Zwierzak6 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jak to nikt ??? TEO na pierwszą stronę, Marsz !!! Quote
black sheep Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Hoop Teoniu ... Ja juz trace nadzieje, a co dopiero TEOś? Quote
black sheep Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Wystawiłam TEO na allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=110587384 zajrzyjcie i powiedzcie co trzeba zmienic i czy moze byc. Quote
jnk Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Fajny tekst. Może tylko nie trzeba pisać, że Teo jest "bardzo silny", żeby nie odstraszyć potencjalnego chętnego na niego. Jak ktoś przeczyta "bardzo silny", może pomyśleć, że nie da rady sobie z takim psem. Quote
black sheep Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 No tak, ale jakby miala wszystko zataic, to by wyszlo ze to idealne stworzenie i kazdy by chcial, a tu chodzi o to ze go ktos wezmie pomimo wad, takiego jaki jest. Zreszta jakbym cos zle napisala,pewnie by go oddali, i tyle by bylo z tego. Chyba ze chodz Ci o to zze teo nie jest bardzo silny. Ale on jest silny w tym sensie ze na swoje lata.. Quote
jnk Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 No właśnie to powinnaś, moim zdanie, doprecyzować. Że to nie jest jakiś psio-koń, tylko pies, który nie jest słabowitym staruszkiem, lecz psem zdrowym i silnym. Quote
black sheep Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ale tam jest napisane ze jest bardzo silny i sprawny, nie wiem, ale to wlasnie chodzi o to drugie:( i o to mi chodzilo. i tak trzeba si bedzie pierwsze dogadac, wiec jakby pytali im wytlumacze Quote
Zwierzak6 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 A ja bym proponowała, żebyś poprawiła tekst pod kątem ortofrafii, interpunkcji, i ogólnej logiki wypowiedzi. Jeśli nie wiesz jak to kogoś poproś, bo ja mogę to zrobić dopiero jutro wieczór. No chyba, że poczeka :) :) ;) Quote
Zwierzak6 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Postanowiłam nie zwlekać i poprawić już dziś :lol: Skopiowałam tekst tu: Teo to już weteran Krakowskiego Schroniska dla bezdomnych zwierząt [SIZE=2]Psiak mimo swojego średniego wieku jest bardzo silny i sprawny. Ma za sobą okropne przejścia. Nim trafił do schroniska pilnowal budowy, gdzie był okrutnie traktowany: bity i głodzony.... A to naprawdę miły i sympatyczny piesek. Tyle, że nie lubi towarzystwa innych psów. Łatwo też wspina się po siatce, która musiałaby być bardzo wysoka. Z tego właśnie powodu uważamy, że TEO powinien żyć w mieszkaniu.Ten pies wymaga pomocy tym bardzej, że w wielu miejscach na bokach nie ma sierści... Ale oczy ma piękne, a to one u psów - tak jak i u ludzi - są przecież zwierciadłem duszy.... Teo nie zna miłości, nie miał nigdy normalnego domu. Zna tylko ból i cierpienie. Kiedy do TEA uśmiechnie się los??? Pomóż mu, może właśnie TY go pokochasz! I w ten sposób go poprawiłam/zmieniłam i dodałam przecinki. :lol: Quote
black sheep Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Zwierzak6 napisał(a):A ja bym proponowała, żebyś poprawiła tekst pod kątem ortofrafii, interpunkcji, i ogólnej logiki wypowiedzi. Jeśli nie wiesz jak to kogoś poproś, bo ja mogę to zrobić dopiero jutro wieczór. No chyba, że poczeka :) :) ;) Zweirzak jakis ty ofiarny! Dobrze ze cos dla Tea zrobisz! Trzeba bylo samemu napisac i zaproponowac. Wiesz co, szkoda mi slow! Quote
black sheep Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 A co ci nie pasuje w "psim towarzystwie"? Mi sie bardzo podoba ten zwrot! Napisalam ten tekst na podstawie Agi z poczatku tego postu. I tak sie nameczylam. A ty mnie teraz naprawde dobilas! Quote
paros Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Teo szuka domu na 4lapy: http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=19451&id_kat=11 oraz na eoferty: http://www.eoferty.com.pl/adeta.php?aid=10683 :roll: Quote
black sheep Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Paros no to trzymamy kciuki! Co trzy ogłoszenia to nie jedno! ;) TEOS musi miec domek! ps.i ja bede slawna, wszedzie moje fotki tylko ze bez glowy;p Quote
Zwierzak6 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Byłam dziś u TEO... ma się tak sobie..... w budzie obok jest piesek :) i TEOŚ ma zajęcie, mruga do niego ząbkami ;-) Quote
jnk Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Co znaczy, że Teo ma się tak sobie? Podupada na zdrowiu, łapie schroniskowego doła czy po prostu upały go wykańczają? Quote
Zwierzak6 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ma się tak sobie, bo jest gorąco i już też ma dość Azylu... z resztą który pies lubi to miejsce ??? Quote
jnk Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A dlaczego od wczoraj żadna ciotka tutaj nie wstąpiła, co? :mad: Quote
black sheep Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 juz sie poprawiam!!! TEO w góre hop piekności Quote
paros Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Teo jest jeszcze na ale.gratka.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/307796_teo_po_przejsciach_czeka_od_2000_roku.html oraz na psy.pl w dziale adopcje :roll: Quote
black sheep Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Kurcze w poniedzialek konczy sie moja aukcja Tea na allegro:( Fajnie Paros:):):) Teo musi bos wszedzie:):):) Quote
jnk Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Black sheep, nie becz :evil_lol: , tylko już przygotowywuj kolejną aukcję dla Teosia :evil_lol: Quote
paros Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ja też jeszcze o Teosiu napiszę na innych forach :lol: Quote
Recommended Posts