fiorsteinbock Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To ci Reksio! Odpocznie na izolatce, moze przestanie łobuzowac :) Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 nie mam żadnego posta na 1 stronie, bo wtedy wątek przegapiłam,więc fotki dam tu. a kizi jak chesz to daj do 1-2 posta Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ketunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Fajny ten Rexio :) Postanowiłam wykupić Rexowi pakiet ogłoszeń (70 portali). Potrzebuję fotkek, tekstu do ogłoszeń, namiarów na osobę odpowiedzialną za adopcję. Czy Rex jest wykastrowany ? Prześlijcie mi to proszę na adres: ketunia@wp.pl Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 NIE jest kastratem osoba d konataktu jest w 1 poscie, rtam tez wiek, itp fotki jak widac te najlepsze. na 1 stronie sa tez ale gorsze dziekujemy slicznie!!!! Quote
ketunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 kora78 napisał(a):NIE jest kastratem osoba d konataktu jest w 1 poscie, rtam tez wiek, itp fotki jak widac te najlepsze. na 1 stronie sa tez ale gorsze dziekujemy slicznie!!!! Bardzo prosiłabym o przesłanie ich na maila w oryginalnych rozmiarach. :) Quote
kizimizi Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kora wysłałaś tego meila? A co to za białasek z krawatką brązowa siedzi an izolatce? Quote
kora78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 ten bialy jest tam z miesiac, moze ciut dluzej. krociutko oni sie niby ppogryzli razem ale przeciez reks byl z astra a bialy w domku d. t pies ok. wysle maila dzis Quote
kora78 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 ketunia zamówiłaś mu te ogłoszenia? zrobione już są? Quote
fiorsteinbock Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dzisiaj dopiero weszlam na watek a tu takie cudne fotki! Reks, pierwsza klasa sesja! DZiewczyny, bialasek tez cudowny i jeszcze taki staruszek tam siedzi, one maja watki? Ile w Waszym schronie jest psow? Quote
kora78 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 teraz psow dosc malo. zawsze mowia,że ze 170 ale teraz jest chyba ciut mniej. tak na oko ten staruszek jest niepewny. nie wiem,co z nim ale watku nie robilam trzebaby ppierw zadzwonic, czy nie zostal uspiony a ten bialy nie znam wieku, ale w schronie ze 2 mce siedzi Quote
ketunia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ogłoszenia są zamówione ale czekam na swoją kolej. Quote
marta0731 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Normalne że napiszę: przepraszam za offa;) Wybaczcie ale szukamy wszędzie Piękny spaniel po przejściach zbiera na utrzymanie w dt, tylko i aż 100zł, które tak ciężko uzbierać, a zadłużenie zaczyna rosnąć, nie możemy tak zostawić dt z problemem http://www.dogomania.pl/threads/182368-Spanielek-uratowany-przed-igłą.Zbieramy-na-utrzymanie-w-DT.-Tylko-i-aż...-100-zł-mies Quote
ketunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 odnowione allegro Rexa http://allegro.pl/item1053346275_wciaz_czekam_prosze_odmien_moje_zycie.html Quote
yuki Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 W jakim on jest schronie bo potrzebuję do ogłoszeń , które mu zaraz porobię :) Dobra już sobie na allegro spojrzałam Quote
yuki Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Reksio na : ojej.pl pajeczyna.pl gumtree.pl kupiepsa.pl kokosy.pl przygarnijzwierzaka.pl kupsprzedaj.pl petworld.pl adopcjapsa.pl olx.pl sprzedasz.pl neoon.pl Quote
kora78 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 dzięki ciotki za ogłoszenia :) dziś byłyśmy z kizi u Reksia. Wyprowadziłam go na spacerek, bardzo był zdenerwowany, nasłuchiwał innych psów, na smyczy momentami skakał jak zając, chcąc się uwolnić. Jak szczeniak, co ma smyczy pierwszy raz w życiu. Choć przyznam,że smyczx była założona jako obroża jednocześnie i może w momentach, gdy się rzucał, robił to, bo go dławiła zaciskając się. On wciąż wypatruje w głąb schronu, gdy go do kraty przypięłam, by fotki na trawce porobić, on się rwał i wypatrywał w głąb schronu. Nie wiem dlaczego? Na spacerku go na ręce wzięłąm i przez pokrzywy niosłam, najpierw przykucnął, gdy go łapałam, potem dał się nieść, a na koniec już zasymulował ugryzienie, by go puścić. Wyskubałam mu trochę starej sierści, ma łupież i się leni. Na smyczy traicznie nie ciągnie, może tylko jej nie zna. Siedzi nadal na izolatce z psiakiem bardzo starym i prawie wcale się nie poruszającym, wąchali się grzeznie, gdy wróćił ze spaceru. Reksio, jak coś obszczekuje to tak śmiesznie kręci się wokół własnej osi, w szale i ujadaniu. Jak typowy pies łańcuchowy Quote
kora78 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 ja mam przecież! robiłam mu fotki na trawce :) tylko on pozowac nie lubi, wciąz się wptaruje w dal, w ścieżkę w schronie. nie pokaże pysia an face kiedyś dodam... Quote
Recommended Posts