Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie jest tak źle... schowa się do budy i i ujdzie a co będzie jak mróz przyjdzie :(
Moje cholerne zdrowie jest na wyczerpaniu, ale może uda mi się wreszcie iść do Azylu... bo jak nie to sobie coś zrobię, albo już nie wiem co.. sorry mam doła :( spadam :(
Sorry za offa :(

Posted

zwierzak nie doluj sie ;) moje zdrowie psychiczne tez jest na wyczerpaniu dzieki warunkom w jakich mieszkam :shake: kiedy bedziecie w schronie dziewczyny? :) my w sobote sie wybieramy. chetnie poznam Teosia :loveu:

Posted

Nakzałam sobie, że mam iść do schroniska i wrócić do normalnej pracy tam do 12.11.06, bo jak nie to pójdę tam i wejdę do wszystkich rottweilerów. Zobaczymy dokąd dojdę:diabloti:

Posted

Ja też mam problem, ze studiami, nie mogę zaliczyć cholernej chemi, a warunku już nie dostane. Zwierzak daj cynk, kiedy idziesz do Rottweilerków, to się z tobą udam:(
Perfi a Teosia możesz poznać chocby przez kratkę. Jest w budach, tych zaraz z boku. Zwykle stoi na dachu:)
Ja chyba będę w czartek w schronie. Ktoś wie, czy jest jeszcze ten żółwik, albo jakiś inny mikruz?

Posted

black_sheep napisał(a):
Ostatnio też nad jego boksikiem wisiała jakaś kartka

Ta kartka to prośba o nie zbliżanie się do krat, ale to dotyczy wszytskich tych psów, a wisi nad boksem teo, bo jest w centrum...

Posted

Perfi, ja ich nie robię, i nie wiem czy będę mogła wieszać. Wiesz, nie mam nic przeciwko. Wierzę, że Teoś jest komuś przeznaczony, i że znajdzie domek. Gdy ja wyjdę za mąż, i będę mieć własny dom, wezmę Teosia. Jest tylko mały problem. On może tego nie dożyć (ja zresztą też:P)

Posted

Moja kuzynka i przyjaciółka zarazem, przechodziła to miesiąc temu, i cała rodzina mówi, że ja powinnam być następna. W końcu jestem z moim facetem dość długo. Ale ja niechcę jeszcze, za kilka lat. Chociaż w prezencie byłby Teoś, to jednak się nie skuszę;)