Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tina przebywa w schronisku od 31.12.2008r. ma ok. 2 lat. Jej numer schroniskowy - 1390/08

Uczestniczy [FONT=Calibri]w programie szkoleniowym dla psów schroniskowych prowadzonym przez Fundację S.O.S dla zwierząt. Dziś była na pierwszym spacerze. Jest bardzo spokojnym pieskiem, ładnie chodzi na smyczy, jeśli chodzi o komendy to bez problemu wykonuje "do mnie" mam nadzieję że na następnych spacerach się rozkręci i nauczy się siedać,leżeć. Nie wykazuje agresji do innych psów. Jak na razie to tylko tyle o jej zachowaniu.[/FONT]

[FONT=Calibri]Zdjęcia Tiny:[/FONT]

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Na dzisiejszym spacerze Tinuś zrobiła postęp - nauczyła się siadać :) była dziś bardzo chętna do zabawy z innymi psami no i ze mną, uwielbia się gonić i głaskać i oczywiście bardzo odpowiadają jej parówki :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tinka dziś nauczyła się leżeć ;). Ogólnie Tinuś bardzo się otworzyła na mnie i na inne psy, teraz przydałaby się osoba którą oczaruje jak mnie:)
Zamieściłam ogłoszenia Tiny na 4katowice.pl ale.gratka.pl sprzedasz.pl kupsprzedaj.pl e-zwierzak.pl zwierzeta.hiperogloszenia.pl

• 3 weeks later...
Posted

Tinka na dzisiejszym spacerze pokazała jaki z niej zazdrośnik:diabloti: Ładnie wykonuje komendy siada, leży, daje łapki, wraca gdy się ją woła ;) mój aniołek

Posted

Ma ogloszenia?
Mogę kilka zrobić w poniedziałek w pracy.
Poproszę o telefon kontaktowy, który mogłabym podawać.
A Tinka jest słodka!

Posted

W zachowaniu Tiny nastąpiły zmiany ze skrytej przestraszonej psinki stała się ciekawską, odważną i kontaktową psinką.:cool3: Ładnie bawiła się z Diukiem i zaczepiała nowego kolegę :) Jest bardzo otawrta na psy i ludzi ( szczególnie tych którzy mająjedzenie w ręku ). Na smyczy chodzi ładnie i uczy się szybko, ale ma też swój charakterek zdarza jej się warknąć jak jej sie coś nie spodoba ale większej agresji nie wykazuje.

• 2 weeks later...
Posted

Tinuś nie zapomniała jak wyknowywać komendy Bardzo lubi jeść , dlatego warczy na inne psy gdy zbliżają się do jej lodówki (czyli do mnie ). A tak to bez zmian dalej ta sama kochana psinka :loveu: