coronaaj Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Madallena napisał(a):Kurna, wpisalabys se w SKAD Warszawe, bo nie wiedzialam zes Ty moja :):) Utrudnia nam prace jak nie wiemy skad ciotka jest.....chyba to nie taka tajemnica...apelujemy do cioteczek ktore nie maja wpisu skad sa....dodajcie , to pomaga szczegolnie w patowych sytuacjach....sunia superowata..no moze sie sasiadka zgodzi????? Quote
Energy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Oby się zgodziła... Tak sunia superowata tylko co z tego i tak ktoś ją wywalił:shake: Quote
Ewanka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Sunia jest niebywała, ma taką słodziastą minkę, trzymam za nią kciuki :) Quote
Lilu83 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jejku taka kruszyna, trzymam kciuki za malutką Quote
Lidan Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Prześliczny uszatek :-) Co za drań pozbył się takiej ślicznoty. Mało miejsca zajmuje, mało zje :niewiem: Trzymam kciuki za szybkie znalezienie miejsca dla "misia" :kciuki: Quote
marlenka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zapisuje wątek . Śliczna sunia , szkoda mi jej bardzo ale z Dt nie pomoge niestety :( Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 meldujemy się... meldujemy... MALUCZKU skakaj do góry!!! Quote
madcat1981 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jakie maleństwo :placz: Maluśka, trzymaj się :placz: Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Madallena... pomoc moze nadejs z Szydlowca :) zadzwoniłam do Aimez... jak Aimez załatwi kogos na opieke do 15 ...to ona wexmie... za 30...45 minut damy odp.. nie chce robic nadziei...ale.... ja jutro jade do szydłowca wiec mogłabym ja zabrac... kurcze blaszka... ale co z leczeniem itp... jak ja wywieziemy do szydłowca to co z leczeniem... mam nadziej, ze wtedy jakos sie zorganizujemy :) Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 p..s.. jesli chodzi o jakies choroby, kt moze przeniesc ta bieda na dzieciaka... to marne szanse.... na oko wyglada zdrowo....futro JEST..gdzybica??? nie widac... TO STAROSC - a starosci sie nie przenosi... reszta to choroby spowodowane staroscia :( biedula Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 idusiek trafila w rase :) toy rosyjski bardzo do niej pasuje Spojrzcie: ewa, sprawdz czy moze nie ma tatuazu w uchu lub pachwinie... kto wie... Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 anita_happy napisał(a):Madallena... pomoc moze nadejs z Szydlowca :) zadzwoniłam do Aimez... jak Aimez załatwi kogos na opieke do 15 ...to ona wexmie... za 30...45 minut damy odp.. nie chce robic nadziei...ale.... ja jutro jade do szydłowca wiec mogłabym ja zabrac... kurcze blaszka... ale co z leczeniem itp... jak ja wywieziemy do szydłowca to co z leczeniem... mam nadziej, ze wtedy jakos sie zorganizujemy :) Anita a co bedzie jak ni stad ni z owad pojawi sie bida szydlowiecka do przetrzymania jak to ma miejsce caly czas? :( Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Basia Z. zapraszamy na watek :multi: Dobre wiesci dobre wiesci :multi::multi: Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 nie na cały czas - NA DT!!!!!!!!! ja warszawa-szydlo czesto jezdze...dość często...wiec DT szydlowieckie dla takiego malucha w szydlowcu OK. DT u Aimiez...ale ona boi sie zostawic takiego malca ze swoja jałówką...wiec jak znajdziemy opiekunke do 15 ...to bedzie ok:/ chyba,z e wy znajdziecie cos tu szybciej :) AHA..dziewczyny z szydłowca juz DWA PSY ZGARNEŁY NA DT - dozywiaja!!!watek zakladamy dzis... masakra jakas..... poprosze happy_mamas moze ZNAJDZIE DOMEK !!!!!!! dla tej biedy u siebie "na fotelu" tam ma i młodych i starszy...przelot luda jest...ONA SZUKA TYLKO DS ale jak narazie DT, zeby mała do schronu nie trafiła!!!!!! boziena!!!!!!!!!!!!!!BIEDULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 p.s. EWA DAJ MADALENIE ...albo MI..albo komus sprawnemu hasło do swojego profilu na DOGO i wtedy trzeba te zdjecia przekleic w PIERWSZYM POSCIE!!!! łamacz serc w pierwszym poscie musi byc... potem sobie hasło zmienisz :))) Quote
rozi Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 W schronie to ona nie wyląduje, zaraz ją ktoś capnie (: Cudna maleńka, szkoda że ja tak dużo pracuję. Quote
Energy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Madallena napisał(a):Basia Z. zapraszamy na watek :multi: Dobre wiesci dobre wiesci :multi::multi: Jakie wieści Madallena? Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Na Mikropsach zglosila sie Basia Z. z Sieradza, ktora ma dwie 16 latki i jezeli Nasze malenstwo jest zdrowe Basia ja wezmie :) Quote
Energy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Madallena napisał(a):Na Mikropsach zglosila sie Basia Z. z Sieradza, ktora ma dwie 16 latki i jezeli Nasze malenstwo jest zdrowe Basia ja wezmie :) :multi::multi::multi:bardzo się cieszę!!! Suńka jesteś zdrowa, prawda?:p Quote
tanitka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 niesamowita kruszynka! jakby był potrzebny dom tymczasowy na czas badań to ja ją mogę wziąc na kilka dni, a 26 stycznia jadę do Łodzi to mogłaby sie ze mna zabrać, zawsze to bliżej Sieradza ;) Quote
Ewanka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Miejmy nadzieję, że malutka jest zdrowa, ale badania przydałoby się jej zrobić ... trzeba też poczekać na koopę ... o ile pamiętam chyba jeszcze nie robiła (?) ... to też sporo mówi o zdrowiu ale ważne, że nie ma np. biegunki! Wygląda bidulka, jakby miała ze 100 lat. Cały czas myślę, że ona się jednak zgubiła, może coś ją wystraszyło i przeszła przez sztachetki płotu, albo uciekła z wypadku samochodowego lub coś podobnego ... nie mogę uwierzyć, że ludzie są aż tak bezlitośni. Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Rany! super dziewczyny! dzieki :) Jezeli Basia Z potwierdzi, ze bierze mala i badania wyjda ok potrzebna bedzie wizyta przedadopcyjna w Sieradzu :) Macie kogos? Quote
anita_happy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!!! STAROŚĆ NIE RADOŚC ... Mlodosc nie wieczność... a temu człowiekowi co JĄ wywalił...starość w najgorszym wydaniu ! Quote
Awit Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mateńko!!! Cudo, maleńkie biedne cudo!! Sprawdzany był czip? Nie wierze by ktoś wyrzucil z domu na taki mróz takie starutkie maleństwo, które ledwo chodzi:-( Ona musiała komuś zginąć, jakiś tragiczny splot okoliczności Maleńka trzymaj się! Quote
Recommended Posts