Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karol.lola napisał(a):
Jestem na forum nowa, ale bardzo chciałabym pomoc tej suni. Mam już jedną malutką suńke, ale ona jest spokojna i bardzo przyjazna. Dajcie znać jak tam.

Mamy sliczna pudliszonke nieduza 8 letnia , troche niedowidzi...jestes z Warszawy???

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JEst wielkosci ratlerka.No jest malenka.I chudzienka.
Madallena a nie wolisz kupic jej np jedzenia w sloiczkach dla niemowlat?Jest pozywne,zdrowe i tansze niz te royale.
U mnie to dawalam.
Co do kapieli to zapytaj jeszze raz werterynarza bo mnie powiedzial bym narazie nie kapala.
NA dwor wynosilam ale to do dzisiaj bylo bez sensu-byla tak slaba,ze nie mogla ustac na nogach-rozjezdzaly sie jej.

Posted

Madalenna...
ja mojej nowotworowej seniorce kupowałam RC i jak spojrzała sie na mnie przy misce to wiedziałm, ze cos nie tak z tym zarciem...
a kurczak z ryzem PAŁASZOWAŁA az jej sie uszy trzęsły!!!
RC to wg mojej seniorki
[*] był syf...zresztą...nawet wszystkopałaszująca Teka tego nie zjadła...wiec cos tam z tym RC nie tak jest :/
i śmierdzi :/

a kurczak z płatkami ryzowymi i troche platków górskich i marfefki kawałeczek /MNIAM/

oj pogotujesz troche :P
NIE BRON SIE:P
p.s.
moge Ci ugotowac i kurierem wysłać :P
daj tej malej pojesc na starosc, a nie jakies Fast Foody

Posted

anita_happy napisał(a):
p.s.
zwykłych owsianych to nawet same nie zjedzą...
górskie lubią...bardzo :/ (ale nie te błyskawiczne..te do gotowania. błyskawicznych ne lubią :/ )

na czemu nie wolno owsianych ??

Są szkodliwe dla psów wytrącają z org. jakieś tam wit.

Posted

Kobiety tak Was czytam i choc specem od zywienia starych psw nie jestem to cos moze napisze.

Mialam kiedys psinke,ktora dozyla u mnie 17stu lat.Jadla wszystko-ale miekkie.
Nie bawilam sie w specjalne karmy etc.
Dawlam jej to co ja jadlam ale jak mowie-w wersji mieciutkiej.
I zmarla ze starosci,zdrowa byla do konca zycia.

Posted

Basia Z. napisał(a):
Mieszkam z rodzicami w domku szeregowym z ogródkiem. Mamy dwa pudle, które 31 maja tego roku skończą 16 lat i 10-cio letnią małą Kaję, którą we wrześniu adoptowałam z łódzkiej fundacji AZYL. Jestem od 15 lat psim fryzjerem i tylko tym sie zajmuję a zakład mam we własnym domu więc psinka może być cały czas ze mną. Nie jest to piesek o którym właśnie marzę, dlatego napisałam, że jesli nie znajdzie sie nikt inny, ale żal mi jej bardzo dlatego gotowa jestem ją adoptować. Będzie tu miała luksusowy ciepły kacik i najlepszą opiekę tylko chciałabym, żeby miała zrobione badania, bo chodzi mi nie tylko o wykluczenie choroby zakaźnej i bezpieczenstwo moich psów ale też o to, że ona może mieć chore serduszko, wątrobę czy nerki i może trzeba jej podawać jakieś leki albo stosować odpowiednia dietę

Basi Z. chyba dzisiaj jeszcze nie ma, pewnie pracuje , ale ona chciała maleńką sunię adoptować, tam miałaby chyba fachową opiekę.

Posted

no ja kupuje jamnikowi puszki+suche ale jak cos zostanie ze stolu to tez dajemy-i to lubi najbardziej:)
Ale nie kupujemy tych najdrozszych puszek-royal tylko jakies chappi,PP etc.
Gotowac nie gotuje.Czasami zrobie np warzywa z ryzem i miesem mielonym,potem do kubeczkow plastikowych i zamrazarki.I wyciagam na noc kubeczek-rano jest jak znalazl.

Posted

Talcott napisał(a):
Jeśli Cię stać.
Ja gotuję.

Moje psiaki jedza sucha karme, schodzi mi ponad 20 kg miesiecznie :)
Ta babulinka nie moze jesc suchej a ja nie przyzwyczajona do gotowania jestem.

A moze jesc skrzydlo indyka? gotowane? bo to jedyne co mam z rzeczy "normalnych"...