Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teofilek był dziś na dłuuuuugim spacerze z ciotunią black sheep:) Bo dowiedziałam się, że piesek dawno nie opuszczał kojca. Spacerowaliśmy tak długo, aż Teoś padł z wyczerpania:) Żal było się rozstawać:( Do zobaczenia Teoniu nie długo.

" class="ipsImage" alt="">

Posted

A tak wogóle, nie wiem jakim cudem, ktoś mógłby adopotować Teosia, skoro pani pracownik mówi, że Teosia nawet wyprowadzić nie można, bo jest AGRESYWNY. To śmieszne, ten psi anioł, nie jest absolutnie nie jest agresywny do ludzi. Bardzo lubi być głakany, zastawiał mi drogę, i wchodził pod rękę, aby go pogłaskać:) Po godzinie spaceru, był bardzo posłuszny, ładnie chodził przy nodze (choć miał długą smycz) i już po godzinie się przyzwyczaił do mnie. Ten piesek jest wspaniały!!!

Posted

black_sheep napisał(a):
Śierść nie odrośnie a Teo jest przepiękny!:)

Też tak myślę, ma śliczna mordkę :lol:

Chociaż myślę, że gdyby nie miał tych ubytków, miałby większą szansę na adopcję.

Posted

Gdyby nie mój TZ, wzięłabym Teosia właśnie ze względu na te braki sierści. Dżeksona też wzięłam dlatego, że ma jedną łapę mniej sprawną. Takich "wybrakowanych" psów ludzie nie chcą adoptować, więc musi się znaleźć jakiś świr, który zechce na przekór reszcie świata! :evil_lol: No ale TZ nie przeżyje nawet ratlerka, a co dopiero drugiego dużego psa :mad:

Posted

Zgadzam się! A jakie budzimy zainteresowanie na spacerach - niemal każdy pyta o tą nieszczęsną podkuloną łapę. Teoś też pewnie byłby w centrum zainteresowania gawiedzi :evil_lol:

Posted

za 9 mcy biore slub (z c24rnym :cool3:) i ide na swoje :) na razie sama jestem na "tymczasie" u dziadka. wzielam raz psa na tymczas i niezbyt sie to udalo :cool1: