ewach Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 no ale ta pani Elzbieta tez radzi by wybadac najpierw i bez umowy adopcyjnej nie dawac... Quote
Ewanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ewach, nic na siłę ... zorientuj się co to za Osoba, a w razie czego, już kilka osób z dogo, chce zaopiekować się sunią. Nie ma się co śpieszyć!!! Quote
ewach Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 wiem,dzisiaj na bank nie dam tej kobiecie tego pieska.Nawet jak bedzie najbardziej super:) Najpierw ktoras z Was Ja wybada:) Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ewach napisał(a):no ale ta pani Elzbieta tez radzi by wybadac najpierw i bez umowy adopcyjnej nie dawac... wizyty i umowa to podstawa. Jak wszystko z nia bedzie ok (z ta kobieta) napisz tu o wizycie. Ktos napewno ja zrobi a to BARDZO pomaga i utwierdza w przekonaniu, ze osoba nadaje sie do posiadania psiaka. (pamietaj, ze to starszy psiak i moze wymagac nakladow finansowych. Pisze moze bo wcale nie musi) Quote
ewach Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Byla ta kobieta..."moze" wziesc tego pieska ale...ja nie chce by akurat ona wziela te suczke. Widac bylo,ze spodziewala sie "ratlerka"-bo miala ratlerka.Spodziewala sie czeos mniej smierdzacego,bardziej widzacego. No nie jest to ratlerek po perfumerii. Kobiety potrzebuje wiec na teraz domu zastepczego dla tej psinki. Bardzo prosze. Quote
Lidan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Szkoda, że nie wyszło :sadCyber: Od starszego pieska nie ma co wymagać, żeby pachniał jak szczeniaczek :bigcry: Przemilczę resztę, która ciśnie mi się na usta :ices_bla: No to kto weźmie maleńkiego skrzata (nie tłustego ratlera na cienkich nóżkach :p ) do domku :???: Quote
tanitka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ja mogę od jutra do 26 stycznia, tak jak pisałam..... Quote
Ewanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dziewczyny, od razu mówię, że zadaję głupie pytanie ... :oops: ... sorry!!! czy sunia śmierdzi, bo trzeba ją po prostu wykąpać, czy z jakiegoś innego powodu ??? Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 tanitka napisał(a):ja mogę od jutra do 26 stycznia, tak jak pisałam..... W jakiej dzielnicy Warszwawy mieszkasz? :) Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 karol.lola napisał(a):I ja również znów sie zgłaszam! karol.lola czy jestes zainteresowana jako DT czy DS ? (dom tymczasowy/dom staly) ewach. Jak teraz sunia sie wyprostowala dokad Ci siega? Quote
ewach Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 mam 167 cm:) siega mi do polowy łydki. Quote
ewach Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ewanka napisał(a):Dziewczyny, od razu mówię, że zadaję głupie pytanie ... :oops: ... sorry!!! czy sunia śmierdzi, bo trzeba ją po prostu wykąpać, czy z jakiegoś innego powodu ??? Nie byla kapana.Weterynarz nie zalecal kapieli zaraz po znalezieniu.Najpierw trzeba ja bylo odkarmic i ogrzac. Smierdzi z brudu i zaniedbania. Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Czyli malenka jest wielkosci ratlerka :) Poniewaz u ewach Mala siedz w lazience, jest sepraowana od jej suni i jej malego dziecka sunia dzisiaj przyjedzie do mnie na DT. (chwilowo jestem wolna z Dt) Tym samym przechodzi pod skrzydla Fundacji Azylu pod Psim Aniolem :) hura hura :):) Jutro pojedzie na kompleksowe badania do kliniki. Tanitka, w jakiej dzielnicy mieszkasz? Co jest najlepsze dla psiaka starszego do jedzenia? jakie puszki mam jej jutro kupic? dzisiaj dam jej ryz z kurczakiem... Czy ona zalatwia sie w domu? czy na spacerach? Quote
ewach Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Magda, zalatwiala sie zarowno w domu jak i w lazience.Kuoe strzelila w lazience. Quote
Ewanka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ewach napisał(a):mam 167 cm:) siega mi do polowy łydki. Na fotach wygląda na mniejszą :) ... jak mini york ... i tak jest maleńka, dlatego wzbudza wiele ciepłych uczuć. Dzięki za odp. w spr. kąpieli, ktoś mi mówił, że stare psy mają specyficzny zapach (nie wiem, czy z pyszczka, czy ogólnie???) i pomyślałam, że może to o to chodziło. Ogromnie się cieszę, że przechodzi pod opiekę Fundacji !! Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dla starowinki najlepszy będzie ryż z kurczakiem, nie puszki i nie suche! Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ewach napisał(a):Magda, zalatwiala sie zarowno w domu jak i w lazience.Kuoe strzelila w lazience. A wychodzilas z nia? Talcott a te puszki specjalistyczne typu Royal Cannin jakistam? Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No wlasnie, skoro mala jest wieksza niz wyglada na zdjeciach to sie troche osob wykruszy :):) ewach, czy mala jest wielkosci ratlerka? Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Madallena - a po co?? Nie są w niczym lepsze - a drogie jak........ Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Talcott po to, ze ja nie mam czasu gotowac... Sa to kupie, pojde na latwizne. Ale witaminki mam dla seniorow :) Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jak sobie życzysz - jeśli Cię stać na puszeczki - nieduże RC po 12 zł. Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dobra, ale ktore mam kupic? Sa jakies specjalne dla seniorow? Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Są. Powiedzą Ci w lecznicy, albo w dobrym sklepie. Quote
anita_happy Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 do połowy łydki to ona chyba uszami sięga :P zobaczcie na proporcje z ręką ... jak ewach ją trzyma... TO JEST KROPKA - pies kieszonkowy :) nie bede komentowac komentu o śmierdzielowaniu :/ "śmierdzi z pyska jak z wysypiska po prostu" - co ona jadła jak byla na dworze...NIC albo nic 3 zeby...pewnie jakies jeszcze trzonowce co sie psuja.... zapach wydechany przez starowinke. co jadła niewiadomo co - to tez pewnie nie DIOR ale kujczak z ryzem lekka kąpiel gabeczką w hexadermie, a potem przecieranie kudłacza wodą z cytryną troche rozwodnionego z paszą mielonego lnu i zobaczycie...NÓWKA SZTUKA Z NIEJ BEDZIE :) happy_mamas powiedziała, ze podejmuje się zrobienia implantów u Misi :P hollywoodzki uśmiech....grzywa jak u Pameli Anderson i na lansik do miasta Meybachem :P hihihihi p.s. ja tam kochałam ten rybi zapach wymieszany z rokforem mojej Befulci :) a jak pojawiły sie problemy z fitrem to robiłysmy tak jak powiedziałam!!! i Beful w wieku 17 lat była ładniejsza jak za młodu :P no ale jak ziewneła to czar pryskał :P Quote
Recommended Posts