Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy szukamy jeszcze domku dla Buliego?
Uszykowała ogłoszenia takie do rozwieszania już jakiś czas temu i chciałam je rozwiesić w Poznaniu, bo w piątek będę tam.
I w tej sytuacji nie wiem czy warto je rozwieszać, bo czytałam, że jest jakiś potencjalny domek koło Warszawy.

Posted

Pozdrawiam Bulisia.A co do ogłoszen wywieś a jak z tego domku nic nie bedzie a jak ktos zadzwoni to mozna mu inne jamniki polecic przynajmniej tak mysle...

Posted

Mika31 napisał(a):
Pozdrawiam Bulisia.A co do ogłoszen wywieś a jak z tego domku nic nie bedzie a jak ktos zadzwoni to mozna mu inne jamniki polecic przynajmniej tak mysle...

Dokłądnie tez tak uważam, poza tym póki nie jest fizycznie w dmku, nawet jak temat dograny to należy nadal tzrymać ogłoszenia wszelkiego rodzaju.

Posted

Zdjęcia Bulisia i Ząbka cudowne :) W schronisku w Sosnowcu jest jamniczek z lekko siwym pyszczkiem, na razie nie ma zdjęć. Także wywieście ogłoszenia jak najbardziej, biedaków jamników nie brakuje :(

Posted

U nas w toruńskim schronie też są 2 jamniorki, szorstkowłosy średnio-młody-chłopak, i półtoraroczny rudy młodziak - został sam po śmierci swojego samotnego pana ..

nadal uważam, że przez najbliższą dekadę ludzie absolutnie nie powinni dopuszczać do rozmnażania psów, by jakoś rozładować problem bezdomności i przepełnienia schronisk ..
ale walka ze swoistym zacofaniem ludzi w kwestii rozrodu zwierząt i nie tylko, bywa trudniejsza niż niesienie pomocy już potrzebującym ofiarom tej ludzkiej głupoty ..

Buliku witam Cię chłopczyku ..

Posted

Mika31 napisał(a):

Dobra ogłoszenia będą jutro rozwieszone po Poznaniu:)
Chociaż tyle mogę zrobić dla Bulisia:):)

Posted

Ja jak wróce do domu z umieralni to spróbuje dac ogłoszenie w gazecie.A co do rozmnażania to masz racje przez 10 lat nie powinno byc szczeniaków to moze schroniska by opustoszały.Pozdrawiam Bulinka!

Posted

Wyglada na to ze Bulis znalazł juz swój domek w Milanówku i niedługo w nim zamieszka.
Bedzie miał do dyspozycji domek z podwórkiem do biegania które bardzo mu sie przyda bo tłuszczykiem zaczał obrastać od tego siedzenia u mnie w domu.