kora78 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 na pewno dawno nie byl i w tej chwili nic nie ma kizimizi robi standardowo gumtree wroclaw, ale nie wiem, co jezcze Quote
kizimizi Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Daga & Maks napisał(a):Reks jest gdzieś ogłaszany? witam te nowe i stare ciotki na wątku Reksia. ogólnie to Reks mial pary razy ogłoszenia robione (ale nigdy nei dużo) ale jakos zero odzewu bylo. Z nim jets taki problem, z eon dosc mocno szczekliwy jest i może byc z neigo troszkę "menda" -nie od rauz do adopcji. W sumie myslalaymy z Kora o hotelu dla niego ale jakos zawzse coś wazniejszego wyskakuje - ato suka gryziona, a to pies zgubiony, a to spaniel do uśpienia a to pogryziony mix boksera ... now iecie jak jest. takze Reksio kibluje u nas. Go ciężko jest tak rzetelnie ogłaszac bo na prawdę newiele wiemy. Dopoki nas tak malo tu bedzie to neiwiele ruszymy z meijsca a ja z Kora na prawdę ostatnimi czasy mialysmy zajecie z innymi psami. Moze ktoś nowy pomoże z promocją Reksia i lansem na dogo? ;) Bo o dt nawet nie śnię ... Quote
kora78 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 kto kupi ogloszenia z bazarku?? pakiet za jedyne 5zl!!! dla reksika same najbardziej chodliwe strony, a nie jakies *******y www.dogomania.pl/threads/193140-35-ogłoszeń-za-5-zł-ogłoś-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-8.10/page8 Quote
elik Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 kora78 napisał(a):kto kupi ogloszenia z bazarku?? pakiet za jedyne 5zl!!! dla reksika same najbardziej chodliwe strony, a nie jakies *******y www.dogomania.pl/threads/193140-35-ogłoszeń-za-5-zł-ogłoś-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-8.10/page8 Zamówiłam ogłoszenia, ale trzeba podać tu, na wątku następujące dane: Do ogłoszenia potrzebuję: - dwóch tekstów - do 300 znaków i dłuższego - z tytułami - ok. 4-5 zdjęć - danych kontaktowych - miasta i województwa, w jakim przebywa pies - informacji o szczepieniach, odrobaczeniach i sterylizacji Wszystko to proszę wklejać do postów na wątek. Bez tego ogłoszenia nie powstaną! Quote
kora78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 tekst poprawiam z 1 strony. p.s. ale ta sa same stare info! a teraz nie wiadomo, kiedy kizi uaktualni... i fotki takie stare... TEKST DO OGŁOSZEŃ: Czy to może wreszcie już ty? Wiesz, tak bardzo długo tu czekam W klatkach wszystkich wielkie poruszenie Chyba lepiej będzie, jak zaszczekam Ty na pewno rozpoznasz mój głos Zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem Bo ja tego już nie przeżyję Tutaj zawsze w misce coś jest Wszystkie psy tutaj raczej są miłe Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze Ale czemu mnie tu zostawiłeś? To jest pytanie, które każdego dnia zadaje sobie Reksio. Reks miał kiedyś dom, nie tak dawno miał dom. Jednak nie był to dom idealny na jaki zasługuje każdy pies. Co to za człowiek, który pozbywa się psa w średnim wieku i jeszcze w czasie zimy? Odpowiedź jest prosta- to nie człowiek! Reks ma 8 lat, trafił do schroniska minionej zimy z paskudną raną na oku. Okazało sie, ze najprawdopodobniej psy poszarpały mu powiekę -to cud, ze nie utracił oczka! Oko sie wyleczyło teraz czas wyleczyć jego zranioną duszę. Reks jest ruchliwym pieskiem, a mimo niewielkich gabarytów, jest idealnym stróżem. Pięknie pilnuje swojego kojca, obszczekując obcych. Nie wdaje się w bójki z innymi psami, a raczej to on od innych obrywa... Tak śmiesznie zawsze szczekając biega w kółko, co drażni inne psy, które go przez to atakują. Reksio, ani wybitnie piękny, ani młody, a szczekaniem odstrasza zwiedzających schronisko. Czy przez to ma tam dożyć końca swych dni? Pokochaj Reksia, on odpłaci wielką miłością i psią wiernością. Daj mu dom, jakiego nigdy nie zaznał. Jest małym psem (przed kolano w kłębie). Ma krótką ciemną siersć. kontakt 506 636 242 mail lucyna1981@wp.pl Quote
kora78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 fotki ladne sa na wczesniejszych stronach, niedaleko podaj maila to wysle tam w orginalnych rozmiarach razem z tekstem czy na maila? psyipies.....cos tam, cos tam? lady swallow? Quote
kizimizi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Witam Cie Eliku nie odbieralam dzis tel. bo zostawilam go w domu i dopiero teraz widze ze mam twoje polaczenie nieodebrane. Eliku ja chwilowo przebzwam w Anglii. Czy cos sie stalo ?? powiedz na pm Quote
kora78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 kizi koniecznie zmin 1 post i te fotki, ok?? to jest mega nieaktualne i to dziwne foto czegos okraglego.... Quote
kora78 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 bylam dzis w schronie, ale przeszlam dosc szybko kolo jego kojca, bylo karmienie i wtedy chodzic nie mozna, bo sie psy gryza. reksia nie widzialam. choc w jego kojcu jest jeszcze jeden pies, jakiego mam na oku i zawiesilam sie na tamtym, wiec moglam reksia przegapic... musz dopilnowac nastepnym razem, by zobaczyc, czy on jest. choc w sumie czemu mialoby go nie byc? :( Quote
kora78 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 jest, jest a jaki z niego pieszczoch!! od tej strony go nie znalam!! nie ma juz w boksie tego kudlatego, wiekszego, co go atakowal i jest teraz super! reksiu lata w kolko, jak zawsze. gdy reke przylozylam otworzyl dziob, jakby chcial mnie ugryzc. ale jej nie cofnelam, powachal i zaakceptowal :) a jak wkladalam rece po lokcie i glaskalam jego i parowe!! jak oni sie cieszyli\1 jak lgneli na pieszczoty!! a reksio na moje klaskanie to sie bawic zaczynal z reka! udawal wlasnie gryzienie, pomrukiwal i przykucal na przednich lapach. a potem koleczko wg swojej osi i znow do reki. to krecenie to chya tez forma jego zabawy :) a parowa tak samo, tez sie chcial bawic:) wylenienie obaj, strasznie sie lenia reksio to super pies!!!! domku mu trzeba!! Quote
kora78 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 taki slodziak z niego, a tu nie ma nikogo pooglaszac trzeba regularnie psiaka, bo szans on nie ma.... a lata leca Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 kurcye takie fajna psiaki i nic :( Obawiam sie ze bez zwerbowania nowych osób na watek nic nie wskuramy. Dzis w nocy porozsylam pm z zaproszeniami do Parówki i Reksia. te psiaki prosza przede wszystkim o ogloszenia, tylko ogłoszenia. Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 ja tez wczoraj akurat wymyslilam, by moe ich razem- reksia i parowke, skoro sie lubia i znaja- wyslac do jednego kojca razem do Sylwii, w cenie 1 duzego? za 250zl, co? jak tylko Bunia ds znajdzie, lub chociaz Bella, to po Czaczim walcze o nich dwoch do jednego kojca. bedzie taniej i transport. a 1 kojec na takie male pyrtki osobno to szkoda miejsca. a wysylac tylko jednego, zeby dolaczyla Sylwia do jakiegos obcego to strach, bo parowka moze dalej bohaterzyc. i transport kosztuje... a dwoch na raz, to jest mysl ;) tylko oni sa.... ciezkoadopcyjni, bo stari i burki. wiec niech Bunia zejdzie na ds najpierw, bo duzo kasy wstrzymuje. pozniej oni beda takimi wyjadaczami na hotelu, dlugimi. Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='kora78']ja tez wczoraj akurat wymyslilam, by moe ich razem- reksia i parowke, skoro sie lubia i znaja- wyslac do jednego kojca razem do Sylwii, w cenie 1 duzego? za 250zl, co? [QUOTE] tez myslalam o hotelu dla nich a na napoleona byla nawet deklaracja od ciotek parówczastych. poki co nalezy rozpromowac watek i pooglaszac psiaki -moze ktos nowy pomoze. Reksio ma swoja historie, ma swoj tekst a parówka nie ma nic. Kora jak masz dzis chwile to dodaj fotki psiaków o ile masz jakies fajne i jesli mialabys chwile to napisz dla Napoleonka tekst, ja za godz. wychodze i bede dopiero wieczorem. Ale obiecuje dzis pospamowac Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 tekst do rozsylania pm? parowka ma tekst piekny w 1 poscie... nie kumam ale sluchaj, teraz ja nie chce na nich zbierac kasy, ja teraz nie mam glowy do tego najpierw bunia lub bella i czaczi, ok? parowka ma 10zl deklaracji. :( Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 nie teraz nie. Za duzo psow na glowie juz mamy aby sie brac za nowe i na hotel je wysylac.Tzn, ja poki co tego na pewno nie ogarne a ty sama wiesz ile masz na glowie. Trzeba poprosic o ogloszenia skoro sie okazalo, ze one takie fajne sa. Masz jakies nowe zdjecia tych psiakow? Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 nie mam nowych zdjec, nie robilam, bo lepszych i tak nie bedzie. jesli sie nie wezmie na spacer, albo nie wejdzie do srodka. choc to akurat sie moze u nich udac przeciez. warto powalczyc choc reksio mial fotki w trawie, jak byl na izolatce i z takimi mial ogloszenia i nic... :( Quote
Piromanka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Cioteczki, czy są jakieś ładne zdjęcia Reksia do ogłoszeń? Quote
kizimizi Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 dziekuje za odwiedziny Reksia i Napoleona jego kolegi. Juz dodalam do 1 postu linki do postow gdzie sa fotki pisaka, m.in tu: http://www.dogomania.pl/threads/177799-stary-zwyczajny-zapomniany-pies.-Teraz-czeka-go-juz-tylko-śmierć!/page16 (zaraz odpiszecie, z elink nie dziala. dziala, tylko nalezy go skopiowac i wrzucic do przegladarki bo jak sie na niego "kliknie" to nie odsyła) Czy pomożecie z ogłoszeniami psaika? Quote
kizimizi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 i nikt psiaka nie odwiedzi? Hmmm, taka szkoda .... Quote
Recommended Posts