coronaaj Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 magenka1 napisał(a):Nasz pudelek ze Szczytna jest już poza schronem, jak już będzie ostrzyżony będą fotki dla nie go, mogę tylko powiedzieć,że to bardzo grzeczny chłopiec, nie brudzi , wytrzymuje be wyjcia kilka godzin, trochę płacze jak się go zostawi ale po kilku minutach jest cisza. Czekamy na fotki, a ma juz watek? Quote
DZIR Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [TABLE] [TR] [TD]płeć:[/TD] [TD]samiec[/TD] [/TR] [TR] [TD]wiek:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]chip:[/TD] [TD]982061600048055[/TD] [/TR] [TR] [TD]lokalizacja:[/TD] [TD] Wojtyszki[/TD] [/TR] [TR] [TD]kastracja[/TD] [TD]tak[/TD] [/TR] [TR] [TD]zapamietaj:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Cudny, bardzo wesoły, około roczny [10.12] piesek w typie pudelka (jest niewielki, ale nie miniaturowy). Jest bardzo towarzyskim, otwartym i pełnym radości pieskiem. Przyjaźnie nastawiony do całego świata, chętny do zabawy. Bardzo kontaktowy i milusiński. Akceptuje inne psy, ładnie chodzi na smyczy. Trafił do nas bardzo zaniedbany i jego sierść wymaga jeszcze zabiegów pielęgnacyjnych. Polecamy do adopcji. WIĘCEJ ZDJĘĆ tutaj Quote
magdola Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='DZIR'][TABLE] [TR] [TD]płeć:[/TD] [TD]samiec[/TD] [/TR] [TR] [TD]wiek:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]chip:[/TD] [TD]982061600048055[/TD] [/TR] [TR] [TD]lokalizacja:[/TD] [TD] Wojtyszki[/TD] [/TR] [TR] [TD]kastracja[/TD] [TD]tak[/TD] [/TR] [TR] [TD]zapamietaj:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Cudny, bardzo wesoły, około roczny [10.12] piesek w typie pudelka (jest niewielki, ale nie miniaturowy). Jest bardzo towarzyskim, otwartym i pełnym radości pieskiem. Przyjaźnie nastawiony do całego świata, chętny do zabawy. Bardzo kontaktowy i milusiński. Akceptuje inne psy, ładnie chodzi na smyczy. Trafił do nas bardzo zaniedbany i jego sierść wymaga jeszcze zabiegów pielęgnacyjnych. Polecamy do adopcji. WIĘCEJ ZDJĘĆ tutaj Nieznana mi osoba szuka psiaka w typie maltanczyka, pudelka lub mixa..... Proszę o pw. Koszty nie są problemem prawdopodobnie. Quote
farmerka63 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ten białe ciasteczko powyżej cudne jest :) Magenka - czekamy na te foty chłopaka ze Szczytna . Quote
Energy Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 (edited) Dolly (*) za Tęczowym Mostem :( Odeszła w bdt u Anja2201. Edited October 21, 2012 by Energy Quote
coronaaj Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Biedna Dolly za TM, biegaj po zielonych lakach z innymi pieseczkami, szkoda. Takie zycie!!! Quote
Mapet Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 INFORMACJE OBOWIĄZKOWE: Imię: Blondyn nr.1952/12 Wiek: w/g schronu 8, moim zdaniem 5 Płeć: samiec Kastracja/sterylizacja: tak/nie chyba tak Wielkość: większy niż średni pudel Kontakt w sprawie adopcji: mail i lub telefon do osoby zajmującej się psem Miejsce pobytu (miasto; dt/schronisko/inne) schronisko Warszawa Zdjęcie (lub ew. opis umaszczenia, ew. znaki szczególne) będzie Podstawowe informacje o zachowaniu: podobno na kwarantannie ustawiał mniejsze psy od siebie, aktualnie siedzi z 3 psami, jest aktywny, wskakuje na budę, szczeka osoba zgłaszająca psa na wątek: Mapet Informacje dodatkowe: Odrobaczenie: właściciel przy adopcji dostaje leki Szczepienia: wścieklizna Problemy zdrowotne: nie wiem, ale z zachowania i miejsca pobytu (zew. klatka z budą, z innymi psami) nie ma Inne problemy (np. behawioralne): nie wiem Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami: siedzi w zbiorczym boksie, z charakterem Link do wątku: nie ma wątku Krótki opis: ładny, wyższy na nogi od pudla średniego, długi ogon. nie umiem wstawiac zdjęc, poproszę o instrukcję....albo maila na którego mogłabym przesłac zdjęcia :) Quote
feliksik Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='DZIR'][TABLE] [TR] [TD]płeć: [/TD] [TD]samiec [/TD] [/TR] [TR] [TD]wiek: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]chip: [/TD] [TD]982061600048055 [/TD] [/TR] [TR] [TD]lokalizacja: [/TD] [TD]Wojtyszki [/TD] [/TR] [TR] [TD]kastracja [/TD] [TD]tak [/TD] [/TR] [TR] [TD]zapamietaj: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Cudny, bardzo wesoły, około roczny [10.12] piesek w typie pudelka (jest niewielki, ale nie miniaturowy). Jest bardzo towarzyskim, otwartym i pełnym radości pieskiem. Przyjaźnie nastawiony do całego świata, chętny do zabawy. Bardzo kontaktowy i milusiński. Akceptuje inne psy, ładnie chodzi na smyczy. Trafił do nas bardzo zaniedbany i jego sierść wymaga jeszcze zabiegów pielęgnacyjnych. Polecamy do adopcji. WIĘCEJ ZDJĘĆ tutaj na kogo namiar do ogłoszeń dla pieska dać? a co się biednej Dolly stało? Quote
Fundacja Medor Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [TABLE="width: 530, align: center"] [TR] [TD="colspan: 2"] JóZIO, nr 362 [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 530, colspan: 2"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 530, colspan: 2"][TABLE="width: 530, align: center"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/HR] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 290"]numer: 362 numer chip: 0000000000000000 imię: Józio płeć: pies [/TD] [TD="width: 290"]wiek: ok. 4 lat wielkość: srednia rasa: mix data przyjęcia: 2012-10-20 kwarantanna do 2012-11-02 przebywa w boksie: gabinet [/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"]opis: Józio to przemiły, łagodny psiak w typie pudla. Jest łagdny, ufny i sympatyczny. Trafił do nas z ulicy Wyszyńskiego. SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI 42 TEL 656-78-42[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
feliksik Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Fundacja Medor'][TABLE="width: 530, align: center"] [TR] [TD="colspan: 2"] JóZIO, nr 362 [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 530, colspan: 2"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 530, colspan: 2"] [TABLE="width: 530, align: center"] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/HR] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 290"]numer: 362 numer chip: 0000000000000000 imię: Józio płeć: pies [/TD] [TD="width: 290"]wiek: ok. 4 lat wielkość: srednia rasa: mix data przyjęcia: 2012-10-20 kwarantanna do 2012-11-02 przebywa w boksie: gabinet [/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"]opis: Józio to przemiły, łagodny psiak w typie pudla. Jest łagdny, ufny i sympatyczny. Trafił do nas z ulicy Wyszyńskiego. SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI 42 TEL 656-78-42 [/TD] [/TR] [/TABLE] cafe dla Józia: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Jozio,75358 Quote
cremilicious Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Fundacja Medor'][TABLE="width: 530, align: center"] [TR] [TD="colspan: 2"] JEżYNKA, nr 303 [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 530, colspan: 2"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 530, colspan: 2"][TABLE="width: 530, align: center"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/HR] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 290"]numer: 303 numer chip: 967000009467843 imię: Jeżynka płeć: suka[/TD] [TD="width: 290"]wiek: szczeniak wielkość: mala rasa: mix pudla data przyjęcia: 2012-09-08 kwarantanna do 2012-09-22 przebywa w boksie: biuro [/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"]opis: Jeżynka to urocza, około 4 miesięczna, wesoła sunia w typie pudla. Jest ufna, towarzyska i rozbrykana. To przemiła sunia, wyrośnie na średniego psa. Polecamy do adopcji. SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI TEL 42 656-78-42[/TD] [/TR] [/TABLE] Zrobiłam jej ogłoszenie na portalu alegratka.pl i odpisała mi pewna pani, że kontaktowała się ze schroniskiem i pracownicy byli w szoku z powodu ogłoszenia, powiedzieli również, że takiej suczki nigdy nie było i nie ma oraz, że ktoś się podszywa pod schronisko (czyli że ja) itd... Szkoda zachodu, ech... Quote
Energy Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='Mapet']Energy - wysłałam zdjęcia, dzięki Nie ma za co:) potem wstawię małego na 1 stronę. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
DZIR Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) DOT> postu 6338 Piesek już ma ogłoszenia na Tablica , Gumtre, Lento, cafe animal. Jeśli będzie trzeba zrobię więcej. Ma dużą ogłądalność -szybko powinien znaleźć domek http://tablica.pl/oferta/tobi-szczeniak-pudelek-czeka-na-dom-ID1IZDw.html Pieski z Wojtyszek ogłaszam za zgodą schroniska i wysyłam im ogłoszenia do wiadomości Edited October 25, 2012 by DZIR Quote
DZIR Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ten pudel z palucha wygląda jak soft pszeniczny . Są ciut wyższe od pudli 48cm w kłębie. Po ogonie widać , że jest bardzo pewny siebie .Będę go ogłaszać jak tylko ustalę czy to na pewno pudel. No i jaki ma kolor? Quote
feliksik Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='cremilicious'] Zrobiłam jej ogłoszenie na portalu alegratka.pl i odpisała mi pewna pani, że kontaktowała się ze schroniskiem i pracownicy byli w szoku z powodu ogłoszenia, powiedzieli również, że takiej suczki nigdy nie było i nie ma oraz, że ktoś się podszywa pod schronisko (czyli że ja) itd... Szkoda zachodu, ech... to dlatego nie chcemy dawać namiarów na schronisko w ogłoszeniu, ale też nie rozumiem, jak to nie było takiego pieska? Ktoś to moze wyjaśnić? Quote
magenka1 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 nasz pudel ze Szczytna, teraz w hotelu w Olsztynie Quote
Energy Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 O ja nie mogę, ale metamorfoza:crazyeye:cudo się z niego zrobiło:loveu: Quote
farmerka63 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 O rany .... Ale elegant ! Noooo- ukłony dla olsztyńskiego DT :) Quote
Equus Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) [quote name='magenka1']nasz pudel ze Szczytna, teraz w hotelu w Olsztynie Czy to jest pudel nr 14 z pierwszej strony?:crazyeye: Bo bym mu update zrobiła zdjęciowy. Zerknijcie od razu na to co jest tam wpisane bo może jeszcze coś trzeba teraz poprawić. Edit: Ponoć pies już znalazł dom? Edited October 30, 2012 by Equus Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Wszystkie pudle z pierwszej strony umieściłam na pudlowym forum :) Quote
Recommended Posts