LILUtosi Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 wykrywka napisał(a): :-?. Byłam już na wątku Badiego. Normalnie katastrofa, taki dług :shake:. Niestety nie tylko u tego mojego podopiecznego. Zenek też tonie w długach a i inne psy mają zaległości. W maju miałam 12 psów z czego 5 jest nie opłaconych. Robi się nieciekawie. Quote
kora78 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 doceniac teraz kore, co zawsze regularnie placila :D Quote
LILUtosi Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 kora78 napisał(a):doceniac teraz kore, co zawsze regularnie placila :D To fakt, tylko małe opóźnienia parodniowe ale to pikuś tyle że mało i jeszcze zniżki chciała :eviltong: Quote
kora78 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 tylko raz chciala znizki, jak bylo jej ciezko z kasa. ale taniutko, to fakt. ehhh opoznienia z gapiostwa, zapominalstwa, albo lenistwa :D lilu, a te 10zl, co nadwyzki wyslalam niechcaco? moze to doliczmy do kieszenie Badiego, co? jeszcze mi tego nie przelewalas? bo w wekend moj bank strajkuje i daje pracownikom wolne. Quote
LILUtosi Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Przelałam już Kora bo byś mi hehe żyć nie dała. Quote
marta0731 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Swoją drogą, to Lilu naprawdę cierpliwa jesteś... z tymi zadłużeniami... Żeby mi Badi tak w oko nie wpadł u Ciebie, to bym nawet nie wiedziała. A już całkiem nie wiem, jak tam mogli tyle zwlekać, zanim zaczęło się coś dziać. W sumie to ja na tamtym watku gościnnie tylko po wizycie u Ciebie, ale za długo tam cisza była. No i się niestety uzbierało:shake: Kora to jakby "idealna" hotelująca ;) :D Quote
kora78 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 (edited) idealna, bo wyplacalna :) ale daleka od idealu, bo upierdliwa i wciaz czegos wymagajaca :D doszlo 10zl od lilutosi, nadplaty mojej nifortunnej, dziekuje. nie moglabym dac zyc, rozlicenia trzeba prowadzic sumiennie, nie chce by mi pozniej ktos mial do zarzucenia jakies przekrety finansowe. uzbierac 10zl jest ciezko, zbieram nie od wczoraj. ide do 1 posta rozliczenia sprawdzic. zostalo po Parowce = 252,50zl proponuje przekazac to na Mirka z naszego schronu, ktory sie zbiera na hotel jakis lub najlepiej pdt http://www.dogomania.pl/forum/threads/210642-Miruś-zbiera-kasę-na-hotelik-od-szczeniaka-w-schronie Mirek ma ledwie 2,5- 3 lata, a odkad rok trafil do schroniska i mimo ogloszen, nikt sie nim nie interesuje. o sorry, raz ludzie po wizycie PA po niego pojechali, ale wyszli... ze szczeniaczkiem... Mamy stara Fruzie na hotelu, wiec drugi musi byc mlody i adopcyjny. Mierzymy sily na zamairy. Edited June 11, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 dostalam 3 fotki łóżkowe grubasa :) wstawie jutro. nikt nic nie pisze o kasie, wiec w tym momencie oficjalnie przekazuje je Mirkowi. Quote
marta0731 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 kora78 napisał(a):dostalam 3 fotki łóżkowe grubasa :) wstawie jutro. nikt nic nie pisze o kasie, wiec w tym momencie oficjalnie przekazuje je Mirkowi. A przekazuj sobie, ale pod jednym warunkiem! Fotki masz wstawić, o których pisałaś już ohoho temu:eviltong: Quote
kora78 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 wiem, pamitam. ale nie mam mocy. malo na dogo jestem, wpadam na chwile i juz mne nie ma. musze tez ani odisac i podziekowac i tez zwlekam. jakos tak wychodzi. Quote
kora78 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 nie wiem. jak bede odpisywac to zapytam. jak byl u mnie to ja roznicy nie widzialam, ale przeciez widzialam go rok temu ostatnio. wg mnie taki sam byl. jak pytalam, ile wazyl, gdy byli u weta to pani nie pamietala. nie wiem,czy go wazyli w ogole, zeby miec porownanie :/ Quote
kizimizi Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 LILUtosi napisał(a):A parówa schudła? nah nah to chyba juz nieosiagalne Lilu ;) Quote
Klauzunka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 odnośnie odchudzania czy schudnięcia - według mnie ważne żeby Parówek już nie przytył - jeśli od 2 lat ma taką samą wagę to i tak jest dobrze. Quote
kora78 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 a ja powiem, ze wg mnie on nie jest jakis otyly, ze ledwo sie rusza, łazi i sapie. itp. jest bardzo zywotny i ruchliwy. mysle, ze ma taka parowkowata budowe i juz. talii osy on nigdy nie bedzie mial. Quote
LILUtosi Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 No a jak był u mnie to marudziłaś że zagruby :mad: Quote
kora78 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 bo moze jednak troche schudl przez ten rok, gdy go ostatnio widzialam? :P jest szeroki, krępy. ale chyba taki ma byc. nigdy nie bedzie mial sylwetki jamnika, chyba ze bylby wychudzony,zaglodzony. z 1kg moze schudnie, ale niewiele wiecej na pewno. z 3kg to chyba juz za duzo by bylo. dzis przejezdzalam przez strzelin :) z opolskiego zoo wracalismy. Quote
kora78 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Widzialam wczoraj Parowke. to trwalo 2 sekundy, ale wystarczylo. jechalam kolo jego domu i oczywiscie pomyslalam o parowce. jade dalej. byl wieczor, ciemno, snieg. obok parku. a tam maszeruje, o 21szej. pani z wielkim psem na smyczy, mieszancem ogromnym. i oglada sie za parowka, co zostal z tylu i obsikiwal krzaczki. parowka lecial z ta kita do gory, on ma ten ogon, jak antena, radar jakis. smialam sie. taka parowka wiecznie z antenka do gory. znać, że: - parowa robi rejony, ma swoje miejscowki do podsikania i musi zaznaczyc, ze tu byl - pani dba, bo oglada sie, gdy go nie widzi kolo siebie - pani dba, bo pozno chodzi sama po ciemnym parku - pani nie jest obcy los zwierzat, bo wziela na dt/ds kolejnego, olbrzymiego psa (to pewnie ten, o ktorym mi kiedys kilkukrotnie wspominala, ze dt mu sie konczy i szuka mu ds usilnie) No. wiec jakby druga wizyta poadopcyjna pozytywnie zakonczona :) Lubie psy do Wcha wydawac na ds :) Quote
kora78 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 taa, bo nie mam co robic, tylko w sniegu po krzakach latac i sie czaic ;d Quote
marta0731 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Tobie tylko jedno w głowie :D kto Ci każe latać po krzakach:eviltong: Quote
kora78 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 taaa, w ciemnym parku, po zmroku. w zdegenerowanym miescie wrazenia murowane :D Quote
kora78 Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Dzis spotkalam pania Sato, pogadalysmy sporo, ale najwiecej o pomaganiu, o konkretnych psach w potrzebie i naszej wspolnej znajomej Ricie. kizi wie. Sato ma sie gorzej, meczy sie, dyszy, nie daje rady na spacerach. w porownaniu do zeszlego roku. pani mowi, ze starosc. ma teraz drugiego psa, mega agresywnego do kotow, a tam sa 2 koty. wiec ten pies jest izolowany. a wazy z 50kg, wiec 3 swiaty z nim sa. ale jest nieadopcyjny, bo ma odpaly, byl bity po glowie i robi akcje teraz rozne. parowka ugryzl go w 1szy dzien w nos, wiec go sobie ustawil, tak to olbrzym rzuca sie do psow i do ludzi. Quote
marta0731 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 A taki Parówczak sobie z wielkim psem radzi :D Upały to każdemu się dają we znaki............... Quote
Recommended Posts