kasia_1982 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 jakos malo czasu ostatnio... to szybko wstawie kilka fotek mlodej. Roxie i jej wlasne 4 kąty, tylko dlaczego ma taki bałagan, chyba dostanie szlaban jak nie posprząta ;) tak sie wyleguje na sofie a tak sie prezentuje w kubraku od Taks. Zadna mrozna zima ani deszczowa angielska jesien nie jest teraz nam straszna ;) Quote
wejherstaff Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 http://img261.imageshack.us/img261/7783/p1030575.jpg dziewczyna jak malina :loveu: fajnie ciałka nabiera dziewczyna ;) Quote
kasia_1982 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 dziekuje, dziekuje w imieniu Roxie. A u nas dzisiaj Swieto Ognia, fajerwerki od prawie miesiaca a dzisiaj kumulacja. Roxie obeznana z halasem wiec sie nie przejmowalam. Wiec jakie jest moje zdziwienie na jej zachowanie... wyczerpala sie bateria w alarmie przeciwpozarowym i zaczela cichutko pikac, tak raz na 2-3 godziny. Roxie PRZERAZONA, zamiera jak piknie, chowa sie po katach, trzesie sie jak w delirium... Tego sie nie spodziewalam. Burza, fajerwerki - nic jej nie straszne, a takie cichutkie pikniecie i pies prawie sika pod siebie... Bateria juz wymieniona ale strach jeszcze pozostal. Spi wlasnie w swojej klatce. Nawet nie wiem jak ja odczulic na ten dzwiek bo on wystepuje raz na ruski rok. Mam nadzieje ze nie polaczymi psica tego pikania ze strachem przebywania w domu w ogole... Quote
jonQuilla Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [FONT=Georgia]przyszłam Wam tutaj odkurzyć troszeczkę :)[/FONT] Quote
kasia_1982 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 oj, przydaloby sie poodkurzac bo juz pajeczyna galeria mi zarasta. Mam nadzije ze masz zmiotke, moze byc z futra Teosia jak juz Salsa sie nim zajmie ;) Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 śliczności! trafiłam tu po banerku i będę podglądać i podziwiać cudowną roxinkę :) Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 cofam się kilka stron i co widzę? roxi bawi się oponką! haha, jak delikatniutko! moja etna zarzuca sobie oponę na szyję i kręci się w kółko:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 http://img833.imageshack.us/img833/179/p1030695n.jpg jeee a my mamy taki sam kubraczek :) i tez mam rudego staffika:) Quote
YxNinaxY Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wpadłam z rewizytą i jestem zachwycona urodą Roxi :) Quote
Yuveza Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Śliczna jest Roxie piękną ma maść:loveu: i kubraczek też;) Quote
Izabela124. Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A co tu taka cisza? Piękną modelką trza pokazywać :) Quote
kasia_1982 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 a bo ja leniwa jestem. Musze sie zebrac w sobie i w koncu odkurzyc galerie. Ale checi brak. Moze ktoregos wieczoru usiade przy kawie i nadrobie wszelkie zaleglosci ;) Quote
wejherstaff Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 kasia_1982 napisał(a):a bo ja leniwa jestem. Musze sie zebrac w sobie i w koncu odkurzyc galerie. Ale checi brak. Moze ktoregos wieczoru usiade przy kawie i nadrobie wszelkie zaleglosci ;) Sporo wieczorów już minęło ;) Faktycznie leniuch :eviltong: Quote
Vesper Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Śliczna Roksanka- tylko szkoda że nowych fotek nie ma... Quote
kasia_1982 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 na dniach postaram sie w koncu odkurzyc galerie, na razie jeden filmik [video=youtube;bb5Oy_vQWL0]http://www.youtube.com/watch?v=bb5Oy_vQWL0[/video] Quote
zaba14 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 ooo Roksi zna i polskie i angielski polecenia :P no jaka mądra dziewczynka :) Quote
Vesper Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 a jak ładnie zaglądała zza zasłony... (szkoda że nie wiem czy ona tak sama poleciała, czy coś nabroiła- głośniki mi nie działają) Quote
kasia_1982 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 niee, młoda nic nie nabroiła - poleciała tam na hasło żeby ją umyć po spacerze. Jak Roxie się mocniej wybrudzi zamiast wytrzeć jej łapy opłukuje ją w wannie - szybsze i dokładniejsze. Jakoś tak nam samo wyszło - czesto do niej gadam (po polsku) i było 'Roxie, chodz do wanny bo cię musze wyczyścic' i tak za każdym razem. W końcu sama zaczeła reagować na samo 'do wanny' ;-) mam kilka zdjęć - najpierw z najlepszym kumplem - niestety niższa ranga wagowa i młoda musi uważac podczas zabawy ;-) a tak w ogóle musze napisać że poważnie zastanawiamy się nad drugim psem ;) Quote
Recommended Posts