Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde coraz gorsze ma te plamy, coraz wiecej tego, i juz mu siersc sie przezedza na grzbiecie, wyglada, ze tam tez sie zrobia te plamy. Normalnie az mnie trafia. A on jest taki kochany, tak strasznie lubi byc glaskany. A jak mnie widzi, to tylko na rece patrzy, co mu przynioslam;] jest strasznie madry.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
Zaglądam co jakiś czas do Teosia i ciągle mam nadzieję, że napiszecie, że Teoś znalazł dobry domek...

Aga, my tak jak do schronu przychodzimy... ale zawsze są... te mądre, potwornie smutne oczy, bacznie obserwujące człowieka, czy doczeka sie choc jednego przyjaznego gestu... a potem ten milczący pies za uwage dziekuje stonowanym merdaniem ogona... to jest najmądrzej patrzące zwierze jakie znam...

• 2 weeks later...
Posted

Jak pomoc Teo ?
Mozna go wyleczyc,by mu nowa siersc urosla?
Mogl by ktos jego zawiezc do lekarza na badanie ?
Zaplacilabym za leki.
Bardzo mi zal pieska.:placz:

Posted

Grinia napisał(a):
Jak pomoc Teo ?
Mozna go wyleczyc,by mu nowa siersc urosla?
Mogl by ktos jego zawiezc do lekarza na badanie ?
Zaplacilabym za leki.
Bardzo mi zal pieska.:placz:

Z tego co wiem on mial to badane w schronie i niczego niestwierdzono, i ma to od lat wieluuu... To z bliska wygląda jakby hmmm taka czarna blizna... nie wygląda jak jakiś grzyb czy nie wiem... to się nie łuszczy, takie gładkie i wcale nie jest nieprzyjemne... No to opisałam :roll:
A co do badania... to trzeba się w schronisku dowiedzieć, bo prawdę mówiąc wszyscy wolą już po zabraniu psiaków nie przywozić ich spowrotem do schroniska...
Nie wiem kiedy będziemy w schronie nastepnym razem, ale postaramy się czegoś więcej dowiedzieć i jakby to wyglądało z ewentualnym badaniem na zewnątrz :)

Posted

tak więc rozmawiałam z Pania wet .
Teo trafił do schroniska z tymi wyłysieniami , nie jest to zadna choroba, ani nic grzybicznego, ani świerzb, Ani ropne zapaleNIe skóry .

Teo ma w tych miejscach bez sierści zniszczone mieszki włosowe i nie ma szans zeby mu porosły sierscią te miejsca :shake: , ale tez nie boli go to nie swędzi ... no po prostu tak juz bedzie miał . Nie wiadomo czemu w miejscach tych nie ma tych meszków włosowych , jest to nie do odtworzenia, bo stało sie to zanim trafił do schroniska

• 3 weeks later...
Posted

Stalo sie cos pieknego!
Alicja,ktora robi strone schroniskowa dzwonila i powiedziala mi,ze....TEO POJECHAL DO DOMU:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Panstwo zobaczyli go wlasnie dzieki stronce ALICJI:loveu:

Ma mieszkac w domu i miec ogrod....az sie plakac chce....

Posted

[quote name='karusiap']Stalo sie cos pieknego!
Alicja,ktora robi strone schroniskowa dzwonila i powiedziala mi,ze....TEO POJECHAL DO DOMU:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Panstwo zobaczyli go wlasnie dzieki stronce ALICJI:loveu:

Ma mieszkac w domu i miec ogrod....az sie plakac chce....

karolinko ,a ja dowiedzilam sie o tym od malgosi ,ale cudnie .Dzieki tej stronie juz pare psaikow weteranow znalazlo domek.
Jak widac czym wiecej osob zaangazowanych tym wiecej psiakow w potrzebie ma dom:multi::multi::multi:

Posted

Wiedziałam, kiedy tu zajrzeć :loveu:

Tak strasznie się cieszę :multi:

Jest więc i dla takich psów nadzieja :loveu:

Cudnie :loveu:

Ps. A jaki jest adres tej strony??

Posted

TEO znalazł dom w którym napewno będzie kochany do końca swoich dni.
Jestem tego pewna na 100%. Cieszę sie ze po tak długim wyczekiwaniu na człowieka ktory w koncu zabierze go do domu znalazł wlasnie ten dom...Zaufajcie mi...