Jagienka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Znosi to z godnością, ale ile można?? On już 8 lat tak czeka... i patrzy ludziom w oczy... :placz: Quote
black sheep Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Kurde coraz gorsze ma te plamy, coraz wiecej tego, i juz mu siersc sie przezedza na grzbiecie, wyglada, ze tam tez sie zrobia te plamy. Normalnie az mnie trafia. A on jest taki kochany, tak strasznie lubi byc glaskany. A jak mnie widzi, to tylko na rece patrzy, co mu przynioslam;] jest strasznie madry. Quote
karusiap Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Perelka...kochany Teos,,,spacer byl krociutki a ona az sie kladl,zeby nie wracac:( Quote
karusiap Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 on juz nie lysieje chyba,stoi to w miejscu ale chyba lepiej nie bedzie:( Quote
Jagienka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):A wiadomo, dlaczego on tak "łysieje"? Niestety nie... Quote
_Aga_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Zaglądam co jakiś czas do Teosia i ciągle mam nadzieję, że napiszecie, że Teoś znalazł dobry domek... Quote
Jagienka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Agnieszka-Małek napisał(a):Zaglądam co jakiś czas do Teosia i ciągle mam nadzieję, że napiszecie, że Teoś znalazł dobry domek... Aga, my tak jak do schronu przychodzimy... ale zawsze są... te mądre, potwornie smutne oczy, bacznie obserwujące człowieka, czy doczeka sie choc jednego przyjaznego gestu... a potem ten milczący pies za uwage dziekuje stonowanym merdaniem ogona... to jest najmądrzej patrzące zwierze jakie znam... Quote
Grinia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jak pomoc Teo ? Mozna go wyleczyc,by mu nowa siersc urosla? Mogl by ktos jego zawiezc do lekarza na badanie ? Zaplacilabym za leki. Bardzo mi zal pieska.:placz: Quote
Jagienka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Grinia napisał(a):Jak pomoc Teo ? Mozna go wyleczyc,by mu nowa siersc urosla? Mogl by ktos jego zawiezc do lekarza na badanie ? Zaplacilabym za leki. Bardzo mi zal pieska.:placz: Z tego co wiem on mial to badane w schronie i niczego niestwierdzono, i ma to od lat wieluuu... To z bliska wygląda jakby hmmm taka czarna blizna... nie wygląda jak jakiś grzyb czy nie wiem... to się nie łuszczy, takie gładkie i wcale nie jest nieprzyjemne... No to opisałam :roll: A co do badania... to trzeba się w schronisku dowiedzieć, bo prawdę mówiąc wszyscy wolą już po zabraniu psiaków nie przywozić ich spowrotem do schroniska... Nie wiem kiedy będziemy w schronie nastepnym razem, ale postaramy się czegoś więcej dowiedzieć i jakby to wyglądało z ewentualnym badaniem na zewnątrz :) Quote
Grinia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='black_sheep']Teos ma lzy w oczach.....;[ Podniose Teo.:placz: Quote
agamika Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 tak więc rozmawiałam z Pania wet . Teo trafił do schroniska z tymi wyłysieniami , nie jest to zadna choroba, ani nic grzybicznego, ani świerzb, Ani ropne zapaleNIe skóry . Teo ma w tych miejscach bez sierści zniszczone mieszki włosowe i nie ma szans zeby mu porosły sierscią te miejsca :shake: , ale tez nie boli go to nie swędzi ... no po prostu tak juz bedzie miał . Nie wiadomo czemu w miejscach tych nie ma tych meszków włosowych , jest to nie do odtworzenia, bo stało sie to zanim trafił do schroniska Quote
Grinia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='black_sheep']Teos ma lzy w oczach.....;[ Podnosze! Czy on ma ogloszenia? Quote
karusiap Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Stalo sie cos pieknego! Alicja,ktora robi strone schroniskowa dzwonila i powiedziala mi,ze....TEO POJECHAL DO DOMU:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Panstwo zobaczyli go wlasnie dzieki stronce ALICJI:loveu: Ma mieszkac w domu i miec ogrod....az sie plakac chce.... Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='karusiap']Stalo sie cos pieknego! Alicja,ktora robi strone schroniskowa dzwonila i powiedziala mi,ze....TEO POJECHAL DO DOMU:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Panstwo zobaczyli go wlasnie dzieki stronce ALICJI:loveu: Ma mieszkac w domu i miec ogrod....az sie plakac chce.... karolinko ,a ja dowiedzilam sie o tym od malgosi ,ale cudnie .Dzieki tej stronie juz pare psaikow weteranow znalazlo domek. Jak widac czym wiecej osob zaangazowanych tym wiecej psiakow w potrzebie ma dom:multi::multi::multi: Quote
groszek83 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :crazyeye:Super w końcu sie biedak doczekał:multi::multi: Quote
_Aga_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Wiedziałam, kiedy tu zajrzeć :loveu: Tak strasznie się cieszę :multi: Jest więc i dla takich psów nadzieja :loveu: Cudnie :loveu: Ps. A jaki jest adres tej strony?? Quote
Jagienka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Agnieszka-Małek'] Ps. A jaki jest adres tej strony?? http://www.schronisko.krakow.pl/ Trzeba wejść do działu Adopcje... Teo się prezentował na zdjęciu black sheep :) Nic a nic nie wierzyłam karusiap jak do mnie napisała ;) Strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!!!! Quote
Fiona.22 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Przepraszam ale to pierwszy krakowski wątek jaki udało mi się znaleźć... Zajrzyjcie do Jimiego, może uda się coś wymyslec :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/jimi-adoptowany-z-krakowa-pilnie-potrzebna-pomoc-123057/#post11093706 Quote
moana Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 O matko, ale cudnie!!! :loveu::multi::loveu::multi::loveu: Quote
zakochanawpsach Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 TEO znalazł dom w którym napewno będzie kochany do końca swoich dni. Jestem tego pewna na 100%. Cieszę sie ze po tak długim wyczekiwaniu na człowieka ktory w koncu zabierze go do domu znalazł wlasnie ten dom...Zaufajcie mi... Quote
Recommended Posts