karusiap Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 zakochanawpsach napisał(a):TEO znalazł dom w którym napewno będzie kochany do końca swoich dni. Jestem tego pewna na 100%. Cieszę sie ze po tak długim wyczekiwaniu na człowieka ktory w koncu zabierze go do domu znalazł wlasnie ten dom...Zaufajcie mi... czy to U ciebie Teos znalazl dom??:loveu: Quote
Jagienka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 karusiap napisał(a):czy to U ciebie Teos znalazl dom??:loveu: No właśnie właśnie, bardzo chętnie będziemy śledzic jego losy na bierząco :loveu: Quote
zakochanawpsach Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Niestety nie u mnie...ale u osoby którą znam. Są to odpowiedzialni ludzie. Myślę ze Teo marzył o takim domku. Będzie mu tam dobrze. Quote
Jagienka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zakochanawpsach napisał(a):Niestety nie u mnie...ale u osoby którą znam. Są to odpowiedzialni ludzie. Myślę ze Teo marzył o takim domku. Będzie mu tam dobrze. No to cudnie... zawsze to jakieś wieści :loveu: Quote
black sheep Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ZAKOCHANA czy możesz napisać co to za ludzie, gdzie mieszkają?? Zapytaj ich, czy mogłabym odwiedzić Teosia, bardzo mi zależy, ciągle go odwiedzałam, on mnie na pewno rozpozna. Bardzo mi go brakuje... Quote
_Aga_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 black_sheep napisał(a):ZAKOCHANA czy możesz napisać co to za ludzie, gdzie mieszkają?? Zapytaj ich, czy mogłabym odwiedzić Teosia, bardzo mi zależy, ciągle go odwiedzałam, on mnie na pewno rozpozna. Bardzo mi go brakuje... No i fajnie byłoby zobaczyć Teosia wesołego, szczęśliwego :cool3: Na zdjęciach, które by oczywiście przy okazji zrobiła black_sheep :cool3: :lol: Quote
zakochanawpsach Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Myślę że zgodziliby się na odwiedziny Teosia. Ale trzeba ustalać to z nowymi właścicielami pieska. Jeśli uda mi się zdobyć jego zdjęcia to obiecuję że je tu zamieszczę. Quote
_Aga_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Super :) Chciałabym zobaczyć szczęśliwego Teosia w nowym domku :loveu: Quote
AgaG Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 _Aga_ napisał(a):Super :) Chciałabym zobaczyć szczęśliwego Teosia w nowym domku :loveu: i ja bo az nie wierzę w to, co tu czytam :loveu: Quote
black sheep Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Zakochana, czekam z niecierpliwością! Nie mogę się doczekać, aż go zobaczę:):loveu: Quote
black sheep Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Teoś mój kochany pieseczek odszedł za TM :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
paros Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 black_sheep napisał(a):Teoś mój kochany pieseczek odszedł za TM :-(:-(:-(:-(:-(:-( Co się stało??? :-(:-( Quote
black sheep Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Po prostu, już tak jest w życiu:( Najpierw zachorował, potem odszedł. Jego Państwo byli przy nim, nie umierał sam. Bardzo go kochali. Quote
Jagienka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Teoś [']:-( A Ty miałas z Nimi black sheep przez cały czas kontakt? Quote
black sheep Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Z nim nie, tylko z jego panią:) Quote
_Aga_ Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dobrze, że nie umierał sam w schronisku... Teoś (') Quote
Recommended Posts