AgaG Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 sZawsze wypatruję psów pochowanych, nie wychodzących do ludzi..Przykład Rocka uświadomił mi też, że są i takie psy, których nawet najbardziej spostrzegawczy wolonatriusz nie wypatrzy idąc wewnętrznym korytarzem, bo one są pochowane w zakamarkach pod pryczami i wcale ich nie widać. Pan Józek, którego zawsze proszę, by pokazał mi takie psy i który nigdy nie odmawia pomocy (bo kocha psy - jestem tego pewna) dziś niemal demontując prycze w F1 wyprowadził spod nich pekińczykowatego psa malutkiego starszego, z ząbkiem na wierzchu. Ma na imię Rezus. Musimy znaleźć mu dom... Jutro coś spróbuje napisać... Proszę też jeśli są fora miłośników pekińczyków o pomoc. ja optuję, aby on na następny raz był w Gazecie Wyborczej, gdyz jej czytelnicy jesli dzwonią to w sprawie rasowych lub rasowopodobnych psów. Kiwi już przesłałam zdjęcia. I kochana Kiwi obiecała je wstawić. :lol: Quote
AgaG Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 No co tam ze zdjęciami? Kiwuś nie chcą się wstawić. Ja jeszcze Adze wysłałam Quote
AgaG Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Nie wyobrażam sobie, aby on tam miał dalej twić... Musi zobaczyc cos innego niż deski spodnie pryczy... Quote
andzia69 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ale fajny z niego "Ząbek" - tylko strasznie smutny:-( Quote
Toska Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 rozbrajający jest ten ząbolek wystający !!!! piesio w górę ! potrzebny domek dla starszego pana ! Quote
AgaG Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Komu maleństwo najmniejsze? Komu pieseczka cudnego i bardzo łagodnego? przytulankę rudą rudą Quote
Toska Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Rezus , mały pekińczykowaty rudzielec pilnie potrzebuje ciepłego domku i opieki ! schronisko , to nie miejsce dla takiego futrzaczka ! Quote
kiwi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 REZUS JEST CUDOWNY! to ejst idealny pwiesek, ejsli ktos chce spokojnego pieska, jego siersc bedzie piekna w warunkach domowych a tak jest zaneidbany, chociaz dziewczyny go dzisiaj czysciły szczotkami ;) sweitny psiak, bardzo mily i kochany! w sam raz na kanape Quote
lupe Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jeśli ktoś ma niewymiarowy banerek ode mnie, a chce poprawki- prosze na priv...bedzie poprawione :) Quote
Ranija Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Rezus jest cudny! nie zajmuje dużo miejsca, nie potrafi już chyba uwierzyć we własne szczęście... ciągle schowany, nie ma już siły wołać o Miłość, choć ma jej w serduszku duuużo. Wyczesałyśmy go dziś porządnie, sierść ma przepiękną, chociaż zaniedbaną, ale mięciutka jak u pluszaczka. Jest idealny na długie kanapowe wieczory i codzienne przytulanki. Quote
AgaG Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Pokazałam Go Dziś Jednej Pani, Twierdzi, że Się Po Niego Jutro Zgłosi, Ale Pewna Tego Nie Jestem. Quote
rk66 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Rude do rudego ciągnie :razz: No to hopaj na górkę szukać domku Quote
Ranija Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Komu słodkie maleństwo tak spragnione pieszczot... Quote
iwonamaj Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Przepiękny, coś z pekina, coś z chow-chow- wyjątkowe cudo. I ten ząbek :-) Quote
Recommended Posts