Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klauzunka napisał(a):
gratuluję samozaparcia :)

Ehhh, nawet mnie nie denerwuj ;) Oby przyniósł duuuuuuuuuuuże "dochody" Parówce :D

kora78 napisał(a):
kizi nie jedzie, odwiedziny jakies jej wyskoczyly nagle :(

Szkoda............. To jedziemy same?

Posted

Na razie to pogoda marna bo u nas leje straszebnie, wszędzie błoto.

dokładnie masakra - ja po godzinie szwędania się z psami wyglądałam jakbym po bagnach i mokradłach chodziła - cała mokra i uwalona po kolana. A tylko pobiegać na łąkach byłyśmy :) Ledwo wróciłam deszcz ustał - o ironia losu :)

Posted

ej, tam, ej tam. Ty jak goście przyjeżdżają to nie sprzątasz? A ja mam tabun łap już nie mówiąc o podsikiwaniu różnych wystających elementów umeblowania i nie tylko. Nawet jak sobie pranie powieszę to potrafią obsikać mendy. A jak zmyje pachnącym płynem podłogi to się świeżo przynajmniej robi. No i na czymś trzeba usiąść, a na wszędzie sierść na fotelach.

Posted

LILUtosi napisał(a):
ej, tam, ej tam. Ty jak goście przyjeżdżają to nie sprzątasz? A ja mam tabun łap już nie mówiąc o podsikiwaniu różnych wystających elementów umeblowania i nie tylko. Nawet jak sobie pranie powieszę to potrafią obsikać mendy. A jak zmyje pachnącym płynem podłogi to się świeżo przynajmniej robi. No i na czymś trzeba usiąść, a na wszędzie sierść na fotelach.

O cho..ra..........:crazyeye: Z tym praniem to już przeginają:eviltong:

Lilu przyjedziemy jak pogoda będzie normalna, to już się z Tobą telefonicznie jakoś umówię, nie będziemy tu pisać jakby tel. nie było ;)
Kora może lubi hardcore, ja wolę normalną wizytę w normalnej aurze :D

Posted

LILUtosi napisał(a):
To co ? Jedziecie czy nie ? Bo nie wiem czy mam sprzatać a nie chce mi się za bardzo ;-)

juz to kiedys slyszalam :D jakis rok temu dokladnie.

marta to madamcia i boi sie lakierki pobrudzic :P hahaha

Posted

Tz właśnie wrócił ze spaceru - nie zdążyłam zamknąć furtki na górę a ona już się wytrzepała dwa razy - wszystko dookoła w czarnych kropelkach. No to mop i jazda ;-)
W takich warunkach się ciężko chodzi na spacer a parówa by chętnie z Wami poszła.
I tak dzisiaj jedna ciotka z dogo będzie.

Posted

tak, parowe koniecznie na spacer chce wziasc, jakis dluzszy, nie tam po boisku tylko i przy okazji drugiego jakiegos wziasc, ale nie wielkosci lilu/lili, tylko takiego,zeby utrzymac na smyczy, a zeby sie nie wyrwal. moze grine? albo innego, do wyboru. ja jednego, marta drugiego. i wioo
parowka ma za malo ruchu, leniwa, to tyje. a jego zdrowiu to nie sluzy, mlodzieniaszkiem nie jest. ja chce wlasnie go sobie porownac, czy przytyl i ew. zalecic zmniejszenie porcji karmy, zeby go odchudzic. skoro na ruch nie ma szansy. albo zamykanie go w kojcu, tak pobeiaga godzine, podrapie w drzwi, poujada to kalorii troche spali przy okazji, haha

a kto bedzie?

Posted

i na moim, to ja tez przywioze :)
mam kwiatki do ogrodka, ale to u Ciebie nie przejdzie :D psy zabija w zarodku
i mam poszewki na Jaski z cekinami, boracikiem, itp, oraz obrusy juz normalniejsze. moze akurat?

Posted

kora78 napisał(a):
i na moim, to ja tez przywioze :)
mam kwiatki do ogrodka, ale to u Ciebie nie przejdzie :D psy zabija w zarodku
i mam poszewki na Jaski z cekinami, boracikiem, itp, oraz obrusy juz normalniejsze. moze akurat?

A właśnie może się ucieszą, że mają co podlewać :D