Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina właśnie śpi. Na łóżku. Moim. Ma spoko kupki, dwa razy robiła. I ma dziwny zwyczaj podnoszenia nogi, gdy sika xD w dodatku sika tylko, gdy sika Majlo - ciekawe ^^

Posted

wiesz suczki ze schroniska chyba już tak mają, że sikają podnosząc nogę...przynajmniej moja sunia tak robi :)
a łóżko to najlepsze posłanie dla psa :D

Posted

[quote name='Istar19']wiesz suczki ze schroniska chyba już tak mają, że sikają podnosząc nogę...przynajmniej moja sunia tak robi :)
a łóżko to najlepsze posłanie dla psa :D[/QUOTE]

Negri sika standardowo jak na dziewczynę przystało ;)

Posted

Z tej Tiny to jakiś hardcore jest - dobrze, że mam szelki do niej;> Chyba jej sprezentuję jakieś schody w domu, bo na dworze wchodzi na każde - z banku, Akademii, bla bla bla, nawet do obuwniczych by weszła.

• 2 weeks later...
Posted

Tina ma się w miarę dobrze, jak widać - jara się w nowym domu ]:->
W miarę, bo trzeba ją zdrowotnie pomagać, ale generalnie tryska adhd.

Śpimy...

Posted

Węzły będą kontrolowane w miarę czasu. radziłabym się martwić o coś innego, bo teraz kurna naprawdę jest pomoc potrzebna. TINA MA CIECZKĘ. I co Ja mam zrobić? Nikt jej nie przygarnie na te 3 tygodnie zapewne.

Posted

Na razie biegają razem, pierwszy tydzień cieczki jest do opanowania, gorzej drugi i trzeci, jakoś musimy to przetrwać, może drzwi wytrzymają ]:->