Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewach napisał(a):
no ale ta pani Elzbieta tez radzi by wybadac najpierw i bez umowy adopcyjnej nie dawac...

wizyty i umowa to podstawa. Jak wszystko z nia bedzie ok (z ta kobieta) napisz tu o wizycie. Ktos napewno ja zrobi a to BARDZO pomaga i utwierdza w przekonaniu, ze osoba nadaje sie do posiadania psiaka. (pamietaj, ze to starszy psiak i moze wymagac nakladow finansowych. Pisze moze bo wcale nie musi)

Posted

Byla ta kobieta..."moze" wziesc tego pieska ale...ja nie chce by akurat ona wziela te suczke.
Widac bylo,ze spodziewala sie "ratlerka"-bo miala ratlerka.Spodziewala sie czeos mniej smierdzacego,bardziej widzacego.
No nie jest to ratlerek po perfumerii.

Kobiety potrzebuje wiec na teraz domu zastepczego dla tej psinki.
Bardzo prosze.

Posted

Szkoda, że nie wyszło :sadCyber: Od starszego pieska nie ma co wymagać, żeby pachniał jak szczeniaczek :bigcry: Przemilczę resztę, która ciśnie mi się na usta :ices_bla:
No to kto weźmie maleńkiego skrzata (nie tłustego ratlera na cienkich nóżkach :p ) do domku :???:

Posted

Dziewczyny, od razu mówię, że zadaję głupie pytanie ... :oops: ... sorry!!!

czy sunia śmierdzi, bo trzeba ją po prostu wykąpać, czy z jakiegoś innego powodu ???

Posted

karol.lola napisał(a):
I ja również znów sie zgłaszam!

karol.lola czy jestes zainteresowana jako DT czy DS ? (dom tymczasowy/dom staly)

ewach. Jak teraz sunia sie wyprostowala dokad Ci siega?

Posted

Ewanka napisał(a):
Dziewczyny, od razu mówię, że zadaję głupie pytanie ... :oops: ... sorry!!!

czy sunia śmierdzi, bo trzeba ją po prostu wykąpać, czy z jakiegoś innego powodu ???

Nie byla kapana.Weterynarz nie zalecal kapieli zaraz po znalezieniu.Najpierw trzeba ja bylo odkarmic i ogrzac.
Smierdzi z brudu i zaniedbania.

Posted

Czyli malenka jest wielkosci ratlerka :)

Poniewaz u ewach Mala siedz w lazience, jest sepraowana od jej suni i jej malego dziecka sunia dzisiaj przyjedzie do mnie na DT. (chwilowo jestem wolna z Dt)
Tym samym przechodzi pod skrzydla Fundacji Azylu pod Psim Aniolem :) hura hura :):)

Jutro pojedzie na kompleksowe badania do kliniki.

Tanitka, w jakiej dzielnicy mieszkasz?

Co jest najlepsze dla psiaka starszego do jedzenia? jakie puszki mam jej jutro kupic? dzisiaj dam jej ryz z kurczakiem...

Czy ona zalatwia sie w domu? czy na spacerach?

Posted

ewach napisał(a):
mam 167 cm:)
siega mi do polowy łydki.

Na fotach wygląda na mniejszą :) ... jak mini york ... i tak jest maleńka, dlatego wzbudza wiele ciepłych uczuć.

Dzięki za odp. w spr. kąpieli, ktoś mi mówił, że stare psy mają specyficzny zapach (nie wiem, czy z pyszczka, czy ogólnie???) i pomyślałam, że może to o to chodziło.

Ogromnie się cieszę, że przechodzi pod opiekę Fundacji !!

Posted

do połowy łydki to ona chyba uszami sięga :P
zobaczcie na proporcje z ręką ... jak ewach ją trzyma...
TO JEST KROPKA - pies kieszonkowy :)

nie bede komentowac komentu o śmierdzielowaniu :/
"śmierdzi z pyska jak z wysypiska po prostu" - co ona jadła jak byla na dworze...NIC albo nic
3 zeby...pewnie jakies jeszcze trzonowce co sie psuja....
zapach wydechany przez starowinke. co jadła niewiadomo co - to tez pewnie nie DIOR

ale
kujczak z ryzem
lekka kąpiel gabeczką w hexadermie, a potem przecieranie kudłacza wodą z cytryną
troche rozwodnionego z paszą mielonego lnu

i zobaczycie...NÓWKA SZTUKA Z NIEJ BEDZIE :)
happy_mamas powiedziała, ze podejmuje się zrobienia implantów u Misi :P
hollywoodzki uśmiech....grzywa jak u Pameli Anderson i na lansik do miasta Meybachem :P
hihihihi

p.s.
ja tam kochałam ten rybi zapach wymieszany z rokforem mojej Befulci :)
a jak pojawiły sie problemy z fitrem to robiłysmy tak jak powiedziałam!!!
i Beful w wieku 17 lat była ładniejsza jak za młodu :P
no ale jak ziewneła to czar pryskał :P