Klauzunka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 żanka dziękujemy :) tak sobie zaglądam zobaczyć co kombinujecie :) Quote
kora78 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 ok. wyslalam kase za hotel nie wiem, czy pisalam. doszlo od dagi 50zl stalej i od żanki 20zl jednorazowo, dziekuje :) daga pisala,ze z bazarku sie drugie 50zl uzbieralo, to spokojnie zaplacilam za styczen :) Quote
kizimizi Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 kora78 napisał(a):...... doszlo od dagi 50zl stalej i od żanki 20zl jednorazowo, dziekuje :) daga pisala,ze z bazarku sie drugie 50zl uzbieralo, to spokojnie zaplacilam za styczen :) uhuhuhu! Otwieram szampana normalnie ;) A co z 2 mscem? Parufczak juz ma sobie karton pod mostem szykowac czy jeszcze nie? Quote
kora78 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 zostalo jednorazowe 60zl. plus 70 stalej. a z tego te 20 satka chciala na tablice i ze 20 bedzie na szczepienie. wiec 70 + 20 bedzie pewne. = 90. brak 70zl. ale daga robi juz nowy bazar, na przyszly mc. i ja cos kombinuje. Quote
holmina Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) podaj numer konta złożę sie ze sccoby i chociaż troszke podratuje na razie jednorazowo/ale bedzie to max 50zł/ Edited February 9, 2012 by holmina Quote
kizimizi Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 dobrze ze jest skarpeta. Kora moze by bazarek wiosenny zrobic, poszewki i kosmetyki co? Quote
kora78 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 plakaty sa, ulotki sa. ale marta dzis sie spoznila. ponoc malo osob przyszlo, to i szybko sie do domow zebrali. ale jeszcze w pn maja zebrania tam gdzies obok, marta bedzie ich namierzac. no i marta nam powysyla wszystkie komplety na firme, za freee!!!!!!!! super! Quote
Klauzunka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 no i marta nam powysyla wszystkie komplety na firme, za freee!!!!!!!! super! Marta dzięki :) Quote
holmina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 zagladam do parowka,kase Kora juz powinnas miec na kącie Quote
kora78 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 doszlo od holminy i scooby-doo 50zl :) dziekuje bardzo!!! Quote
marta0731 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 kora78 napisał(a):plakaty sa, ulotki sa. ale marta dzis sie spoznila. ponoc malo osob przyszlo, to i szybko sie do domow zebrali. ale jeszcze w pn maja zebrania tam gdzies obok, marta bedzie ich namierzac. no i marta nam powysyla wszystkie komplety na firme, za freee!!!!!!!! super! Domu sobie z pracy "na lewo" nie wybuduję, to chociaż z poczty skorzystam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i mam nadzieję, że w poniedziałek ich złapię Tylko zaczęłam się stresować, że jak mam wejść na to ich zebranie, to może będą chcieli, żebym coś poopowiadała?:crazyeye: Ja się do wystąpień publicznych nie nadaję...:oops: Wymyśl Kora tekst przemówienia "w razie czego" Quote
kora78 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 musisz, nie masz wyjscia! chcesz, zeby parowka dom mial wreszcie? pogadaj, ze jestesmy wolontariuszkami w schronie, ze tylko 1 osoba chodzi tam regularnie, a 3 pomagaja w necie tylko, bo pracuja i nie moga. ze psow zawze 170, a co miesiac po 30 nowych trafia. ze ludzie adoptuja tylko mlode i rasowe psy, a staruszki, kundelki, brzydale nie maja szans i z roku na rok coraz starsze sa i tym bardziej ich nikt nie chce. ze pkkazujemy im wybrane pieski ,bo wlasnie o nie walczymy, bo one sa bez szans. ze nie wymagaja duzo ruchu, tylko duzo milosci i czasu opiekunow (a oni sa malo ruchliwi i na emeryturach), ze odwdziecza sie na pewno za okazane serce i wysilek. bla bla fruzia jest lekliwa, potrzebuje troche socjalizacji w domu, bedzie sie bala kazdego pierd... parowa spioch, przebojowy, da sobie rade misiek pieszczoch, domowy pies na pewno, z nim bedzie luzik uszko troche mocniej spokojny, tez domowy, ale taki jakis smutny jest, albo bojazliwy. poczytaj, co tam o nich pisze i to rozwin i udramatyzuj troche. powiedz,ze jak zadzwonia to ja wiecej powiem, bo ja te psy znam, a Ty nie. ze moga sie ze mna w schronie umowic, ze ja ich tam oprowadze. te 3 psy w 1 kojcu mieszkaja, to mozna pojsc tylk odo ego kojca i na miejscu wybrac ktoregos z nich. ze te 3 juz tam dlugo siedza zamkniete, ale z kolei parowa jest pewnia i w sumie tez byl tam 4 lata i do tego rok w hotelu, ze nikt go nie chce, bo jest brzydki i stary. Quote
LILUtosi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Parówka nie jest brzydka bleeee I stara tez nie jest. Quote
holmina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 parówek ma pozdrowienia od mojego parówka!!!!z życzeniami szybkiego załapania sie na domek Quote
Satrina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Widzę,że seniorzy zainteresowali się naszymi staruszkami. Ja mam w sumie po 15 ulotek każdego psiaka, więcej nie zdążyła zrobić ,a dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy.Ten pomysł Kora z wizytą w schronie jest super!!! Swietnie by było jakby się seniorzy wybrali. Quote
Klauzunka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Domu sobie z pracy "na lewo" nie wybuduję, to chociaż z poczty skorzystam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze mówi - dać jej wódki :) Ten pomysł Kora z wizytą w schronie jest super!!! Swietnie by było jakby się seniorzy wybrali. jasne, super :) Szkoda, że nie ma spacerów, tak jak w innych schronach....:( Wyobraźcie sobie, że jest jakaś grupa ludzi, wyprowadza psiaki, wyczesuje.....ehhhh....rozmarzyłam się..... Quote
kora78 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 LILUtosi napisał(a):Parówka nie jest brzydka bleeee I stara tez nie jest. to czemu go nikt nie chce? ani jeden telefon, chocby od jakiegos debila? p.s. mnie sie tam takie psy wcale nie podobaja, ciii dlatego latwo mi sie to pisze. ale patrzcie, ile parowek jest w schronach i ile jest czarnych podpalanych psow. zdecydowana wiekszosc. holmina napisał(a):parówek ma pozdrowienia od mojego parówka!!!!z życzeniami szybkiego załapania sie na domek to dobraly sie dwie parowy. mozna zrobic "Dubble Hot-Doga" :D Satrina napisał(a):Widzę,że seniorzy zainteresowali się naszymi staruszkami. Ja mam w sumie po 15 ulotek każdego psiaka, więcej nie zdążyła zrobić ,a dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy.Ten pomysł Kora z wizytą w schronie jest super!!! Swietnie by było jakby się seniorzy wybrali. w sumie co innego mialam na mysli z ta ich wizyta, ale dzieki Tobie mamy fajny pomysl :) marta, moze ich namow, zeby cala grupa ze mna poszla do schronu? przedszkolaki chodza, a seniorzy nie moga?? ;D Klauzunka napisał(a):dobrze mówi - dać jej wódki :) posikalam sie, jak zwykle, jak Ty cos palniesz!!! haahaha Quote
holmina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 wiecie co!ten pomysł wycieczki do schronu dla seniorów jest świetny,,,,może nabiora chcęci do pomocy!!!!każdy z nich ma jakąś rodzine,,,,,jak sam nie weżmie ,popyta wnuczka ,....ważne ,żeby tam poszli!to im te oczy z zza krat serducha pokruszą!a że mają dużo czasu,pewnie i pomysły na pomoc znajdą,wiadomo nie wszyscy nie każdy lubi zwierzęta,,,ale przynajmniej część Quote
daga31081980 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 z moich bazarków poszło 81.95 zł dla Kuby właśnie wpłaciłam w poniedziałek powinny być.Kora a doszła moja wpłata stała 50 zł? 6.02 wpłacałam. Quote
kora78 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 tak, doszla. pisalam dzis o tym. dziekuje :) za tamto i za to 80zl :) moj bank w wekendy strajkuje, wiec pewnie w pn beda. napisze tutaj. Quote
kora78 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 chcialam sie wziasc za wyroznienie tablicy dla parowki. ale z ktorym tekstem wreszcie? tyle ich ma! trzeba szybko, bo w wekend chyba ludzie psow szukaja. jak nie siedza w pracy. Quote
Klauzunka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 z których tekstów mam wybierać? gdzie one są? Quote
kora78 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 w 1 poscie sa 3 teksty, jak byk. Quote
kora78 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 wyrozniona na tydzien parowka na tablicy, smsem za 9zl z tym tekstem, za namowa klauzunki :) http://tablica.pl/oferta/brzydki-stary-choc-wspanialy-i-tak-nikt-go-nie-chce-IDK9ZP.html Quote
Recommended Posts