black sheep Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Teofilek był dziś na dłuuuuugim spacerze z ciotunią black sheep:) Bo dowiedziałam się, że piesek dawno nie opuszczał kojca. Spacerowaliśmy tak długo, aż Teoś padł z wyczerpania:) Żal było się rozstawać:( Do zobaczenia Teoniu nie długo. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
black sheep Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A tak wogóle, nie wiem jakim cudem, ktoś mógłby adopotować Teosia, skoro pani pracownik mówi, że Teosia nawet wyprowadzić nie można, bo jest AGRESYWNY. To śmieszne, ten psi anioł, nie jest absolutnie nie jest agresywny do ludzi. Bardzo lubi być głakany, zastawiał mi drogę, i wchodził pod rękę, aby go pogłaskać:) Po godzinie spaceru, był bardzo posłuszny, ładnie chodził przy nodze (choć miał długą smycz) i już po godzinie się przyzwyczaił do mnie. Ten piesek jest wspaniały!!! Quote
Perfi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 czy ta siersc odrosnie? nawet jesli nie to jest bardzo ladny :) Quote
black sheep Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Śierść nie odrośnie a Teo jest przepiękny!:) Quote
elik Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 black_sheep napisał(a):Śierść nie odrośnie a Teo jest przepiękny!:) Też tak myślę, ma śliczna mordkę :lol: Chociaż myślę, że gdyby nie miał tych ubytków, miałby większą szansę na adopcję. Quote
black sheep Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 I gdyby w schronisku nie mówili o nim agresywny pies. W stosunku do ludzi to anioł. Quote
Perfi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ile on ma latek? bo na stronie tozu jako weteran widnieje :( zabki widze w zlym stanie :( ale pysk to ma boski :loveu: jak gwiazdor filmowy :loveu: Quote
jnk Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Gdyby nie mój TZ, wzięłabym Teosia właśnie ze względu na te braki sierści. Dżeksona też wzięłam dlatego, że ma jedną łapę mniej sprawną. Takich "wybrakowanych" psów ludzie nie chcą adoptować, więc musi się znaleźć jakiś świr, który zechce na przekór reszcie świata! :evil_lol: No ale TZ nie przeżyje nawet ratlerka, a co dopiero drugiego dużego psa :mad: Quote
Perfi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 bo takie psy najmocniej kochaja ;) to zaszczyt miec takiego psa :loveu: Quote
jnk Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Zgadzam się! A jakie budzimy zainteresowanie na spacerach - niemal każdy pyta o tą nieszczęsną podkuloną łapę. Teoś też pewnie byłby w centrum zainteresowania gawiedzi :evil_lol: Quote
Perfi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ze tak sie wyraze... ja mam jamnika rozpieszczonego do granic mozliwosci :evil_lol: ale za jakis czas wezme bide :) Quote
jnk Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Perfi, a za "jaki" czas? Nie możesz już teraz, natychmiast? :evil_lol: Quote
Perfi Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 za 9 mcy biore slub (z c24rnym :cool3:) i ide na swoje :) na razie sama jestem na "tymczasie" u dziadka. wzielam raz psa na tymczas i niezbyt sie to udalo :cool1: Quote
black sheep Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Wznowiłam aukcje Tea, tak na wszeliki wypadek: Tutaj (dla zainteresowanych) Quote
Perfi Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Kasiu mysle ze wypadalo by dac zdjecie z boku... bo ludzi moze zrazic ten "brak siersci" a to wcale tak tragicznie nie wyglada :) Quote
black sheep Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Perfi które zdjęcie? Specjalnie dałam te zdjęcia, bo widać na nim brak sierści i "wiadomo, co się bierze". A jednocześnie ujęta jest sliczna morda:) Quote
Perfi Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 myslalam o ktoryms z tych 3 ostatnich "stojacych" ;) Quote
black sheep Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Perfi ale te stojące nie są z boksu Quote
Perfi Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 to nie wiedzialam ze musza byc z boksu :) Quote
black sheep Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Perfi nie musi być, chyba źle się zrozumiałyśmy:) Jest na jednym zdjęciu jego bok, więc wszystko ok:) Quote
Recommended Posts