Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam informacje od osoby, która dzwoniła w sprawie adopcji suczki Ery ze schronu w Bielsko-Białej (nr 11) i ponoć dawno już jej tam nie ma, więc usuwam (heh szkoda, że nikt nas nie powiadamia i potem ludzie dzwonią i się zniechęcają nieaktualnymi informacjami...)

Posted

[quote name='madziadance']Być może już wiecie, ponieważ nie śledzę na stałe tego wątku. W schronisku w Bielsku jest pudelek 5-letni. http://www.schronisko.bielsko.biala.pl/zwierzeta.php
Jaki ten pudelek? Nie mogę go znaleźć na podlinkowanej stronie.
Trochę ponad trzy tygodnie temu w pobliżu Bielska-Białej zaginął biały pudel, wielkości pi razy oko miniatury. Kopiowany. Wieku nie znam.

Posted

filodendron napisał(a):
Jaki ten pudelek? Nie mogę go znaleźć na podlinkowanej stronie.
Trochę ponad trzy tygodnie temu w pobliżu Bielska-Białej zaginął biały pudel, wielkości pi razy oko miniatury. Kopiowany. Wieku nie znam.

Ponieważ śledzę ten wątek, byłam na stronie tego schroniska po publikacji tamtego posta i był na jednym ze zdjęć piesek w typie pudelka, wyglądał na białą miniaturę, ale zdjęcie było niewielkie i nie dawało się powiększyć.

Może ktoś go adoptował, albo właściciele odnaleźli go w schronisku?

Posted

2 dni temu dzwoniła do mnie kobieta z Wrocka o Gogiego :) Gogi już poszedł do adopcji, ale powiedziałam, że jak coś to mogę przekazać jej numer jakiejś osobie, która ma "na stanie" jakiegoś pudla - do 5 lat.....

domm nie sprawdzony i o więcej info trzerba już konkretnie do tej pani :) wydawała się ok

numer pani mogę podać na PW

Posted

kasumi napisał(a):
2 dni temu dzwoniła do mnie kobieta z Wrocka o Gogiego :) Gogi już poszedł do adopcji, ale powiedziałam, że jak coś to mogę przekazać jej numer jakiejś osobie, która ma "na stanie" jakiegoś pudla - do 5 lat.....

domm nie sprawdzony i o więcej info trzerba już konkretnie do tej pani :) wydawała się ok

numer pani mogę podać na PW

Warto sprawdzic domek, jak dobry to jest wiecej pudelkow do adopcji.

Posted

coronaaj napisał(a):
Warto sprawdzic domek, jak dobry to jest wiecej pudelkow do adopcji.

ja najchętniej przekazałabym tę sprawę komuś kto zająłby się tym do końca..... niestety z braku czasu raczej tego nie poprowadzę...

Posted

magenka1 napisał(a):
mamy w Szczytnie murzynka 5 lat może ja bym wzjełam namiary i pudelek poszedł by do domku

popros namiary na pw...byloby cudownie jakby Murzynek znalazl nowy domek.

Posted

magenka1 napisał(a):
rozmawiałam z Panią, akurat jest poza Wrocławiem na spotkaniu, rodzinnym, dostałam meila mam wysłać fotki Murzynka,

Ja też trzymam kciuki:lol:

Posted

Equus napisał(a):
dostałam informacje od osoby, która dzwoniła w sprawie adopcji suczki Ery ze schronu w Bielsko-Białej (nr 11) i ponoć dawno już jej tam nie ma, więc usuwam (heh szkoda, że nikt nas nie powiadamia i potem ludzie dzwonią i się zniechęcają nieaktualnymi informacjami...)

przeglądałam zdjęcia z pierwszej strony i Era jest ciągle (nr 11 i 17), to jak z nią? Macie jakieś inne informacje?
Pani ze schroniska powiedziała mi (rozmowa tel), że Era - pudelka była krótko, że ją pamięta akurat dobrze. A może jednak jest, tylko ta Pani była niekompetentna? Do kogo jeszcze mogę zadzwonić? będę wdzieczna za informację.

Posted

mam domek dla pudelki, w miarę nie staruszki bo pani po traumie długomiesięcznego odchodzenia jej chorej suni/ Domek w Gliwicach, idealny , miejsce w sercu i na kanapie, nie mogę się doszukać bo co sprawdzę to nieaktualna bieda proszę o jakiś namiar, pani się nie może doczekać/mój tel 502526010

przy okazji informuję że pudelkowata LENKA z wątku Klaudus_ wyadoptowana z mojego dt bardzo szczęśliwie do Konina!!!!

Posted

kotwtrampkach napisał(a):
przeglądałam zdjęcia z pierwszej strony i Era jest ciągle (nr 11 i 17), to jak z nią? Macie jakieś inne informacje?
Pani ze schroniska powiedziała mi (rozmowa tel), że Era - pudelka była krótko, że ją pamięta akurat dobrze. A może jednak jest, tylko ta Pani była niekompetentna? Do kogo jeszcze mogę zadzwonić? będę wdzieczna za informację.

Mój mąż dzwonił do schroniska w Bielsku-Białej dwa dni temu pytać o białego pudla miniaturę, o którym tu zawiadomiła Madziadance - powiedzieli, że była suczka, ale trzy miesiące temu.

Posted

filodendron napisał(a):
Mój mąż dzwonił do schroniska w Bielsku-Białej dwa dni temu pytać o białego pudla miniaturę, o którym tu zawiadomiła Madziadance - powiedzieli, że była suczka, ale trzy miesiące temu.

Wysyłałam pw z prośbą o informacje na temat Ery do osoby, która ją wstawiła. Oczywiście bezskutecznie, co tym bardziej mnie wkurzyło. Po co wstawiać psa o którym potem nie ma i tak żadnych wieści...

TERESA BORCZ napisał(a):
mam domek dla pudelki, w miarę nie staruszki bo pani po traumie długomiesięcznego odchodzenia jej chorej suni/ Domek w Gliwicach, idealny , miejsce w sercu i na kanapie, nie mogę się doszukać bo co sprawdzę to nieaktualna bieda proszę o jakiś namiar, pani się nie może doczekać/mój tel 502526010

przy okazji informuję że pudelkowata LENKA z wątku Klaudus_ wyadoptowana z mojego dt bardzo szczęśliwie do Konina!!!!

Mam nadzieję, że Lenka będzie bardzo szczęśliwa:lol:
Wielka szkoda, że nie udało się uratować jej maluszka:(:(:(

Wszystkie psy z 1 strony powinny być aktualne, oprócz Ery i Lenki oczywiście. Jest tam 4 letnia sunia Zuzia, jeśli ma być młoda i właśnie sunia.

Posted

Energy napisał(a):
Wysyłałam pw z prośbą o informacje na temat Ery do osoby, która ją wstawiła. Oczywiście bezskutecznie, co tym bardziej mnie wkurzyło. Po co wstawiać psa o którym potem nie ma i tak żadnych wieści...

Mam nadzieję, że Lenka będzie bardzo szczęśliwa:lol:
Wielka szkoda, że nie udało się uratować jej maluszka:(:(:(

Wszystkie psy z 1 strony powinny być aktualne, oprócz Ery i Lenki oczywiście. Jest tam 4 letnia sunia Zuzia, jeśli ma być młoda i właśnie sunia.

OK, to w takim razie wykasowałam Erę (nie wiem czemu była wklejona 2 razy:roll:) i Lenkę - powodzenia dla suńci!

Posted

już głosujemy!!

a ja mam dobrą wiadomość znalazłam pudelka w potrzebie dla poszukującej pani i to w miejscu gdzie czeka mnóstwo bardzo pięknych psiaków, nawet super spanielka ,w Radysowie, psiak fajny i jak się wszystko uda trzymam kciuki!!!) wyjeżdza w sobotę do Warszawy a potem dalej!!! Wszystko dzięki cioteczce Poker!!!

Posted

Weszłam na stronę schroniska:-(

Perełka / 15 lat/to kolejna psia babunia, która trafiła do nas w bardzo złym stanie, wychudzona i odwodniona, zęby dramatycznie zaniedbane, wymagała zabiegu chirurgicznego. Perełka jest bardzo wiekowa, delikatna i słabiutka, potrzebuje opieki. Mamy nadzieję, że wkrótce odzyska trochę sił.

Być może zdarzy się cud i ktoś zaopiekuje się tą kruszynką w ostatnich chwilach jej życia...

Posted

O matko jaka bieda... Co tu robić? :(

TERESA BORCZ napisał(a):
a ja mam dobrą wiadomość znalazłam pudelka w potrzebie dla poszukującej pani i to w miejscu gdzie czeka mnóstwo bardzo pięknych psiaków, nawet super spanielka ,w Radysowie, psiak fajny i jak się wszystko uda trzymam kciuki!!!) wyjeżdza w sobotę do Warszawy a potem dalej!!! Wszystko dzięki cioteczce Poker!!!

Gratulacje! Jakby Ci się jeszcze trafił jakiś pudlowy dom to pamiętaj o naszych psiakach.

Posted

• Imię: BALBINKA

• Kastracja/sterylizacja: nie
  • Wielkość: mała

• Kontakt w sprawie adopcji:
  • [FONT=Comic Sans MS]Kinga kom. 600-870-571
    mail: adoptujpsa.koszalin@gmail.com
    [/FONT]
  • Miejsce pobytu schronisko Koszalin

• Podstawowe informacje o zachowaniu: zagubiona drobniutka psinka w wielkim schronisku, grzeczna, nakolankowam potrzebuje pilnie DT a najlepiej DS, w schronisku od maja-czerwca :(