Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JOMA'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/2212/2a33e429394e069f.jpg[/IMG][/URL]

[/LIST][/QUOTE]

cafe dla pudelka: [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/czarno-bialy-pudel,43270[/URL]

Posted

[quote name='Energy']Coronaaj doszło, bardzo przepraszam, ze dopiero dzisiaj piszę.
Doszło 200 zł, bardzo, bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu:

Uzupełnianie wątku do 19 lipca będzie sporadyczne, ale będę się starać;)
Equus będzie dopiero za kilka dni to wtedy na pewno usunie adoptowane psiaki.

JOMA pudliszon ma nr 1, poproszę o imię;)[/QUOTE]

najwazniejsze ze doszlo o to mi chodzilo cioteczki kochane...

Posted

[quote name='JOMA'][B]feliksik[/B] :loveu: - pudliszon ma jakieś imię ponoć - dziewczyny maja się dowiedzieć

Już wiem -[B] LOCZEK [/B][/QUOTE]

ok zaraz zmieniam na cafe

Posted

[B]LOCZEK[/B] znalazł domek stały ! - tak ze schroniska ale ludzie zgodzili się na wizytę poadopcyjną, więc myślę, że będzie ok - aż mi głupio, że zawracam głowę - dziękuję ślicznie za pomoc :loveu:

Posted

[quote name='JOMA'][B]LOCZEK[/B] znalazł domek stały ! - tak ze schroniska ale ludzie zgodzili się na wizytę poadopcyjną, więc myślę, że będzie ok - aż mi głupio, że zawracam głowę - dziękuję ślicznie za pomoc :loveu:[/QUOTE]

nie wyglupiaj się zawracaniem głowy, to tylko świadczy o twojej chęci pomocy temu psu. Świetne wieści, ze ma domek, napisz jak wizyta PO

Posted

Pilnie poszukuję kogoś na wizytę poadopcyjną w warszawie na ul. puławskiej, blok 158/164 (podaję dokładnie, bo puławska jest długa)
Ludzie zgadzają się na wizytę...nie będzie to nic niemiłego - w sprawie dwóch szczeniaków adoptowanych z radomia.

BŁAGAM O POMOC!!!!

Posted

Jutro Alicja zabiera pudleka toy, ale do Krakowa.

malawaszka napisał(a):
dziewczyny czy wiecie coś o jakimś pudelku, który dziś lub teraz jakoś jedzie do DS do Mysłowic?

Posted

Monday napisał(a):
Pilnie poszukuję kogoś na wizytę poadopcyjną w warszawie na ul. puławskiej, blok 158/164 (podaję dokładnie, bo puławska jest długa)
Ludzie zgadzają się na wizytę...nie będzie to nic niemiłego - w sprawie dwóch szczeniaków adoptowanych z radomia.

BŁAGAM O POMOC!!!!

Póki co jedna osoba jest chętna pomóc :)
Dziękuję!!!
W takim razie odwołuję prośbę :)

Posted

mshume napisał(a):
Alu, to nie ten sam pudelek, Stasio jest pod opieką Vivy. Posyłam Ci mejla.

No to dobrze....ledwo zyje jedni wyjechali drudzy przyjezdzaja, musze zaczac sie pakowac...no psy przygotowac...

Posted

Jestem znowu wśród tych co to mają dostęp do internetu i zaraz się biorę za porządki... 2 tygodnie mnie nie było a tu prawie nikt nie zagląda :( jedna strona wpisów...
Dzięki Alu za wsparcie skarbonki!

Posted

Energy napisał(a):
Super, strasznie się cieszę:multi:
Pudlisia, Pierniczka, Loczek szczęścia psiaki:loveu:

Pierniczkę usunęłam - szczęścia psinko!
Loczka Ty masz Energy - nr 1 oraz Stasia też Ty masz nr 5
A Pudlisia to który numer ma?

Fundacja Medor napisał(a):
pudliczka od p eli ścipień ma dom

a ta psinka to która?

Posted

Equus napisał(a):
Jestem znowu wśród tych co to mają dostęp do internetu i zaraz się biorę za porządki... 2 tygodnie mnie nie było a tu prawie nikt nie zagląda :( jedna strona wpisów...
Dzięki Alu za wsparcie skarbonki!

No to chyba dobrze że mało piszą, ponieważ nie doszło dużo psiaków do adopcji

Posted

Equus napisał(a):
Pierniczkę usunęłam - szczęścia psinko!
Loczka Ty masz Energy - nr 1 oraz Stasia też Ty masz nr 5
A Pudlisia to który numer ma?
a ta psinka to która?

Equus, Pierniczka to właśnie ta psinka:evil_lol:

Loczka to mi się wydawało, że usuwałam:crazyeye:chyba nie powinnam:drinka:
Staś jeszcze chyba nie pojechał?
Pudlisia to 17:lol:

A tak w ogóle to super, że już jesteś:multi::multi::multi:

Posted

Z wątku kieleckiego, potrzebny DT dla slicznoty:

Agata P napisał(a):
No rzeczywiście cholera!!!! Ja mam takie coś porzucone:-(Dzisiaj u nas dzień targowy to jak zwykle ktoś coś podwiezie i zostawi ,no bo co to tylko pies niech sobie radzi:angryy: .Suczka młoda tylko zobaczcie w jakim jest stanie:shake:
POMOCY!!!

a takie "afro" ma na całym ciele.....

Posted

Sunieczkę zgodziła się wziąć na DT Coronaj.Dziś mała jedzie do Wwy.:multi: Alu, stokrotne dzięki.:loveu: Wando i Tobie bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Gdyby mała jakiś cudem nie znalazła domku do 30.07 to ja ją mogę potem wziąć na DT do siebie. To teraz po kolei strzyżenie, odrobaczenie, no i trzebaby sunię wysterylizować...

Posted

sunia właśnie u fryzjera,ja szukam transportu do Jędrzejowa żeby podwieźć psinkę na trasę .Nie wiem czy mi się to uda bo mój mąż w pracy do 18 ,a znajomi albo na wczasach albo też w pracy do 17-18.
Wielkie dzięki dziewczyny za pomoc:Rose::modla: