sundari Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) Kochani, Fundacja Mikropsy PILNIE poszukuje transportu na trasie Krotoszyn-Warszawa dla nowej podopiecznej. Może ktoś coś słyszał, ktoś coś wie? Będziemy wdzięczni za każdą informację! 515-992-305 Chętnie połączymy transport z przewozem jakiegoś innego psiaka (psiaków) np. z innej fundacji ( Mamy opcje platnego transportu za ok 250 zl) Wszelkie 'kombinacje' mile widziane. Podróżniczką będzie mała sunia - Frania. Edited April 2, 2012 by sundari Quote
elinaa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Imię : Tales Wiek : 5 lat Płeć : samiec Kastracja : tak Wielkość : średnia Kontakt w sprawie adopcji : mail - eelinaa@wp.pl , tel.608 416 949 Miejsce pobytu : Schronisko "ARKA" w Łomży Podstawowe informacje o zachowaniu : wesoły,chętny do zabawy,żywa iskierka Informacje dodatkowe: Odrobaczenie: tak Szczepienia: tak,przeciwko wściekliźnie Problemy zdrowotne: nie Inne problemy : nieznane Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami: z psami pozytywnie,z kotami i dziećmi nie wiadomo Link do wątku: wątek zbiorczy psów z łomżyńskiego schroniska,jak będzie potrzeba założę oddzielny http://www.dogomania.pl/forum/threads/224430-Psy-z-%C5%82om%C5%BCy%C5%84skiego-schroniska Krótki opis: piesek nie jest pudlem.Jest chyba w typie innej rasy. Quote
Wala2006 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 coronaaj napisał(a):Huculowi trzeba zalozyc osobny watek, sciagac cioteczki. Fajny chociaz starszawy ale dojdzie do siebie jak poczuje swojego ludzia. Problem z BDT coraz ich mniej ale moze znajdzie sie litosciwa ciotka i przygarnie. To jutro zrobię mu wątek... Fakt że z tymi BDT jest teraz kłopot ale może tak jak piszesz znajdzie się jakaś litościwa ciotka oby :) Quote
Paulina87 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nasz pudelek Ana/Anik został adoptowany. Adopcja schroniskowa Quote
feliksik Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ze względu na zniknięcie postów wstawiam ponownie: cafeanimal dla Tales:http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Tales,91716 Hucuł: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Hucul,91713 Quote
coronaaj Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Cos sie dzialo z Dogo nie moglam wejsc.... Quote
Energy Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 I ja też nie mogłam wejść, a jak już się udało to nie mogłam pisać. Dzięki Feliksik:lol: Mam nadzieję, że uda mi się jutro "ogarnąć" wątek... Paulina chodzi o tego psiaka? Quote
farmerka63 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) Witajcie, ciotki :) Ponownie przynoszę pod pachą pięknego Kwinto, którego już raz tutaj przytachała Malawaszka. Nie widzę jednak chłopaka na pierwszej stronie , przeto jak regulamin nakazuje , załączam foty i metryczkę :) Mam nadzieję, że tym razem poszczęści się pierwszemu kasiarzowi RP , bo bardzo długo siedzi już za kratami filcując się całkiem bez sensu ...:( Imię : Kwinto Wiek : 5 lat Płeć : Samiec Kastracja : TAK Wielkość : wysokość w kłębie - do kolan opiekuna Kontakt w sprawie adopcji : Magdalena 602 253 993 mail : przygarnijzwierzaka@gmail.com Miejsce pobytu : schronisko w Gładyszewie pod Piłą Podstawowe informacje o zachowaniu : spokojny, miły pies, dogaduje się zarówno z sukami jak i z psami. bardzo tęskni za człowiekiem , źle znosi pobyt w schronisku . Informacje dodatkowe: Odrobaczenie: tak Szczepienia: tak,przeciwko wściekliźnie + komplet szczepień p/chorobom wirusowym Problemy zdrowotne: brak Inne problemy : nieznane Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami: z psami i z suczkami pozytywnie,z kotami i dziećmi nie wiadomo P.S. 7-go maja Kwinto umówiony jest z groomerką - postaramy się wypięknić dżentelmena :D Edited April 19, 2012 by farmerka63 Quote
Energy Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Nie mam kiedy uzupełnić wątku, wpadam na chwilę. Ale postaram się jak najszybciej. Quote
Anula Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 coronaaj napisał(a):Cos cisza na watku? To dobrze,że cisza bo chyba nie ma nowych bid potrzebujących pomocy. Quote
_bubu_ Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Psotka pilnie szuka domu z powodu choroby swojej właścicielki Imię: Psotka Wiek: 10 lat Płeć: suczka Kastracja/sterylizacja: tak Wielkość: mała Kontakt w sprawie adopcji: tel. 507 681 442 adopcjazwierzaki@o2.pl Miejsce pobytu : jeszcze u włąścicielki, okolice Żywca Podstawowe informacje o zachowaniu: łagodna, pieszczoch, ale nie przepada za małymi dziećmi Psotka to 10-letnia suczka w typie pudelka miniaturowego. Sunia znalazła się w trudnej sytuacji gdyż szuka nowego domu z powodu choroby swojej dotychczasowej Pani. Psotka jest typowym kanapowcem i wielkim pieszczoszkiem. Kocha ludzi i towarzystwo. To bezproblemowy psiak, który zasługuje na odpowiedzialnego właściciela. Psotka jak każdy pudelek wymaga regularnego strzyżenia. Ma ładne futerko o lekko morelowym odcieniu. Psotka może mieszkać zarówno w bloku jak i w domu z ogrodem. Bez problemu dogaduje się z innymi psami. Sunia jest wysterylizowana. kontakt w sprawie adopcji: tel. 507 681 442 adopcjazwierzaki@o2.pl Quote
coronaaj Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) Psotka sliczna, szkoda wlascicielki ale chorba , starosc to ....smutne.Moze znajdzie sie osoba co da Psotce wspanialy domek. Edited April 24, 2012 by coronaaj edit Quote
farmerka63 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 A Kwinto vel Bafi do domu tymczasowego w Bytowie :D Quote
feliksik Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 cafe dla kwinto: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kwinto,63561 cafe dla Psotki: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Psotka,63560 Quote
sulimanatalia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Cześć. Znaleźliście mojego pieska, jest on w tym zdjęciu gdzie są te niebieskie obramówki i on jest w ostatnim rzędzie drugi od lewo. Jeżeli macie jakiś kontakt z nim lub macie go u siebie proszę! Błagam oddajcie go to więcje niż zwykły pies to przyjaciel rodziny i członek jej. Proszę o kontakt pod numerem : 510636029 lub 517240204 lub 48 3313680 Quote
sulimanatalia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 TO ZNOWU JA ZNALAZLAM GO NA TEJ STRONIE http://www.dogomania.pl/forum/threads/177924-Pudle-i-pudlowate-w-potrzebie-prosz%C4%85-o-pomoc!!! NA STR 1. I ON TAM JEST NA ZDJĘCIU TAKIM CO SĄ NIEBIESKIE OBRAMÓWKI. I ON JEST NA SAMYM DOLE TAKI BIAŁY DRUGI OD LEWO Quote
coronaaj Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) [quote name='sulimanatalia']TO ZNOWU JA ZNALAZLAM GO NA TEJ STRONIE http://www.dogomania.pl/forum/threads/177924-Pudle-i-pudlowate-w-potrzebie-proszą-o-pomoc!!! NA STR 1. I ON TAM JEST NA ZDJĘCIU TAKIM CO SĄ NIEBIESKIE OBRAMÓWKI. I ON JEST NA SAMYM DOLE TAKI BIAŁY DRUGI OD LEWO Psow pudelkow z nieb obramowka jest 12 , jaki kolor ? W ktrym rzedzie , od lewej ktory? Czyli bialy???? Drugi od lewej. Skad jestes? To tez pomoze. To suczka czy piesek? Edited April 27, 2012 by coronaaj edit Quote
Energy Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Przykro mi ale w pw, które otrzymałam jest info, że psiak zaginął 24 kwietnia. Te zdjęcia były robione już dawno więc to nie on. Quote
Energy Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Pudlowate z metryczkami są już na 1 stronie. Elinaa to na pewno nie jest pudlowaty psiak, zresztą sama tak napisałaś w opisie;) Quote
Justyna_wolontariat Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Imię : Pusia Wiek : około (ciężko stwierdzić) 6-8 lat Płeć : Samica Kastracja : nie Wielkość : wysokość w kłębie - ok 35 cm pudelek miniaturka Kontakt w sprawie adopcji : Justynka019@interia.pl 510268586 Miejsce pobytu : schronisko Ruda Śl Podstawowe informacje o zachowaniu : niezwykle spokojna, zrównoważona, miła i przesympatyczna. Nie sprawia żadnych problemów, większość dnia przesypia, ma bardzo dobry kontakt z psami, lubi być głaskana przytulana. Informacje dodatkowe: Odrobaczenie: tak Szczepienia: tak,przeciwko wściekliźnie + komplet szczepień p/chorobom wirusowym Problemy zdrowotne: brak Inne problemy : nieznane Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami: z psami i z suczkami pozytywnie,z kotami i dziećmi także Pusia w schronisku jest osowiała, widać, ze tęskni za domem swoim człowiekiem którego kiedyś pewnie miała. Quote
coronaaj Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Z bolem serca zawiadamiam, ze 24 kwietnia odszedl Pepe, wedlug weta z Pruszkowa mial conajmniej 17-18 lat, a moze wiecej. Prosze przeniesc # 13 do dzialu za TM. Quote
Energy Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 coronaaj napisał(a):Z bolem serca zawiadamiam, ze 24 kwietnia odszedl Pepe, wedlug weta z Pruszkowa mial conajmniej 17-18 lat, a moze wiecej. Prosze przeniesc # 13 do dzialu za TM. Bardzo mi przykro:( dobrze, że miał dt w którym był kochany, zadbany... Biegaj po tęczowych łąkach Pepe(*)... Quote
coronaaj Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Energy napisał(a):Bardzo mi przykro:( dobrze, że miał dt w którym był kochany, zadbany... Biegaj po tęczowych łąkach Pepe(*)... Najwazniejsze, ze ostatnie miesiace spedzil w kochajacym DT, no widzialam go to wazne. Byl slodki ale staruszek. Quote
Recommended Posts