AgaG Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 dzisiaj poznawałam Teo. Bałam się, że pies który żyje na wybiegu, będzie dziki, trudny, ale nie. On jest uroczy. Tyle, że nie znosi psów.... Walczył tu z nimi nie raz. Dom musi być bez zwierzaków. Psiak mimo swojego średniego wieku bardzo silny i sprawny. Usłyszałam, że wspinanie się po siatce to dla niego pestka, a ogrodzenie musialaby mieć ze dwa metry. Lepsze byłoby więc mieszkanie. Z ogrodu mógłby uciec, co źle mogłoby się skończyć dla rywala- samca w okolicy. Ładnie się tulił, zjadł puchy, które mu przyniosłam... Ma za sobą okropne przejścia, o których informuje zresztą strona oficjalna schroniska. Nim trafił do schroniska pilnowal budowy, gdzie był okrutnie traktowany: bity i głodzony.... ja już lubię Tea, a po jednym dniu z nim pewno bym go kochała...Ten pies wymaga pomocy tym bardzej, że w wielu miejscach na bokach nie ma sierści... lecz czarną, ztwardniala skórę... Ale oczy ma piękne, a to one u psów - tak jak i u ludzi - są przecież zwierciadłem duszy.... Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 TE ZDJĘCIA ZROBIŁYŚMY Z ASIĄ PÓŹNĄ JESIENIĄ.... Theo ... Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 tAK PATRZYŁ NA ŚWIAT PRZED ZIMA UBIEGŁOROCZNĄ... BIEDNY THEO Quote
AgaG Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Dziękuję Pani Haniu, Oby Teo jak najszybciej mogł papatrzyć na świat jako wolny i szczęśliwy pies - wreszcie czyjś Quote
rk66 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Teosiowi domek potrzebny. Już dość się wycierpiał, zapomniany, niechciany, niekochany. :shake: I gdzież ten domek! Quote
kiwi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ramzes, atos, oni juz w domach teraz pora na teo jemu trzeba znalezc dom! Quote
jotpeg Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 teo trzymaj sie! los sie musi odmienic! Quote
AgaG Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Teoś podchodził dziś pod kratę, wystawiał sie do głaskania, merdał, wsunęłam rękę żeby go pomiziać jest taki kochany ... Quote
rk66 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Wierzę że dom się znajdzie, bo nie spoczniemy nim ten dzień nie nadejdzie. Quote
rk66 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Teo wskakuj na górę szukać domu. Nic się nie martw, wcześniej czy później Pana znajdziesz! Quote
jnk Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Teo, ty ciągle tutaj??? Nie wierzę własnym oczom - nikt się nie zainteresował takim ślicznym cielaczkiem? Ludzie są ślepi! Quote
minia82 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 to ja TEo!!!!!!!ciagle czekam na ciebie ..........................:oops: :oops: Quote
Recommended Posts