Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fochu napisał(a):
poznałam Parówkę wczoraj osobiście ,bosz jaki to cudny pies!!!
Przytulak straszny ,miziasty,nakolankowy !
bardzo sympatyczny jegomość :)

i dlaczego kurde,,,taki fajowy psiak nie może tak długo domu znależć!!!!!!!!?

Posted

Nakolankowy :D dobre hihi :D

Słuchajcie, jak ja miałam zanieść ogłoszenia u nas, jak sypał snieg, żadnego seniora nie było na spotkaniu
Oni może wylezą jak ciepło będzie, będą chodzić na te spotkania, jak im maj we włosach zaszeleści :D

Trzeba by było może sprawdzić, czy plakaty zostały i czy ulotki się tak wogóle rozeszły...?

Posted

to marta idz tam kiedys i sprawdz, czy plakat gdziekolwiek wisi. mozna isc do tej pani i zapytac, czy rozdali i kiedy i jakie zainteresowanie bylo.
mialysmy wieszac wszedzie, a niewiele szt poszlo tych plakatow. satrina nie ma ani jednego ode mnie i nie wieszala nigdzie.
mialysmy tez isc do woku na piaskowej i do ks na szczawienku. i nikt nie byl.

marta, satrina pomozcie. czy sama zostalam??

co z obroza na kleszcze i co ze szczepieniem na wscieklizne?

Posted

satka, to ja ci w pt dam pare tych plakatow. tylko zebym nie zapomniala.

lilu, ale wtdy na parowe byla za waska ta obroza najmniejsza, prawda? to byl kiltix? drogie to chyba, nie wiem, czy nas stac 40zl na obroze dac. :(

mialam dzis tel o naszego jamnika mlodego, pieknego w dt. z jelenej gory, sedziwi emeryci. ale gdzie tam parowie do jamnika 2letniego... jak mowilam o zlamanym zeberku jamnika to pytali, czy to widac... wiec chca psa na pokaz, parowa pokazowa nie jest ;/ no i nieetycznie tamtemu dom odbierac.

Posted

hehehe tez tak mysle ;P
ltam po ogrodku i patrze, czego sie jeszcze pozbyc ;) a potem sama bede dokupywac, hehe
tak to juz jest z tymi ogrodami. cos sie nudzi, mozna zmieniac aranzacje. a ze dostalam to w spadku to mi latwiej. jakbym sama wyhodowala z nasionka to bym nie oddala nigdy! łaaaa

Posted

Och jak ja zrobię bazarek.............
Tylko powiedzcie mi, jak mam rzeczy firmowe (z napisem) to jest jakiś przepis, że nie mogę wstawiać, bo ochrona danych, czy mogę normalnie?
Nazwy producentów.............

Posted

marta0731 napisał(a):
Och jak ja zrobię bazarek.............
Tylko powiedzcie mi, jak mam rzeczy firmowe (z napisem) to jest jakiś przepis, że nie mogę wstawiać, bo ochrona danych, czy mogę normalnie?
Nazwy producentów.............

nie no bo padne! Steropianow i plytek gispowych jeszcze na dogo bazarkach nie widzialam :)
No ale czasy sie zmieniaja, trzeba sie dostosowac do rynku hahahaha :D

Marta na dobra sprawe sezon remontowy idzie wiec chyba warto sprobowac. Tylko jak my te kostki grafiowe poczta wyslemy? ;)

Posted

hahaha ale marta ma kalendarze! dlugopisy, takie bajery. hahaha

a z roslinek juz 60zl bedzie :)

no i mamy deklaracje stala nowa, niech moze sie ujawni walbrzyska ciotka :)

Posted

tylko we zzobacz, ze tam jakis zastoj. w 2 poscie jest, ze wykonanych 5 pakietow...ja 2 dni temu sie wpisalam i echo totalne od tamtej pory.
ale tanio, ze 2-3 dni mozna poczekac. z aprilka nie mozna czekac.