Ewanka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Śliczne maleństwo, widać, że jest jeszcze słabiutka, musi się dobrze wygrzać, wyspać, najeść za wszystkie czasy, no i nareszcie zrobić ... koopę ;) Quote
koosiek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 O matko, ale śliczna :( Nie mam jak pomóc, ale chociaż podniosę. Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ewach....ja na stałą kupencje ASTA czekałam 3 dni ... a jak sie pojawiła TO FOTA BYŁA!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 mamy fotki..ooooo jakie piękne oczka :) a moze jednak cos widzą :) a kiedy bedzie jakis uśmiech na pyszczaku :) ZDRÓWKA i powodzneia anita_happy TEKKLA TULA ASTI - Panicz na wydaniu :) Quote
Lidan Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Śliczne maleństwo :-) Basia Z. prowadzi chyba w domu oddział geriatryczny ;-) Cieszę się, że są jeszcze ludzie, którym nie straszny stary piesek. Trzymam kciuki za pozytywną decyzje starszej pani :kciuki: Quote
Basia Z. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Stary piesek nie straszny , Kajusia łyka lotensin na serducho i choroby po niej nie widać. Mój tata dzisiaj powiedział, że zainstaluje w domu radary i Kaja będzie płaciła mandaty za prędkość bo tak szybko biega :lol: Quote
malawaszka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 przesłodka!!!!! trzymam :kciuki: za domek dla Mini Misiuni Quote
ewach Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Ale ona duzo je,az sie nie moge nadziwic.Znowu zjadla cala miche.Jak w nocy nie zrobi kupy to juz nie wiem:DDDD Dziekuje Wam za pomoc,za mile slowa i za wszystko:)* No i trzymajcie kciuki jutro o 16stej by ta starsza pani ja wziela do siebie. Dobranoc. Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 trzymamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mocno kciuki i pazury :) Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Basia Z. napisał(a):Stary piesek nie straszny , Kajusia łyka lotensin na serducho i choroby po niej nie widać. Mój tata dzisiaj powiedział, że zainstaluje w domu radary i Kaja będzie płaciła mandaty za prędkość bo tak szybko biega :lol: moja seniorka tez na lotensinie odmłodniala :) jakis rok zycia dostała w gratisie...a nowotwór byl taki, ze przesunął serduszko na drugą stronę :( odeszła w mgnieniu oka...nic na to nie wskazywalo...bez bólu...a ja utonęłam w morzu łez :( ale lotensin na serducho dla staruszka + Quote
Owieczka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Trzymam kciuki. Dajcie znać jak najszybciej :) Quote
Ewanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Trzymam mocno kciuki za malutką sunię, oby była zdrowa i jak najdłużej ciszyła się życiem w nowym domku :) Quote
coronaaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ewach napisał(a):byla normalna kupa:) To super....jak mala nazwalyscie??? Co ze starsza Pania? Quote
ewach Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Pani ma byc w godzinach 16-17sta. miska nazywam:) Quote
kakadu Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ewach napisał(a):Pani ma byc w godzinach 16-17sta. miska nazywam:) kurcze, akurat do domu pojade i dopiero jutro sie dowiem :cool3: no nic - oby sie udalo :) Quote
coronaaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ewach napisał(a):Pani ma byc w godzinach 16-17sta. miska nazywam:) to trzymamy kciuki..oby sie udalo... Quote
anita_happy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 niesmialo zadlądam i liczymy na Panią, za pokaże Misi, ze człowiek to nie drań!!!! Juz ewach jej pokazała, ze swiat nie nalezy tylko do chamów!!!! JESTEŚMY Z WAMI DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!! pozdrów męża :P :evil_lol:dzielny małżonek SWEJ Wspaniałej żonki :evil_lol: Quote
Ewanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ewach napisał(a):byla normalna kupa:) Oooo, to bardzo się cieszę ;) ... trzymam kciuki za Panią, mam nadzieję, że odważy się wziąć taką starowinkę ... starsi ludzie czasem wolą młodsze psiaki, bo boją się chorób i potem szybkiego rozstania. Czas pokaże, trzeba poczekać. Quote
karol.lola Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jestem na forum nowa, ale bardzo chciałabym pomoc tej suni. Mam już jedną malutką suńke, ale ona jest spokojna i bardzo przyjazna. Dajcie znać jak tam. Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wlasnie trwa wizyta Pani nr 1. :) Normalnie nie moge doczekac sie na informacje :) Quote
ewach Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Madallena']Wlasnie trwa wizyta Pani nr 1. :) Normalnie nie moge doczekac sie na informacje :) jeszcze nie ma tej kobiety. Ma kawal drogi do pokonania.2 autobusy i piechota z 10 minut:( SAmo to,ze jedzie tyle juz o czyms w sumie swiadczy. Ale w miedzyczasie zrobilam rozeznanie o tej kobiecie. O psie dowiedziala sie od nijakiej p.Elzbiety ,zalozycielki tego http://www.przytulpsa.pl/ No i ta pani Elzbieta ma jak najlepsze zdanie o tej kobiecie. Kobieta prosta podobno,nie ma netu,komorki ale dobra.No i umarl jej niedawno pies. Zobaczymy. Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 informacja o malenkiej ukazala sie na www.psy.warszawa.pl (to strona niejakiej Eli, wolnotariuszki Paluchowej i zalozycielki Fundacji Przytul Psa) wiecie co? dogomania to WIELKA SILA! Quote
Recommended Posts