Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co mówił o wyłysieniach wet? W ogóle je widział? Jeśli jest na to jakaś maść, to mogę wysłać pieniądze do schronu z adnotacją, że to na leki dla Teo, tylko trzeba by przypilnować, żeby zostały kupione i aplikowane.

Posted

Ten pies tak bardzo rozpaczliwie czeka. z wybiegu F gdzie przebywa zawsze przybiega do kraty, gdy tylko kogos zobaczy... biedactwo kochane

Posted

rk, nikt go nei hcce bo ludzie jak widza te wylysienia to odwracaja wzrok ze obrzydliwe :shake:

faktycznie nei wyglada to zahcecajaco i chyba nei da sie etgo wyleczyc
to wyglada jak skora pokryta czarna guma, podobnie do tych naszych malamutkow, teo ma tu juz od wielu lat...

Posted

Jak może coś takiego przeszkadzać... :shake: Romek jest łysy w kilku miejscach, jedno oczko ma białe, rozerwaną powiekę.. I jakoś nie odwracam wzroku z obrzydzeniem...

Ktoś, kto pokocha Teosia, ulituje się nad biedakiem, nie będzie patrzył z obrzydzeniem..

Posted

kiwi napisał(a):
nikt go nie chce bo ludzie jak widza te wylysienia to odwracaja wzrok ze obrzydliwe :shake:

faktycznie nei wyglada to zahcecajaco i chyba nei da sie etgo wyleczyc
to wyglada jak skora pokryta czarna guma, podobnie do tych naszych malamutkow, teo ma tu juz od wielu lat...

Nie on jeden taki na świecie.
Agnieszka ma Romcia, ja miałam wielką grubą parówę z wyłysiałym ogonem, a pamiętacie Łysola?
Stu odwróci głowę, a sto pierwszy się zauroczy. Ja wierzę, że dom prędzej czy później się znajdzie.
A może by Teosia do Kundla? Chyba że inne psiaki pilniejsze, np. Kazik z G8?

Posted

Teo zamieszkał w budzie. Nie wiem, jak na to zareaguje, skoro miał wybieg wczesniej. biedak, moze teraz jednak ktos go zauważy? sama nie wiem, co gorsze.