Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
no dobra, wygrał terier! :)
Nawet ładnie brzmi, terier irlandzki :)
muszę mu to powiedzieć, ale po polsku, bo moze po angielsku sie bidak na wsi nie nauczył.

Pewnie nie,nie ma co wbijac go w kompleksy:evil_lol:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest łagodny i rozbrykany, taki wyrośnięty szczeniak:) Podskakuje, zaczepia, próbuje ściągnąć mi rękawiczkę do zabawy, chce polizać po twarzy...

Posted

Mam klopot z Toffikiem, od 2 dni ma biegunkę. Wczoraj poszedł w ruch nifuroksazyd i dieta, dzis rano tez dostał rozgotowany ryz piersią kurczaka i warzywami. Ciekawe, jak bedziwe wygladał kojec, jak wrócę z pracy....

Posted

e, pewnie przesadziłam z ilością jedzenia... Dałam mu też twarożek, do którego wdrobiłam bułkę, moze to podziałało?... Toffik wesoły, ale jeszcze dziś dostał leki.

Posted

Przyszedł, w towarzystwie dzieci, 7 i 10 lat. Dzieciaki szalały z Toffikiem po śniegu, pan filmował i pokaże żonie. Wpadli na pomysł, że na jutrzejsze jej urodziny sprawia SOBIE psa, bo zona niezbyt przychylna :"Pies w domu?") .
Dzieci bardzo na tak, pan też, tylko ta zona...
Jutro dadzą odpowiedź.
Toffikowi dołożyłam słomy, dziś ma być mróz jak diabli.
Dostał znów ciepły ryz mięsem.

Posted

Przyszedł, w towarzystwie dzieci, 7 i 10 lat. Dzieciaki szalały z Toffikiem po śniegu, pan filmował i pokaże żonie. Wpadli na pomysł, że na jutrzejsze jej urodziny sprawia SOBIE psa, bo zona niezbyt przychylna :"Pies w domu?") .
Dzieci bardzo na tak, pan też, tylko ta zona...
Jutro dadzą odpowiedź.
Toffikowi dołożyłam słomy, dziś ma być mróz jak diabli.
Dostał znów ciepły ryz mięsem.

Posted

:jumpie::jumpie:

Rudaś (no niech tam, to dzieci go tak nazwały...) pojechał do swego domku. Przyjechała cała rodzina, z 16-letnim synem. Mamusie przekonał ten króciutki filmik, na którym, Martyna bawi sie w sniegu z Toffikiem, kładzie się, a on liże ją po buzi.
Radość przeogromna. Kłótnia, kto prowadzi psa na smyczy (biedny Toffik, nie umie sie jeszcze się zachować), więc wzięty został na ręce i usadowiony w samochodzie na kolanach Martynki. Adasiowi pozostała przyjemność trzymania końca smyczy.

No, teraz pozostaje ogryzać paznokcie, czy pies spełni oczekiwania...Bo to pierwszy pies w domu :)

Posted

mshume napisał(a):
:loveu:No toż mówiłam,że Ty czarodziejka jesteś, psy znajdują domki z prędkością światła.

Mshume, jutro przed mną wyzwanie: na tymczas biorę Emi, która pobyła u pani 4 miesiące i wraca z adopcji, ale to nie moja tymczasowiczka. zobaczymy...panna gryzie podobno....