mmd Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Właśnie zaglądałam do "metra" i zobaczyłam. Myślałam, że jeszcze nie wiecie;) Gratuluję, naprawdę bardzo się cieszę, należy się biedaczkowi ten domek. Quote
rita60 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 mmd napisał(a):Właśnie zaglądałam do "metra" i zobaczyłam. Myślałam, że jeszcze nie wiecie;) Gratuluję, naprawdę bardzo się cieszę, należy się biedaczkowi ten domek. mmd podaj mi prosze linka do tych ogłoszen w metrze,bo nie moge sobie poradzic:oops: Quote
Onaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ja chyba z wrażenia na zawał zejdę dzisiaj ;). Tak bardzo bym chciała żeby jeden z tych domków się okazła tym wymarzonym dla Kudłacza !!! Leni, jak ludzie dzwonią, to pamiętaj proszę że to nie jest mały piesek, w kłębie tak do kolan, może mieć z 20-30kg. Nawet może być taki jak Limba. Quote
Onaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Metro: http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx Quote
mmd Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='rita60']mmd podaj mi prosze linka do tych ogłoszen w metrze,bo nie moge sobie poradzic:oops: http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx 6 strona:) tu można przeglądać codziennie metro Quote
kamilawa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 jej, jak super!! Trzymam kciuki, dom musi się znaleźć ! ;-) Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 No to cudnie!!!! Trzymam kciuki Maleńki!!! Quote
leni356 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Domek z Gliwic niestety odpada, bo szuka małego kudłacza (pani ma już 2 psy i mieszka w bloku). Domek z Poznania brzmi też bardzo fajnie - pani ma przygarniętego starszego pieska który zupełnie nie widzi. Pytanie jak Kudłacz zachowywałby się ze ślepym pieskiem w domu? czy nie próbowałby go dominować? A tak w ogóle to wszyscy chcą adoptować biednego pieska którego nikt nie chce. Super tekst Wszystkie telefony były z Metra Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A domek ze Szczecina? Wygląda super? Prawda? Quote
leni356 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Talcott napisał(a):A domek ze Szczecina? Wygląda super? Prawda? Wygląda super. Tylko trzeba pani podać gabaryty, ja mniej więcej tylko podałam Quote
Onaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='leni356'] A tak w ogóle to wszyscy chcą adoptować biednego pieska którego nikt nie chce. Super tekst Wszystkie telefony były z Metra To naprawdę niesamowite, że znalazło sie kilka domków którym los starszego psa, który tyle czasu siedzi w schronisku, nie jest obojętny i chcą mu otworzyć drzwi swego domu i serca. Quote
leni356 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Tak więc Kudłaczem są zainteresowane 4 domki, z czego 3 są do rozpatrzenia: 1). Szczecin - jest super, ale czy Kudłacz wzrostowo będzie odpowiadał pani? 2). Poznań - też jest super, ale czy dogada się z drugim psem (pół-ślepy ze ślepym - przepraszam że tak obrazowo ;)) 3). Warszawa - Dogo07, niech ktoś oddzwoni do pani i porozmawia jeszcze Quote
leni356 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Wiecie co jest najlepsze - jak mam spokojny dzień w pracy to telefon milczy jak zaklęty, a jak mam napięty dzień jak dzisiaj to dzwoni kilka osób na raz o różne kudłacze :mdleje: Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 :calus:Ale i tak się cieszysz, że dzwonią, prawda?:cool3: Quote
leni356 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Talcott napisał(a)::calus:Ale i tak się cieszysz, że dzwonią, prawda?:cool3: Z reguły jak dzwonią to: jestem poza pracownią, nie mam na czym zapisać (oprócz ręki :)), muszę usilnie wytężać umysł o którego psiaka chodzi, itp itd ;) Ale poza tym to jak najbardziej się cieszę ;) Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 To ładne musisz mieć rąsie pod koniec pracy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ciotki, co z allegro? nie podmieniać narazie? Quote
Talcott Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nie, no podmień!! domków nigdy dość:cool3: Quote
Onaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Talcott napisał(a):Nie, no podmień!! domków nigdy dość:cool3: Zwłaszczas takich co chcą starsze i niechciane przez nikogo psiaki. Quote
Recommended Posts