Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ketunia napisał(a):
W jakiej miejscowości przebywa Rex?

Reksik jest w Wałbrzychu ale jesli napiszesz o tym w ogłoszeniu to ktos moze sobie przyjść i go wziac bez rozmowy z nami. A schronisko na pewno wyda.
Moze lepiej napisz dolny slask, okolice Wrocławia albo cos takiego.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kizimizi napisał(a):
Reksik jest w Wałbrzychu ale jesli napiszesz o tym w ogłoszeniu to ktos moze sobie przyjść i go wziac bez rozmowy z nami. A schronisko na pewno wyda.
Moze lepiej napisz dolny slask, okolice Wrocławia albo cos takiego.

Napisałam Zuzi, że na Dolnym Śląsku.

Posted

bylam dzis u reksia. mysle,ze to byl na pewno piesek wsiowy, lancuchowy. idealnie jego zachowanie do tego pasuje. lata po boksie, jak obcego widzi, kreci si w kolko, obszczekuje przy kracie. raz zasymulowal, ze chce mnie capnac, jak reke podsunelam. dopiero wtedy mnie poznal i sie uspokoil troche. ale szczekacz to straszny. a ma taka chrypke. dziwny ma glosik taki ochryply. ktos kiedys mi mowil,ze tak wiele psow w schronie ma, bo wciaz szczekaja, nawzajem sie nakrecaja. jak sa w domu to juz tak nie robia i chrypy nie maja

reksio przeniesiony do ladnego, malego wykafelkowanego domku z kolega staruszkiem i jakims podrsktkiem niewielkim. grzeczni sa we 3.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bylam ostatnio widzialam reksia.
Siedzi na duzym kojcu z wiekszymi od siebie psami, strasznie szzceka przy kracie i kreci sie w kolko.
Nie daje podejsc do siebie i non stop ujada. widac ze boi sie czlowieka :roll:

Z takim podejsciem to on na pewno domu nie znajdzie sam:shake:

Posted

on tak biegal w kolko i ujadal juz od dluzszego czasu. jak byl na izolatce. dlatego pisalam,ze dla mnie to widok, jak psa na wsi na lancuchu, tamte identycznie sie zachowuja

Posted

Sądzę, że dla Reksia droga do domku powinna wieść przez hotelik, gdzie miałby szansę się wyciszyć i przestać bać człowieka. W jego obecnej sytyuacji psychicznej, nwet gdy znajdzie się chętny do jego adopcji, to może się zniechęcić zachowaniem Reksia i nastąpi to najgorsze dla psa - powrót do schronu.
Może warto podjąć próbę zgromadzenia środków na hotelik ?
Obecnier jestem w bardzo ciężkiej sytuacji materialnej (powodzianka), ale na początek mogłabym zadeklarować 20 zł/m-c.

Posted

ja nie bede mogla dawac nic i szukania sie nie podejmuje. za duzo na glowie na te chwile :( kizi pewnie tak samo, te same psy mamy.
najlepiej jakis dt domowy, maly piesek to moze i za darmo, a jak za samo zywienie to tez grosze i to by sie znalazlo

jak nikt nie ma dt znajomego, to pewnie klops, bo Reksio tragedii nie ma i z dogomaniakow nikt go teraz na dt nie wezmie domowe :(
moze mozna po znajomych poszukac, albo robic ogloszenia, ze pies dt poszukuje. moi znajomi nie wezma psa zadnego.

ja nie mam dla niego zadnej opcji, kurcze

moze dobrym pomyslem jest szukanie dt przez ogloszenia??

Posted

ja nie bede mogla dawac nic i szukania sie nie podejmuje. za duzo na glowie na te chwile :( kizi pewnie tak samo, te same psy mamy.
najlepiej jakis dt domowy, maly piesek to moze i za darmo, a jak za samo zywienie to tez grosze i to by sie znalazlo

jak nikt nie ma dt znajomego, to pewnie klops, bo Reksio tragedii nie ma i z dogomaniakow nikt go teraz na dt nie wezmie domowe :(
moze mozna po znajomych poszukac, albo robic ogloszenia, ze pies dt poszukuje. moi znajomi nie wezma psa zadnego.

ja nie mam dla niego zadnej opcji, kurcze

moze dobrym pomyslem jest szukanie dt przez ogloszenia??

• 3 weeks later...
Posted

reksik znow w innym kojcu,,, eh lata jak ten baczek, wciaz w kolko i ujada
raz zlapal go za kark troche wiekszy pies. od razu z budy wybiegl grubasek jamnikopodobny i stanal miedzy nimi i warczal na tego wiekszego. nbronil reksia, a mniejszy od nich obu :D
pozniej foto

czy Wy wiecie, ze Reksio ma dozywocie w schronie? nikt go nie zechce :( nigdy..... odejdzie tan sam, w sforze psow, z jakimi wciaz sie nie zgadza

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

boju, skad wy sie tu wzielyscie??????????
jak sie ciesze!!!

dziekujemy za baner nowy i dodawanie go sobie! ale ja nie zmienie, bo poki co moge miec 4 banerki, a tak to mi dwa zeżre, gdy zaczne zmieniac