Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magenka1 napisał(a):
a Dinga gania koty? miałam dzisiaj telefon o Murzynka z Maziwieckiego ale nie pamiętam dokładnie gdzie, kobieta ma już pudelkę i pudelka , chcą pieska która nie brudzi w domu i wytrzyma po 8 godz w domu

Dinga niewiele gania, bo nie widzi... ma jaskrę. Jest kochaną staruszką, która trafiła do schronu po śmierci swojej Pani. I pewnie już w schronisku odejdzie...
Na pierwszej stronie pod nr 14 jest jej pełen opis.

Mogę podesłać więcej zdjęć, film, większy opis...

Posted

Szalony Kot napisał(a):
Dinga niewiele gania, bo nie widzi... ma jaskrę. Jest kochaną staruszką, która trafiła do schronu po śmierci swojej Pani. I pewnie już w schronisku odejdzie...
Na pierwszej stronie pod nr 14 jest jej pełen opis.

Mogę podesłać więcej zdjęć, film, większy opis...

obejrzałam filmik , gdybym miałam wolne miejsce o jednego mniej psiaka.. ja wiem, że kasy nie ma ale czy nie próbowaliście się popytać ciotek od hoteli ile by wzjeli za Dinga? ZuziaM kocha staruszki

Posted

[quote name='JOMA']Zuzia z katowickiego schroniska - nr 18 - znalazła domek :multi:

Super:multi:dziękuję za wiadomość JOMA:lol:
Szczęścia sunieczko:loveu:

Jak Equus wejdzie to na pewno małą "zdejmie";)

Posted

Energy napisał(a):
Wątek Murzynka dodany;)

Jutro jade po drodze do Gdanska sprawdzic domek dla Murzynka, Lasin za Grudziadzem.Zatrzymuje sie na noc u kolezanki.
Pani brzmiala OK przez tel jest znajoma mojej przyjaciolki. Trzymajcie kciuki.....kurduple jada ze mna , znowu do hotelu w Gdansku-Oliwie "Oliwski" ale psy mile widziane. Mamy impreze 4 pazdiernika Tramwaj KK ....

Posted

to jest staruszek, wiec trudniej mu znależć dom :(

Journey napisał(a):
Wiecie, że na Paluchu od paru miesięcy jest dorosły biały pudelek ? Widziałam go dziś na zdjęciach ze schroniska.

Posted

[quote name='magenka1']obejrzałam filmik , gdybym miałam wolne miejsce o jednego mniej psiaka.. ja wiem, że kasy nie ma ale czy nie próbowaliście się popytać ciotek od hoteli ile by wzjeli za Dinga? ZuziaM kocha staruszki[/QUOTE]
Dinga w schronisku mieszka zaraz przy kuchni, ma swój kojec, chodzi za pracownikami, jest pieszczochą. Ma ciepło i spokój. Dom to nie jest, ale mieszka sama, nie z psami. W hoteliku nie sądzę, by ktokolwiek poświęcał jej tyle uwagi, dlatego jeśli coś, to tylko DOM wchodzi w grę, nie hotel.

Posted

[quote name='Energy']Super:multi:dziękuję za wiadomość JOMA:lol:
Szczęścia sunieczko:loveu:

Jak Equus wejdzie to na pewno małą "zdejmie";)[/QUOTE]
Equus wlazła i się cieszy szczęściem suńki :) i zaraz zdejmie małą!

Posted

[quote name='Bella1']We wrocławskim Schronisku siedzi piękny biały pudelek już dość długo nikt się nim nie interesuje

A coś więcej o tym psiaku? Jak podasz podstawowe informacje wg wzoru to go wstawimy na pierwszą stronę i dostanie ogłoszenie. Jeśli jest młody to powinien szybko znaleźć dom.

Posted

[quote name='florida_blue']Witam :)
Proszę o zdjęcie z wątku pudelka nr 4 - Maksia - znalazł już dom w Częstochowie :)
dziękujemy bardzo ![/QUOTE]

Bardzo dziękuję za informację:lol:
Szczęścia Maksiu:loveu:

Posted

[quote name='Equus']jakieś pustki ostatnio na pudlowych wątkach :([/QUOTE]
Ja tu zaglądam, choć nie piszę. Jakby były zbierane jakieś pieniążki dla Murzynka, to ja pewnie jakiś grosik dorzucę.
Energy, w Leclerqu na Zana wisi ogłoszenie o zaginięciu pudla czarnej miniatury - tak na wszelki wypadek piszę, żeby mieć oczy otwarte.

Posted

[quote name='filodendron']
Energy, w Leclerqu na Zana wisi ogłoszenie o zaginięciu pudla czarnej miniatury - tak na wszelki wypadek piszę, żeby mieć oczy otwarte.[/QUOTE]

Dzięki za informację, rzadko jestem w Leclercu, a jednak rejony też moje.