moni12 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Energy']Wątek Murzynka dodany;) To dobrze , bo juz i ja skopiowałam , zeby wkleić http://www.dogomania.pl/threads/215224-Pudelek-Murzynek-po-stracie-pani-czeka-na-dom-w-schronisku-czy-zdarzy-się-cud Quote
Szalony Kot Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 magenka1 napisał(a):a Dinga gania koty? miałam dzisiaj telefon o Murzynka z Maziwieckiego ale nie pamiętam dokładnie gdzie, kobieta ma już pudelkę i pudelka , chcą pieska która nie brudzi w domu i wytrzyma po 8 godz w domu Dinga niewiele gania, bo nie widzi... ma jaskrę. Jest kochaną staruszką, która trafiła do schronu po śmierci swojej Pani. I pewnie już w schronisku odejdzie... Na pierwszej stronie pod nr 14 jest jej pełen opis. Mogę podesłać więcej zdjęć, film, większy opis... Quote
magenka1 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Szalony Kot napisał(a):Dinga niewiele gania, bo nie widzi... ma jaskrę. Jest kochaną staruszką, która trafiła do schronu po śmierci swojej Pani. I pewnie już w schronisku odejdzie... Na pierwszej stronie pod nr 14 jest jej pełen opis. Mogę podesłać więcej zdjęć, film, większy opis... obejrzałam filmik , gdybym miałam wolne miejsce o jednego mniej psiaka.. ja wiem, że kasy nie ma ale czy nie próbowaliście się popytać ciotek od hoteli ile by wzjeli za Dinga? ZuziaM kocha staruszki Quote
JOMA Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Zuzia z katowickiego schroniska - nr 18 - znalazła domek :multi: Quote
Energy Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 [quote name='JOMA']Zuzia z katowickiego schroniska - nr 18 - znalazła domek :multi: Super:multi:dziękuję za wiadomość JOMA:lol: Szczęścia sunieczko:loveu: Jak Equus wejdzie to na pewno małą "zdejmie";) Quote
coronaaj Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Energy napisał(a):Wątek Murzynka dodany;) Jutro jade po drodze do Gdanska sprawdzic domek dla Murzynka, Lasin za Grudziadzem.Zatrzymuje sie na noc u kolezanki. Pani brzmiala OK przez tel jest znajoma mojej przyjaciolki. Trzymajcie kciuki.....kurduple jada ze mna , znowu do hotelu w Gdansku-Oliwie "Oliwski" ale psy mile widziane. Mamy impreze 4 pazdiernika Tramwaj KK .... Quote
Bella1 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 We wrocławskim Schronisku siedzi piękny biały pudelek już dość długo nikt się nim nie interesuje Quote
Journey Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Wiecie, że na Paluchu od paru miesięcy jest dorosły biały pudelek ? Widziałam go dziś na zdjęciach ze schroniska. Quote
mshume Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 to jest staruszek, wiec trudniej mu znależć dom :(Journey napisał(a):Wiecie, że na Paluchu od paru miesięcy jest dorosły biały pudelek ? Widziałam go dziś na zdjęciach ze schroniska. Quote
Journey Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Jesteś pewna? Jeśli nie mylę psów to biały pudelek ma ok 5-6 lat. Quote
Szalony Kot Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='magenka1']obejrzałam filmik , gdybym miałam wolne miejsce o jednego mniej psiaka.. ja wiem, że kasy nie ma ale czy nie próbowaliście się popytać ciotek od hoteli ile by wzjeli za Dinga? ZuziaM kocha staruszki[/QUOTE] Dinga w schronisku mieszka zaraz przy kuchni, ma swój kojec, chodzi za pracownikami, jest pieszczochą. Ma ciepło i spokój. Dom to nie jest, ale mieszka sama, nie z psami. W hoteliku nie sądzę, by ktokolwiek poświęcał jej tyle uwagi, dlatego jeśli coś, to tylko DOM wchodzi w grę, nie hotel. Quote
Equus Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Energy']Super:multi:dziękuję za wiadomość JOMA:lol: Szczęścia sunieczko:loveu: Jak Equus wejdzie to na pewno małą "zdejmie";)[/QUOTE] Equus wlazła i się cieszy szczęściem suńki :) i zaraz zdejmie małą! Quote
Equus Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Bella1']We wrocławskim Schronisku siedzi piękny biały pudelek już dość długo nikt się nim nie interesuje A coś więcej o tym psiaku? Jak podasz podstawowe informacje wg wzoru to go wstawimy na pierwszą stronę i dostanie ogłoszenie. Jeśli jest młody to powinien szybko znaleźć dom. Quote
florida_blue Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Witam :) Proszę o zdjęcie z wątku pudelka nr 4 - Maksia - znalazł już dom w Częstochowie :) dziękujemy bardzo ! Quote
Energy Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='florida_blue']Witam :) Proszę o zdjęcie z wątku pudelka nr 4 - Maksia - znalazł już dom w Częstochowie :) dziękujemy bardzo ![/QUOTE] Bardzo dziękuję za informację:lol: Szczęścia Maksiu:loveu: Quote
Equus Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 jakieś pustki ostatnio na pudlowych wątkach :( Quote
filodendron Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Equus']jakieś pustki ostatnio na pudlowych wątkach :([/QUOTE] Ja tu zaglądam, choć nie piszę. Jakby były zbierane jakieś pieniążki dla Murzynka, to ja pewnie jakiś grosik dorzucę. Energy, w Leclerqu na Zana wisi ogłoszenie o zaginięciu pudla czarnej miniatury - tak na wszelki wypadek piszę, żeby mieć oczy otwarte. Quote
Energy Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='filodendron'] Energy, w Leclerqu na Zana wisi ogłoszenie o zaginięciu pudla czarnej miniatury - tak na wszelki wypadek piszę, żeby mieć oczy otwarte.[/QUOTE] Dzięki za informację, rzadko jestem w Leclercu, a jednak rejony też moje. Quote
Equus Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Szalony Kot']Dinga dalej w schronisku, jakby co.[/QUOTE] przykro mi :( takie psinki jak ona mają małe szanse na adopcję niestety... Quote
Szalony Kot Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wiem wiem. Ale nie tracę nadziei. KAŻDY pies ma szansę. Quote
Equus Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 trzymam kciuki żeby ta szansa uśmiechnęła się właśnie do Dingi! Quote
Energy Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Equus']trzymam kciuki żeby ta szansa uśmiechnęła się właśnie do Dingi![/QUOTE] I ja trzymam! Pudliszony się pokazują... Quote
Recommended Posts