Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sZawsze wypatruję psów pochowanych, nie wychodzących do ludzi..Przykład Rocka uświadomił mi też, że są i takie psy, których nawet najbardziej spostrzegawczy wolonatriusz nie wypatrzy idąc wewnętrznym korytarzem, bo one są pochowane w zakamarkach pod pryczami i wcale ich nie widać. Pan Józek, którego zawsze proszę, by pokazał mi takie psy i który nigdy nie odmawia pomocy (bo kocha psy - jestem tego pewna) dziś niemal demontując prycze w F1 wyprowadził spod nich pekińczykowatego psa malutkiego starszego, z ząbkiem na wierzchu. Ma na imię Rezus. Musimy znaleźć mu dom... Jutro coś spróbuje napisać... Proszę też jeśli są fora miłośników pekińczyków o pomoc. ja optuję, aby on na następny raz był w Gazecie Wyborczej, gdyz jej czytelnicy jesli dzwonią to w sprawie rasowych lub rasowopodobnych psów. Kiwi już przesłałam zdjęcia. I kochana Kiwi obiecała je wstawić. :lol:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No co tam ze zdjęciami? Kiwuś nie chcą się wstawić. Ja jeszcze Adze wysłałam

Posted

Nie wyobrażam sobie, aby on tam miał dalej twić... Musi zobaczyc cos innego niż deski spodnie pryczy...

Posted

Komu maleństwo najmniejsze? Komu pieseczka cudnego i bardzo łagodnego? przytulankę rudą rudą

Posted

REZUS JEST CUDOWNY!
to ejst idealny pwiesek, ejsli ktos chce spokojnego pieska, jego siersc bedzie piekna w warunkach domowych a tak jest zaneidbany, chociaz dziewczyny go dzisiaj czysciły szczotkami ;)

sweitny psiak, bardzo mily i kochany!
w sam raz na kanape

Posted

Rezus jest cudny! nie zajmuje dużo miejsca, nie potrafi już chyba uwierzyć we własne szczęście... ciągle schowany, nie ma już siły wołać o Miłość, choć ma jej w serduszku duuużo. Wyczesałyśmy go dziś porządnie, sierść ma przepiękną, chociaż zaniedbaną, ale mięciutka jak u pluszaczka. Jest idealny na długie kanapowe wieczory i codzienne przytulanki.

Posted

Pokazałam Go Dziś Jednej Pani, Twierdzi, że Się Po Niego Jutro
Zgłosi, Ale Pewna Tego Nie Jestem.