zozolina Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 zaznaczam ze ta wizyta bedzie w tym Bedzinie Quote
shanti Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dziewczyny, pisałam wczoraj ze mam dla niej dwa domy. Już obgadałam sprawę i jamnisia najpóżniej do niedzieli zostanie odebrana ze schroniska przez Panią z pobliskiego miasta. Sprawa ustalona też z wetem. Chyba że coś nie wyjdzie :shake: Quote
monika55 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Ze wzgledu na pogode i juz sprawdzony dom trzeba ja zabierac. Sterylka tez umowiona. Moze inny jamnior sie zalapie do Bedzina. Shanti daj numer na jamniki w potrzebie. Quote
zozolina Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 dobra to Moniko55 zadzwon do pana spod nr 500...... i powiedz co i jak !!!! pozdrawiam Quote
shanti Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Jamnisia dzisiaj pojechała do domu w Rybniku. Czekam na wiadomości od Państwa z niecierpliwością. Quote
danka1234 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='monika55']Ze wzgledu na pogode i juz sprawdzony dom trzeba ja zabierac. Sterylka tez umowiona. Moze inny jamnior sie zalapie do Bedzina. Shanti daj numer na jamniki w potrzebie. tu jest watek jamników w potrzebie;pokazujcie go,moze jakiejs bidzie jeszcze sie uda z domkiem http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski Quote
Recommended Posts