Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

jakos malo czasu ostatnio...
to szybko wstawie kilka fotek mlodej.

Roxie i jej wlasne 4 kąty, tylko dlaczego ma taki bałagan, chyba dostanie szlaban jak nie posprząta ;)

tak sie wyleguje na sofie

a tak sie prezentuje w kubraku od Taks. Zadna mrozna zima ani deszczowa angielska jesien nie jest teraz nam straszna ;)

Posted

dziekuje, dziekuje w imieniu Roxie.
A u nas dzisiaj Swieto Ognia, fajerwerki od prawie miesiaca a dzisiaj kumulacja. Roxie obeznana z halasem wiec sie nie przejmowalam. Wiec jakie jest moje zdziwienie na jej zachowanie... wyczerpala sie bateria w alarmie przeciwpozarowym i zaczela cichutko pikac, tak raz na 2-3 godziny. Roxie PRZERAZONA, zamiera jak piknie, chowa sie po katach, trzesie sie jak w delirium... Tego sie nie spodziewalam. Burza, fajerwerki - nic jej nie straszne, a takie cichutkie pikniecie i pies prawie sika pod siebie... Bateria juz wymieniona ale strach jeszcze pozostal. Spi wlasnie w swojej klatce. Nawet nie wiem jak ja odczulic na ten dzwiek bo on wystepuje raz na ruski rok. Mam nadzieje ze nie polaczymi psica tego pikania ze strachem przebywania w domu w ogole...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

kasia_1982 napisał(a):
a bo ja leniwa jestem. Musze sie zebrac w sobie i w koncu odkurzyc galerie. Ale checi brak. Moze ktoregos wieczoru usiade przy kawie i nadrobie wszelkie zaleglosci ;)

Sporo wieczorów już minęło ;)

Faktycznie leniuch :eviltong:

• 1 month later...
Posted

niee, młoda nic nie nabroiła - poleciała tam na hasło żeby ją umyć po spacerze. Jak Roxie się mocniej wybrudzi zamiast wytrzeć jej łapy opłukuje ją w wannie - szybsze i dokładniejsze. Jakoś tak nam samo wyszło - czesto do niej gadam (po polsku) i było 'Roxie, chodz do wanny bo cię musze wyczyścic' i tak za każdym razem. W końcu sama zaczeła reagować na samo 'do wanny' ;-)

mam kilka zdjęć - najpierw z najlepszym kumplem - niestety niższa ranga wagowa i młoda musi uważac podczas zabawy ;-)

a tak w ogóle musze napisać że poważnie zastanawiamy się nad drugim psem ;)