Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To w takim układzie dwie wiadomości: jedna dobra :loveu:nawet bardzo dobra :Cool!:, ale druga już niespecjalna :look3:
Zaczniemy od tej gorszej :cool3: Może on posikuje nie z przeziębienia pęcherza, tylko na tle emocjonalnym? :roll: Mój boksio tez posikiwał jak przeżywał rewolucje w swoim życiu, czyli jak z w jego ukochanym domku nagle pojawiła się ta druga :razz:

A ta dobra to rewelacja!!!!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Soemuś czekamy na zdjęcia!

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Jeszcze nie ma zdjęć?:mad:;)
Skandal, ile można czekać?:evil_lol:
Aaa no już, już... niecierpliwe baby:watpliwy:
:eviltong:

ostatnie wspólne zdjęcie

tak się od razu zadomowiła

po kąpieli :)

Posted

[quote name='Soema']A mnie nie chcieli wziąć ze sobą:placz:[/QUOTE]

Ja Cię kochanie adoptuję nawet dziś!!!:loveu: Szepnij tylko słówko:smile:
Zdjęcia BOSKIE!!! Dom w Krakowie?

Posted

[quote name='irenaka']Ja Cię kochanie adoptuję nawet dziś!!!:loveu: Szepnij tylko słówko:smile:
Zdjęcia BOSKIE!!! Dom w Krakowie?[/QUOTE]
50km od. Za Olkuszem. Żeby się jeszcze Deniemu tak trafiło...

Posted

Jak świat, światem nie widziałam jeszcze latającego boksera :evil_lol:(z reszta w ogóle żadnego psa:cool3:), ale po oglądnięciu zdjęć z pierwszej strony normalnie zakrztusiłam się wieczorną herbatką:evil_lol::evil_lol:.
Tam powinno być ostrzeżenie na początku, że oglądanie grozi śmiercią:diabloti:

Posted

Oj nie! Marysiu uważaj na siebie:shake: bo już latanie nie byłoby takie fajne mając Cię na sumieniu:evil_lol:
ostatnio nie uskuteczniamy "sprężynki" bo zostałam znokautowana...:mad:

on myśli, że jak lata to jest motylem...:splat:

Posted

Można, można bo on wszystkich kocha.. Wczoraj zobaczył jakiegoś pana przy samochodzie i coś mu się ubzdurało i zaczął lecieć do niego i się tak cieszyć, że facet się wystraszył pierw, bo Denis się zginał w różnych dziwnych miejscach :)
Dziś też dał popis, bo wyczuł że pani kocha boksery i gdyby nie to, że czasem pracuje 12h.....

no a nokaut..:roll: lata, lata w stylu "motylem jestem" i nagle ma ochotę być bardzo, bardzo blisko człowieka.. wyskok i...nokaut:mdleje:
palnął mnie pod mostek.....:huh:

Posted

[quote name='Kapsel']Soemuś jak się Denisek czuje? Co zalecił lekarz?[/QUOTE]
No nie jest dobrze.. byliśmy w sumie ponad 3h w lecznicy i poza.. badania krwi, choć trwały długo bo wątrobowe coś nie tak szły, wyszły w końcu w porządku..
Zrobiliśmy rtg kręgosłupa. Ma duże zwyrodnienie, jak na tak młodego psa :(
koniec z szaleństwami, skokami etc..
Wczoraj nie pisałam, bo z wrażenia dostałam mega migreny.
dostaje leki na uszczelnienie pęcherza i będziemy obserwować..

Posted

No to nie jest wesoło, a on taki pełen energii, lubi żywioł, zabawę, jak prawdziwy bokser i teraz mu to ograniczyć? :-( Biedactwo, wcale się nie dziwię, że mega migrenę dostałaś :shake:
A te leki na uszczelnienie pęcherza są powodem przeziębienia pęcherza czy tez jest inna przyczyna?

Posted

[quote name='Kapsel']No to nie jest wesoło, a on taki pełen energii, lubi żywioł, zabawę, jak prawdziwy bokser i teraz mu to ograniczyć? :-( Biedactwo, wcale się nie dziwię, że mega migrenę dostałaś :shake:
A te leki na uszczelnienie pęcherza są powodem przeziębienia pęcherza czy tez jest inna przyczyna?[/QUOTE]
Popuszcza z winy właśnie tego zwyrodnienia.
Coś tam uciska, a leki są by zobaczyć, czy choć trochę możemy nad tym zapanować... Ehh.. nie wiem, przykre to bardzo bo on kocha szaleć.

Posted

[quote name='Soema']no a nokaut..:roll: lata, lata w stylu "motylem jestem" i nagle ma ochotę być bardzo, bardzo blisko człowieka.. wyskok i...nokaut:mdleje:palnął mnie pod mostek.....:huh:czyli jak dobrze zrozumiałam to 'motyl' po prostu chciał ci usiąść na 'mostku':evil_lol::evil_lol:[quote name='Soema']No nie jest dobrze.. byliśmy w sumie ponad 3h w lecznicy i poza.. badania krwi, choć trwały długo bo wątrobowe coś nie tak szły, wyszły w końcu w porządku..
Zrobiliśmy rtg kręgosłupa. Ma duże zwyrodnienie, jak na tak młodego psa :(koniec z szaleństwami, skokami etc.. ciekawe czy jest to wykonalne :cool3::cool3:

Posted

[quote name='marysia55']czyli jak dobrze zrozumiałam to 'motyl' po prostu chciał ci usiąść na 'mostku':evil_lol::evil_lol: ciekawe czy jest to wykonalne :cool3::cool3:[/QUOTE]
Taa chciał mi przycupnąć, doprowadzając do bezdechu:mad:

nie, nie jest wykonalne.. dziś dostał gryzaka, co by się zajął nim grzecznie i go pomemlał.:roll:
No i co on robił?:razz: Rzucał go i skakał nad nim, jak niedźwiedź na lód..:mdleje:
ubaw miał po pachy.. potem go kopał... wkopał pod posłanie i kopał nadal, skakał, mruczał..:splat:

Posted

[quote name='Neris']A może to jest niedźwiadek grizzly w przebraniu?[/QUOTE]
Czasem na pewno :)
ale rzuca we mnie gryzakiem, więc ma coś z psa:lol:
ehh... nie spodziewałam się wczoraj takiego obrotu sprawy..