Talcott Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ufffff! Napisz w tytule że DT i że 2kg waży!!!!! Quote
Talcott Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 DT - Dom tymczasowy - napisz w tytule! Skrótem! Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Edycja tytulu: wchodzisz do pierwszego postu. Nasiskasz raz edytuj post i drugi raz edytuj post. i zmieniasz. Obowiazkowo, ze 2 kg i DT na CITO Oby sie znalazl. W razie czego Nova ucieka dzisiaj od mojej sasiadki. Moze ja wziac (tzn zapytam sie czy taka starowinke przyjmie, z moja pomoca pewnie tak ;) koszt 10 zl doba + karma (oj, dla tej malenkiej to jakas super by sie przydala :( Wiec jest to alternatywa w razie jakby nie znalazl sie bezplatny. Jaka ona jest w stos do dzieci? DZIEKUJE Dziewczyny, ze jestescie :) Quote
ewach Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Prosze by to zrobil jakis moderator-nie umiem chyba tego zrobic:///// Mam tez schize czy ten piesek nie zarazi czyms mojego malego dziecka i psa:( Wet zbadal ja tak zewnetrznie tylko. Moja rabnieta na punkcie bakterii mama zadzwonila do mnie i prawie blagala bym odzielila od dziecka:/ (jest lekarzem). Co myslicie o tym?Mozliwe jest jakies zakazenie od psa?Weterynarz mowil ,ze jest zdrowa ale jak pisalam-badal ja zewnetrznie tylko-ot obejrzal. Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Raczej nie, ale moznaby jej zrobic komplekowe badania krwi, jakies EKG, RTG i USG. Jaka robi kupe? Moda trzeba! A sprobuj tak jak CI napisalam... Quote
Talcott Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ewach - jeśli masz rumianek to przemyj jej ślepka letnim naparem. Quote
ewach Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 udalo sie! kupy jeszcze nie robila-musiala byc niezle przyglodzona. Do dzieci jest lagodna.Ona do wszystkich jest mega lagodna i dobra. Quote
ewach Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 ok ale czy znacie jakiegos taniego weterynarza.Bo ten u mnie to bierze jak za zloto za wszystko. :/// Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 I jeszcze jedno. Wejdz na wklejone zdjecie, zaznacz wszystkie z jednego posta (tak podswietl na niebiesko) nacisnij KOPIUJ Przejdz do pierwszego posta, zrbo dokladnie tak samo jak zmienialas tytul (EDYCJA 2x) nacisnij kursorem na koniec swojej wypowiedzi i kliknij WKLEJ. Zdjecia musza byc w pierwszym poscie, to szybciej przyciagnie zainetersowanych Quote
Talcott Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 W Warszawie - tak - ale jak koszt dojazdu policzyć - no to nie wiem:shake: Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ewach napisał(a):ok ale czy znacie jakiegos taniego weterynarza.Bo ten u mnie to bierze jak za zloto za wszystko. :/// W Elwet -cie na Niepodleglosci. Tam moge sprobowac zalatwic znizki. Wezma i przebadaja ja tam od A do Z. Rumianek - bardzo dobra sprawa. Nawet kilka razy dziennie jej przemywac. Sprawdz uszy czy sa czyste. Czy ona popiskuje? cos ja boli? np. jak dotykasz ja w okolicy uszu? Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Talcott napisał(a):W Warszawie - tak - ale jak koszt dojazdu policzyć - no to nie wiem:shake: a ktory ? mow :) Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 aaa. A Ty gdzies z okolic Ksiazecej jestes? :) Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Kurna, wpisalabys se w SKAD Warszawe, bo nie wiedzialam zes Ty moja :):) Quote
clo Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 jestem i ja...mysle,ze platny dt to jedyna alternatywa:( Quote
Talcott Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A co to SKAD? Wpisuję się tam gdzie chcę:eviltong::diabloti: Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No SKAD w profilu :) Wpisuj bo kurna myslalam ze zza granicy jestes :) Warszawy oczywiscie :):) clo, mam nadzieje, ze ktos jednak sie zglosi. Dziekuje ze jestes... Quote
yoko100 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ale sliczna taka babcia , faktycznie w schronisku bedzie jej ciezko:( Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ona w schronisku umrze :( nie moze tam trafic :(:( Quote
IKA & SONIA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Śliczna sunia i taka kochana, a te jej uszka :) Biedulka widać, że zmęczona tułaczką :( schron ją zabije :( Quote
Recommended Posts