kora78 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 kizi nie jedzie, odwiedziny jakies jej wyskoczyly nagle :( Quote
marta0731 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Klauzunka napisał(a):gratuluję samozaparcia :) Ehhh, nawet mnie nie denerwuj ;) Oby przyniósł duuuuuuuuuuuże "dochody" Parówce :D kora78 napisał(a):kizi nie jedzie, odwiedziny jakies jej wyskoczyly nagle :( Szkoda............. To jedziemy same? Quote
kora78 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 czekam jeszcze na wiesci od satriny. jakby co jedziemy same Quote
Klauzunka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 ale macie fajnie - już się nie mogę doczekać relacji :) Quote
LILUtosi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Na razie to pogoda marna bo u nas leje straszebnie, wszędzie błoto. Quote
Klauzunka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Na razie to pogoda marna bo u nas leje straszebnie, wszędzie błoto. dokładnie masakra - ja po godzinie szwędania się z psami wyglądałam jakbym po bagnach i mokradłach chodziła - cała mokra i uwalona po kolana. A tylko pobiegać na łąkach byłyśmy :) Ledwo wróciłam deszcz ustał - o ironia losu :) Quote
kora78 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 no i dlatego marcie sie zada nie chce ruszyc...ehh Quote
LILUtosi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 To co ? Jedziecie czy nie ? Bo nie wiem czy mam sprzatać a nie chce mi się za bardzo ;-) Quote
kizimizi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 z tego co mi Kora powiedziala to nie wiec mozzesz darowac sobie sprzatanie ;) Quote
kizimizi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 wlasnie z nia rozmawialam i dziewczyny jednak nie przyjada ze wzgledu na pogode. Quote
Klauzunka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 To co ? Jedziecie czy nie ? Bo nie wiem czy mam sprzatać a nie chce mi się za bardzo ;-) to się uśmiałam :evil_lol: to wizyta normalnych ludzi u psiaka nie sanepid :eviltong: Quote
LILUtosi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ej, tam, ej tam. Ty jak goście przyjeżdżają to nie sprzątasz? A ja mam tabun łap już nie mówiąc o podsikiwaniu różnych wystających elementów umeblowania i nie tylko. Nawet jak sobie pranie powieszę to potrafią obsikać mendy. A jak zmyje pachnącym płynem podłogi to się świeżo przynajmniej robi. No i na czymś trzeba usiąść, a na wszędzie sierść na fotelach. Quote
marta0731 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 LILUtosi napisał(a):ej, tam, ej tam. Ty jak goście przyjeżdżają to nie sprzątasz? A ja mam tabun łap już nie mówiąc o podsikiwaniu różnych wystających elementów umeblowania i nie tylko. Nawet jak sobie pranie powieszę to potrafią obsikać mendy. A jak zmyje pachnącym płynem podłogi to się świeżo przynajmniej robi. No i na czymś trzeba usiąść, a na wszędzie sierść na fotelach. O cho..ra..........:crazyeye: Z tym praniem to już przeginają:eviltong: Lilu przyjedziemy jak pogoda będzie normalna, to już się z Tobą telefonicznie jakoś umówię, nie będziemy tu pisać jakby tel. nie było ;) Kora może lubi hardcore, ja wolę normalną wizytę w normalnej aurze :D Quote
kora78 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 LILUtosi napisał(a):To co ? Jedziecie czy nie ? Bo nie wiem czy mam sprzatać a nie chce mi się za bardzo ;-) juz to kiedys slyszalam :D jakis rok temu dokladnie. marta to madamcia i boi sie lakierki pobrudzic :P hahaha Quote
LILUtosi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Tz właśnie wrócił ze spaceru - nie zdążyłam zamknąć furtki na górę a ona już się wytrzepała dwa razy - wszystko dookoła w czarnych kropelkach. No to mop i jazda ;-) W takich warunkach się ciężko chodzi na spacer a parówa by chętnie z Wami poszła. I tak dzisiaj jedna ciotka z dogo będzie. Quote
kora78 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 tak, parowe koniecznie na spacer chce wziasc, jakis dluzszy, nie tam po boisku tylko i przy okazji drugiego jakiegos wziasc, ale nie wielkosci lilu/lili, tylko takiego,zeby utrzymac na smyczy, a zeby sie nie wyrwal. moze grine? albo innego, do wyboru. ja jednego, marta drugiego. i wioo parowka ma za malo ruchu, leniwa, to tyje. a jego zdrowiu to nie sluzy, mlodzieniaszkiem nie jest. ja chce wlasnie go sobie porownac, czy przytyl i ew. zalecic zmniejszenie porcji karmy, zeby go odchudzic. skoro na ruch nie ma szansy. albo zamykanie go w kojcu, tak pobeiaga godzine, podrapie w drzwi, poujada to kalorii troche spali przy okazji, haha a kto bedzie? Quote
LILUtosi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Weimaromaniaczka ma być ale od 10 jedzie :diabloti: Quote
marta0731 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Jakaś ciotka z deszczowej piosenki ;););) Quote
LILUtosi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nie a szkoda bo jeszcze takiego nie miałam. Przywozi mi fanty które kupiłam na bazarku. Taka ciotka dobra. Quote
marta0731 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 LILUtosi napisał(a):Nie a szkoda bo jeszcze takiego nie miałam. Przywozi mi fanty które kupiłam na bazarku. Taka ciotka dobra. Jak na moim coś kupisz - też przywiozę :D Quote
kora78 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 i na moim, to ja tez przywioze :) mam kwiatki do ogrodka, ale to u Ciebie nie przejdzie :D psy zabija w zarodku i mam poszewki na Jaski z cekinami, boracikiem, itp, oraz obrusy juz normalniejsze. moze akurat? Quote
marta0731 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 kora78 napisał(a):i na moim, to ja tez przywioze :) mam kwiatki do ogrodka, ale to u Ciebie nie przejdzie :D psy zabija w zarodku i mam poszewki na Jaski z cekinami, boracikiem, itp, oraz obrusy juz normalniejsze. moze akurat? A właśnie może się ucieszą, że mają co podlewać :D Quote
LILUtosi Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 kupiłam sobie na jesień ładny krzaczek kwitnący ale nie doczekał wiosny, choć obłożony był kamieniami ;-) Quote
LILUtosi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Parówczak dzisiaj został zaszczepiony na wściekliznę - dla mnie 20zł Quote
Recommended Posts