jagodkailawa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Cygan, bo o nim mowa został oddany do schroniska, bo kochał ludzi. Duży- przeznaczony więc do pilnowania. Ale chłopak początkowo wpuszczał każdego, z czasem jak nie raz został z tego powodu pobity, zaczął się bać i chować do budy. Minęło tyle lat, a gdy tylko zobaczy podniesioną rękę trzesię się niemiłosiernie :( Z daleka szczęśiwy, z bliska chowający się do budy. Został skrzywdzony z miłości do ludzi.. :( W schronisku jest od 12.03.2004 roku.. już tyle lat czeka na domek.. Cygan ma około 7 lat. Jest żwawym radosnym psem. Jednak nie nadaje się do bosku. Pies ma klaustrofobię- w boskie tylko sie trząsł. A gdyby u kogoś miał biegać luzem ostrożnie bo się pod płotami podkopuje:) Kiedyś nie tolerował innych psów, teraz trochę stał się spokojniejszy. Jest prześliczny, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Na spacerach czuje się bardzo odważnie KONTAKT: Kamila: tel. 606-502-865 e-mail: kamila.niedzielska@gmail.com Kamila: tel. 664-176-028 e-mail: crazykama@wp.pl Quote
kamilawa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Cyganku, jestem u Ciebie! ;-* Zaraz zawołam kilka cioteczek, może pomogą ;-) A za tydzień idziemy na spacer i robimy foteczki ;-) Quote
agailawa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Cyganek :loveu: oby coś się dla Ciebie znalazło ;) Quote
kamilawa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Aga, masz jakieś fotki Cygana? Bo ja szukam, ale nic nie mogę znaleźć. Quote
agailawa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 kamilawa napisał(a):Aga, masz jakieś fotki Cygana? Bo ja szukam, ale nic nie mogę znaleźć. Przeszukałam wszystko i nie mam żadnej fotki Cygana... Quote
szachrajka14 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 przepraszam za offa zapraszam na wątek Zbirusia To jeden z tych które wiedzią co to spacer i miłośc :cool3:ale niestety nie zna slowa dom :-( był to szczeniak na łańcuchu... nie wiedział co to trawa...:shake: jego "właściciele" zostawili go przy rozwalającym sie domu...bez jedzenia i picia, zamiast budy stara rozwalająca sie szafa:mad: teraz ma sie juz lepiej... jest od ponad roku w schronisku(tarnogórskim Cichym Kącie);)... szukamy mu domku bo powoli traci nadzieje na lepsze jutro:oops: ponadto schronisku w ktorym przebywa grozi LIKWIDACJA, przez co czeka go śmierc:angryy: JEST CORAZ MNIEJ CZASU :roll: POMÓŻMY MU POZNAC DOM ON MA OK. 2 LAT TO TROCHE ZA MAŁO JAK NA ŚMIERC ,PRZED NIM JESZCZE DUŻO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL:shake: http://www.dogomania.pl/threads/133054-CK-Zbirek-tyle-juA-wycierpiaA-ile-jeszcze-ma-to-znosic-SYTUACJA-KRYTYCZNA Quote
jagodkailawa Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Oto nowe zdjęcia Cyganka. Na tym zdjęciu jego typowa poza- podkulony ogon i niepewne spojrzenie. Za krzywdę jaką wyrządzili mu właściciele powinni ponieść karę :( Quote
jagodkailawa Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Czy nikomu się chłopak nie podoba :( Halo!! Chłopak w schronie już jest kilka lat!! Quote
kamilawa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Chłopak cud, miód i orzeszki. Przytulał się do mnie ostatnio. Łapkę podał, pobiegał, zaczepiał do głaskania. Błagam, pokochajcie go tak jak my... ...zobaczycie jaki to cudny niuniek. Quote
Piromanka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Skrzywdzony z powodu miłości do ludzi... Płakać się chce.... Musi sie znaleźć dla niego dom! Quote
kamilawa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Musi, już tyle czeka... Mam filmik, co prawda telefon trzymałam odwrotnie, no bo ja przecież inaczej nie umiem :D haha. Jeśli mi się uda to wstawię. Quote
jagodkailawa Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 KOchani czemu nikt nie zagląda do naszego przystojniaka. Hop do góry!! Quote
BasiaD Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Niuniu wskakuj na 1 stronkę prosić cioteczki o domek..Śłiczny jesteś... Taki duży Murzynek..Niech Ci si poszczęści pliss.. Quote
Piromanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ano - przydałoby się go do domu wyeksperiować. Quote
kamilawa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Chłopak pięknie się dziś przywitał, wyściskałam Cyganka od wszystkich cioteczek co go odwiedzają. Ale nie chciał się ze mną długo bawić, jedzenie było na pierwszym miejscu - jak zawsze :D Quote
kamilawa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dzięki, że napisałaś, zapomniałam! Mam fotki, u Cygana ok ;-) Jutro dorobię kilka ;-) Buziaki! Quote
Recommended Posts