Zwierzak6 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 To "pogryzienie" na pojedynczym boksie to pewnie to co zwykle, czyli gryzienie się z sąsiadem przez krate. Wtedy psy najczęściej robią sobie drobne ranki w pysku, który jest silnie ukrwiony. Mistrzem takich bijatyk był w schronisku zawsze Brus, o ile wiecie o którego mi chodzi. Black_sheep - SPOKOJNIE !!! NIE WARIUJ< BO CO MY Z TOBĄ ZROBIMY ;-) Quote
Perfi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 juz wiem co jest Teosiowi :) dzis tez byl u weta, ma pogryzione uszko :( Quote
black sheep Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Byłam dziś u Teonia:)Niestety było już późno, po 16stej i nie mam wielu fotek. Teoś dostał psie ciasteczka (na pół z sąsiadem, bo tak patrzył...) i buta do jedzenia, którego zaniósł zaraz do budy i zaczoł zjadać:) Co było miłe. Od razu wiedział, że coś dla niego mam:) W wszystkich psów, tylko Teoś siedział w budzie jak przyszłam:( Teoń z butem (niestety nie widać go prawie) " class="ipsImage" alt=""> Quote
jnk Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Black sheep, Teosia nie widać prawie - to fakt, ale buta nie widać wcale, a mina Teosia wyraźnie mówi "taki jestem biedny, samotny, nie mam posłania, nie mam ubrania, butów nie mam..." Istnieje więc podejrzenie, że buta po prostu nigdy nie było :evil_lol: Quote
black sheep Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 E trochę widać, jest pod prawą przednią łapką, która jest tak wygięta troszku, jakby do zaczepki;) (tegoż właśnie buta) Ot, następny raz kupie mu w większym rozmiarze;) Quote
black sheep Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wstawiłam Teonia na allegro: TUTAJ ładnie??????:D Quote
Jagienka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 black_sheep napisał(a):Wstawiłam Teonia na allegro: TUTAJ ładnie??????:D Pięknie :loveu: Quote
black sheep Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Zobacz jeszcze raz, bo zrobiłam małą zmiane z wyglądem imienia:D Quote
Jagienka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 black_sheep napisał(a):Zobacz jeszcze raz, bo zrobiłam małą zmiane z wyglądem imienia:D :grin: :grin: :grin: Quote
black sheep Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cio? nie podoba się? Zobacz na inną moją aukcje, taką łączoną, tak wszystkie pieski mają tak napisane imienia;) Quote
paros Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 black_sheep napisał(a):Wstawiłam Teonia na allegro: TUTAJ ładnie??????:D Bardzo ładnie i śliczny tekst :lol: ja wielokrotnie umieszczałam Teo w necie i smutne, że nie znalazł domku :-( Może skorzystałabym z Twojego teksciku i znowu umieściłabym go w necie? :cool3: żeby udało mu się wreszcie znaleźć dom :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
black sheep Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 paros napisał(a):Bardzo ładnie i śliczny tekst :lol: ja wielokrotnie umieszczałam Teo w necie i smutne, że nie znalazł domku :-( Może skorzystałabym z Twojego teksciku i znowu umieściłabym go w necie? :cool3: żeby udało mu się wreszcie znaleźć dom :thumbs: :thumbs: :thumbs: To spróbuj, tylko raz. Wiem, że ta akcja rusza za serce, bo dostaje dużo maili od ludzi, niestety tylko zachęcających do dalszych działań, albo kilka miłych słów. Quote
paros Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Teo czeka na swojego człowieka i domek :roll: Quote
paros Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Teo jest znowu w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: Quote
Brucio Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ja tylko skromnie chlopczyka podrzuce ... Quote
black sheep Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 paros napisał(a):Teo jest znowu w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: Bosko!:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy! Quote
black sheep Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Heh paros, jaki ten piesek z twojego linku ma podobny profil do naszego Teonia!;) Quote
paros Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 black_sheep napisał(a):Heh paros, jaki ten piesek z twojego linku ma podobny profil do naszego Teonia!;) To jest Nero z Rudy Śląskiej, też nie ma szczęścia :shake: Quote
black sheep Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Teo ma taką krótką sierść, do tego nie ma jej na jednym boku... niechce sobie wyobrażać nawet jak marznie;(:(:(:(:(:( Quote
Recommended Posts