kizimizi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ketunia napisał(a):W jakiej miejscowości przebywa Rex? Reksik jest w Wałbrzychu ale jesli napiszesz o tym w ogłoszeniu to ktos moze sobie przyjść i go wziac bez rozmowy z nami. A schronisko na pewno wyda. Moze lepiej napisz dolny slask, okolice Wrocławia albo cos takiego. Quote
ketunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 kizimizi napisał(a):Reksik jest w Wałbrzychu ale jesli napiszesz o tym w ogłoszeniu to ktos moze sobie przyjść i go wziac bez rozmowy z nami. A schronisko na pewno wyda. Moze lepiej napisz dolny slask, okolice Wrocławia albo cos takiego. Napisałam Zuzi, że na Dolnym Śląsku. Quote
kora78 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 bylam dzis u reksia. mysle,ze to byl na pewno piesek wsiowy, lancuchowy. idealnie jego zachowanie do tego pasuje. lata po boksie, jak obcego widzi, kreci si w kolko, obszczekuje przy kracie. raz zasymulowal, ze chce mnie capnac, jak reke podsunelam. dopiero wtedy mnie poznal i sie uspokoil troche. ale szczekacz to straszny. a ma taka chrypke. dziwny ma glosik taki ochryply. ktos kiedys mi mowil,ze tak wiele psow w schronie ma, bo wciaz szczekaja, nawzajem sie nakrecaja. jak sa w domu to juz tak nie robia i chrypy nie maja reksio przeniesiony do ladnego, malego wykafelkowanego domku z kolega staruszkiem i jakims podrsktkiem niewielkim. grzeczni sa we 3. Quote
kora78 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 tej foty dodac nie moge. musze marcie przeslac i wstawi, jakies foto ma katem, bo robilam wtedy pieskowi obok Quote
kizimizi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 to mi wyslij linki do tych fot albo foty i ja dodam Quote
kizimizi Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Bylam ostatnio widzialam reksia. Siedzi na duzym kojcu z wiekszymi od siebie psami, strasznie szzceka przy kracie i kreci sie w kolko. Nie daje podejsc do siebie i non stop ujada. widac ze boi sie czlowieka :roll: Z takim podejsciem to on na pewno domu nie znajdzie sam:shake: Quote
kora78 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 on tak biegal w kolko i ujadal juz od dluzszego czasu. jak byl na izolatce. dlatego pisalam,ze dla mnie to widok, jak psa na wsi na lancuchu, tamte identycznie sie zachowuja Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 odswiezylam mu alegrtake z fajnymi fotami Quote
kizimizi Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ja tez mu poodswiazalam ogloszenia i troche zmodyfikowałam ten tekst. Quote
elik Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Sądzę, że dla Reksia droga do domku powinna wieść przez hotelik, gdzie miałby szansę się wyciszyć i przestać bać człowieka. W jego obecnej sytyuacji psychicznej, nwet gdy znajdzie się chętny do jego adopcji, to może się zniechęcić zachowaniem Reksia i nastąpi to najgorsze dla psa - powrót do schronu. Może warto podjąć próbę zgromadzenia środków na hotelik ? Obecnier jestem w bardzo ciężkiej sytuacji materialnej (powodzianka), ale na początek mogłabym zadeklarować 20 zł/m-c. Quote
kora78 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 ja nie bede mogla dawac nic i szukania sie nie podejmuje. za duzo na glowie na te chwile :( kizi pewnie tak samo, te same psy mamy. najlepiej jakis dt domowy, maly piesek to moze i za darmo, a jak za samo zywienie to tez grosze i to by sie znalazlo jak nikt nie ma dt znajomego, to pewnie klops, bo Reksio tragedii nie ma i z dogomaniakow nikt go teraz na dt nie wezmie domowe :( moze mozna po znajomych poszukac, albo robic ogloszenia, ze pies dt poszukuje. moi znajomi nie wezma psa zadnego. ja nie mam dla niego zadnej opcji, kurcze moze dobrym pomyslem jest szukanie dt przez ogloszenia?? Quote
kora78 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 ja nie bede mogla dawac nic i szukania sie nie podejmuje. za duzo na glowie na te chwile :( kizi pewnie tak samo, te same psy mamy. najlepiej jakis dt domowy, maly piesek to moze i za darmo, a jak za samo zywienie to tez grosze i to by sie znalazlo jak nikt nie ma dt znajomego, to pewnie klops, bo Reksio tragedii nie ma i z dogomaniakow nikt go teraz na dt nie wezmie domowe :( moze mozna po znajomych poszukac, albo robic ogloszenia, ze pies dt poszukuje. moi znajomi nie wezma psa zadnego. ja nie mam dla niego zadnej opcji, kurcze moze dobrym pomyslem jest szukanie dt przez ogloszenia?? Quote
kora78 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 reksik znow w innym kojcu,,, eh lata jak ten baczek, wciaz w kolko i ujada raz zlapal go za kark troche wiekszy pies. od razu z budy wybiegl grubasek jamnikopodobny i stanal miedzy nimi i warczal na tego wiekszego. nbronil reksia, a mniejszy od nich obu :D pozniej foto czy Wy wiecie, ze Reksio ma dozywocie w schronie? nikt go nie zechce :( nigdy..... odejdzie tan sam, w sforze psow, z jakimi wciaz sie nie zgadza Quote
kora78 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 nikt nie zaglada do naszego buraska... tylko ja jestem :( Quote
kizimizi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ja tez Kora jestem. Tu by trzeba było watek rozspamowac bo nikt pewnei o nim nawet nei wie Quote
kora78 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 kope lat cie chlopie u gry nie bylo.... wskakuj Quote
yoko100 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 zagladam do Reksia, ja rowniez uwazam ze Reksio pierwsze powinien pomieszkac w hoteliku i sie oswoic z clowiekiem , inaczej bedzie ciezko z adopcja:( Quote
Izabela124. Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Melduję się na wątku :) Te fotki na pierwszej stronie są za duże, jak mod tu zajrzy to je wykasuje. Mogę je zmniejszyć. Zrobiłam nowy bannerek: Quote
yoko100 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 a ja podrzuce Reksia moze ktos jeszcze tu zagladnie Quote
kora78 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 boju, skad wy sie tu wzielyscie?????????? jak sie ciesze!!! dziekujemy za baner nowy i dodawanie go sobie! ale ja nie zmienie, bo poki co moge miec 4 banerki, a tak to mi dwa zeżre, gdy zaczne zmieniac Quote
Recommended Posts