Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadzwonilam popoludniu do pani. jak sie okazalo, pani mojego nr w swoim tel zapisanego nie miala, tylko corka, ktora wyszla z domu i wieczorem byl plan telefonu do mnie
ogolnie jest ok i nie ma sie czym martwic
SATO czysty, w domu sie nie zalatwia. jeszcze koo nie zrobil na spacerku ,ale sioo robi. w aucie ejchal ladnie. bardzo sie z urody pani podoba, mowi,ze jest piekny, a nie brzydki :)
spi oczywiscie tylko na kanapie
z kotami ok. jeden ten rozbojnik kot zabral SAtkowi heheh kosc wedzona!!! i jedzenie ktorys ktoremus wyzarl z miski, nie pamietam kto komu. drugi kot bardziej obojetny jest.
pani byla dzis z Sato na dzialce u rodzicow i tam mowi- ganial wciaz z zabawka, a mial spac caly dzien i byc leniwy :D
po schodach ciezko mu chodzic, musi schudnac, bo jest tez za ciezki na ciagle noszenie w obie strony.
wczoraj byl smutny, dzis juz ciut lepiej.

podoba sie i wszystko ok :)

tylko pogonil koty na dzialce, ktore pani dokarmia. mowilam,ze psy czesto swoje koty akceptuja, a obce ganiaja. na sr-czw jestesmy umowione na wspolny spacer w parku :) lub na moje odwiedziny u pani, pani chetnie zapraszala.

Posted

ja sie jeszcze nie ciesze, jeszcze okres aklimatyzacji trzeba przejsc. psy sie musza zadomowic. to takie trudne przypadki, ze wole sie jeszcze nie cieszyc. wciaz sie boje :(

Posted

Grina może i ciężki przypadek ale Parówa to zwyczajny fajny pies tyle ze nie każdemu się podoba . A co do zabawy to mówiłam przecie że on się lubi bawić co zresztą widać na fotach. Spacery też bardzo lubi. A że po wysiłku należy się kanapa to prawidłowo.

Posted

bardzo sie z urody pani podoba, mowi,ze jest piekny, a nie brzydki :smile:

nawet bardzo piękny :D

pani byla dzis z Sato na dzialce u rodzicow i tam mowi- ganial wciaz z zabawka

Świetna relacja Luśka. Ja myślę, że wszystko będzie dobrze. Parówek może sobie pochasać, ma dobre jedzonko, śpi sobie na kanapie a przede wszystkim w końcu ma swoje, prywatne ręce do miziania :)
Trzymam kciuki oby to się nigdy nie zmieniło !

Posted

a ja mialam wczoraj maila. zapomnialam pisac. od corki pani. ze w sob i niedz byli na dzialce. ze sie sato sprawdza super. ze wczoraj misls go juz zostawic samego na chwile i koty juz go lepiej akceptuja. ze on kotow nie zaczepia.

Posted

[quote name='Satrina']No to super, chyba są duże szanse, że zostanie na zawsze.[/QUOTE]

i tego sie trzymamy :)

jutro, po spotkaniu z sato, ureguluje rachunek z lilutosi, podlicze jego finanse, ale potrzymamy je jeszcze ze 2 tyg, az calkiem sie zadomwoi i pokaze, ze umie sam w domu zostawac.

placilam zawsze od 8mego kazdego miesiaca. wiec mam placic od 8.05 do 18.05. tak lilutosi? 18sty wlacznie? 10, czy 11 dni?

lilutosi umowe spisalas? papiery jakies dalas paniom?

Posted

ok, dziekuje.
jutro wieczorem ide z parowka na spacerek, to zobacze, jak sie miewa i opisze Wam, co pani opowiada o nim :) wieczorem zrobie tez przelew.

5,30 za dzien
10 dni = 53zl.
- 10zl nadplaty z zeszlego mca = 43zl

PROSZE NIE WPLACAC DEKLARACJI, ZAPLACE TO Z JEDNORAZOWYCH WPLAT

Posted

jutro wieczorem ide z parowka na spacerek, to zobacze, jak sie miewa i opisze Wam, co pani opowiada o nim :smile:

super :)
Tylko używaj jego imienia - Luśka siary nie rób pamiętaj - teraz to Sato :)

Posted

LILUtosi napisał(a):
Od razu siara, przecie widać że Parówka.

Może i parówka, ale ... imię ma :mad:. Do tego bardzo fajne.
Ciekawa jestem relacji ze spacerku :razz:

Posted

Klauzunka napisał(a):
super :smile:
Tylko używaj jego imienia - Luśka siary nie rób pamiętaj - teraz to Sato :smile:

LILUtosi napisał(a):
Od razu siara, przecie widać że Parówka.

O Matko Lilu, ty go per parufffka wołałaś? ;)