agrabcia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Normalnie identyczna jest jak mojej mamy kubuś, który miesiąc temu umarł. Wzieli juz szczeniaka ze schroniska, dowiedziałam się po fakcie. Pewnie jak by tą małą zobaczyli to odrazu by Ją chcieli mieć.Śliczna jest Quote
monika55 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Sliczna, śliczna ale taka ruchliwa ze zgroza. Nie ustoi sekundy. Dla młodego człowieka o wieeelkiej cierpliwości. Quote
psiara_agg Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 oo tak to wulkan energii! Siedzi chwilkę, a tu nagle wyskakuje, by dać Ci buziaka i się przytulić :D Quote
monika55 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Ona przeciez dosc dlugo byla w domu. Pewnie ludzie nie wytrzymali tej jej ruchliwosci. Quote
Olga7 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Podziwiam tę śliczną sunieczkę -jeszcze bezimienną .Może nazwać ją Szanta -na cześć shanti ? No i sunia ma tyle pieknych fot.-tych z sesji fot. -jest kogo podziwiać .Sliczna ,kudlata jamnisia .:loveu::p . Brawo -autorka fot. -jednak udalo się namówic sunię do pozowania .:p Quote
Sankja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 przepraszam za offa: [FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"]Mam tylko 2 miesiące i jestem TREFNA. Urodziłam się bez łapki i rodzeństwo mnie odrzuciło a inne psiaki nie chcą zaakceptować. Jeszcze mam szansę na adopcję bo jestem malutka i śliczna. POMOCY! Trójłapka BŁAGA O DT/DS! Zanim będzie za późno :(:(:(:([/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/187073-malenka-2-miesieczna-kuleczka-BEZ-%C5%81APKI-PSIE-DZICKO-w-schronie!!!-pilnie-DT Quote
monika55 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Olga, ona ma imie. Tylko mnie sie zapomniało. Jakos ja nazywali w domu. Dziewczyny pewnie mi przypomna. Quote
monika55 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 No to Yuka pros cioteczki o grosiki na DT. Quote
agrabcia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mała hopaj na pierwszą stronke, niech wszyscy zobaczą jak śliczna jesteś Quote
monika55 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Mysle co tu w ogloszeniach napisac. Ona taka szalona. Quote
agrabcia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Fajna jest, mam sentyment do tych szalonych psinek, ale z dwoma bym nie wytrzymała. Moja Majka daje mi nieźle popalić, ale bez takiego ADHD to jakoś czegoś by brakowało w domu. KTO chce małą, śliczną rozbrykaną YUKĘ- sama słodycz Quote
Recommended Posts