Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok.

wyslalam kase za hotel
nie wiem, czy pisalam. doszlo od dagi 50zl stalej i od żanki 20zl jednorazowo, dziekuje :) daga pisala,ze z bazarku sie drugie 50zl uzbieralo, to spokojnie zaplacilam za styczen :)

Posted

kora78 napisał(a):
......
doszlo od dagi 50zl stalej i od żanki 20zl jednorazowo, dziekuje :) daga pisala,ze z bazarku sie drugie 50zl uzbieralo, to spokojnie zaplacilam za styczen :)

uhuhuhu! Otwieram szampana normalnie ;) A co z 2 mscem? Parufczak juz ma sobie karton pod mostem szykowac czy jeszcze nie?

Posted

zostalo jednorazowe 60zl. plus 70 stalej. a z tego te 20 satka chciala na tablice i ze 20 bedzie na szczepienie.
wiec 70 + 20 bedzie pewne. = 90. brak 70zl. ale daga robi juz nowy bazar, na przyszly mc.
i ja cos kombinuje.

Posted

plakaty sa, ulotki sa. ale marta dzis sie spoznila. ponoc malo osob przyszlo, to i szybko sie do domow zebrali. ale jeszcze w pn maja zebrania tam gdzies obok, marta bedzie ich namierzac.
no i marta nam powysyla wszystkie komplety na firme, za freee!!!!!!!! super!

Posted

kora78 napisał(a):
plakaty sa, ulotki sa. ale marta dzis sie spoznila. ponoc malo osob przyszlo, to i szybko sie do domow zebrali. ale jeszcze w pn maja zebrania tam gdzies obok, marta bedzie ich namierzac.
no i marta nam powysyla wszystkie komplety na firme, za freee!!!!!!!! super!

Domu sobie z pracy "na lewo" nie wybuduję, to chociaż z poczty skorzystam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No i mam nadzieję, że w poniedziałek ich złapię
Tylko zaczęłam się stresować, że jak mam wejść na to ich zebranie, to może będą chcieli, żebym coś poopowiadała?:crazyeye: Ja się do wystąpień publicznych nie nadaję...:oops: Wymyśl Kora tekst przemówienia "w razie czego"

Posted

musisz, nie masz wyjscia! chcesz, zeby parowka dom mial wreszcie?

pogadaj, ze jestesmy wolontariuszkami w schronie, ze tylko 1 osoba chodzi tam regularnie, a 3 pomagaja w necie tylko, bo pracuja i nie moga. ze psow zawze 170, a co miesiac po 30 nowych trafia.
ze ludzie adoptuja tylko mlode i rasowe psy, a staruszki, kundelki, brzydale nie maja szans i z roku na rok coraz starsze sa i tym bardziej ich nikt nie chce.
ze pkkazujemy im wybrane pieski ,bo wlasnie o nie walczymy, bo one sa bez szans. ze nie wymagaja duzo ruchu, tylko duzo milosci i czasu opiekunow (a oni sa malo ruchliwi i na emeryturach), ze odwdziecza sie na pewno za okazane serce i wysilek. bla bla

fruzia jest lekliwa, potrzebuje troche socjalizacji w domu, bedzie sie bala kazdego pierd...
parowa spioch, przebojowy, da sobie rade
misiek pieszczoch, domowy pies na pewno, z nim bedzie luzik
uszko troche mocniej spokojny, tez domowy, ale taki jakis smutny jest, albo bojazliwy.
poczytaj, co tam o nich pisze i to rozwin i udramatyzuj troche.

powiedz,ze jak zadzwonia to ja wiecej powiem, bo ja te psy znam, a Ty nie. ze moga sie ze mna w schronie umowic, ze ja ich tam oprowadze.
te 3 psy w 1 kojcu mieszkaja, to mozna pojsc tylk odo ego kojca i na miejscu wybrac ktoregos z nich.
ze te 3 juz tam dlugo siedza zamkniete, ale z kolei parowa jest pewnia i w sumie tez byl tam 4 lata i do tego rok w hotelu, ze nikt go nie chce, bo jest brzydki i stary.

Posted

Widzę,że seniorzy zainteresowali się naszymi staruszkami. Ja mam w sumie po 15 ulotek każdego psiaka, więcej nie zdążyła zrobić ,a dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy.Ten pomysł Kora z wizytą w schronie jest super!!! Swietnie by było jakby się seniorzy wybrali.

Posted

Domu sobie z pracy "na lewo" nie wybuduję, to chociaż z poczty skorzystam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobrze mówi - dać jej wódki :)

Ten pomysł Kora z wizytą w schronie jest super!!! Swietnie by było jakby się seniorzy wybrali.

jasne, super :) Szkoda, że nie ma spacerów, tak jak w innych schronach....:( Wyobraźcie sobie, że jest jakaś grupa ludzi, wyprowadza psiaki, wyczesuje.....ehhhh....rozmarzyłam się.....

Posted

LILUtosi napisał(a):
Parówka nie jest brzydka bleeee
I stara tez nie jest.

to czemu go nikt nie chce? ani jeden telefon, chocby od jakiegos debila?
p.s. mnie sie tam takie psy wcale nie podobaja, ciii dlatego latwo mi sie to pisze. ale patrzcie, ile parowek jest w schronach i ile jest czarnych podpalanych psow. zdecydowana wiekszosc.

holmina napisał(a):
parówek ma pozdrowienia od mojego parówka!!!!z życzeniami szybkiego załapania sie na domek

to dobraly sie dwie parowy. mozna zrobic "Dubble Hot-Doga" :D

Satrina napisał(a):
Widzę,że seniorzy zainteresowali się naszymi staruszkami. Ja mam w sumie po 15 ulotek każdego psiaka, więcej nie zdążyła zrobić ,a dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy.Ten pomysł Kora z wizytą w schronie jest super!!! Swietnie by było jakby się seniorzy wybrali.

w sumie co innego mialam na mysli z ta ich wizyta, ale dzieki Tobie mamy fajny pomysl :) marta, moze ich namow, zeby cala grupa ze mna poszla do schronu? przedszkolaki chodza, a seniorzy nie moga?? ;D

Klauzunka napisał(a):
dobrze mówi - dać jej wódki :)

posikalam sie, jak zwykle, jak Ty cos palniesz!!! haahaha

Posted

wiecie co!ten pomysł wycieczki do schronu dla seniorów jest świetny,,,,może nabiora chcęci do pomocy!!!!każdy z nich ma jakąś rodzine,,,,,jak sam nie weżmie ,popyta wnuczka ,....ważne ,żeby tam poszli!to im te oczy z zza krat serducha pokruszą!a że mają dużo czasu,pewnie i pomysły na pomoc znajdą,wiadomo nie wszyscy nie każdy lubi zwierzęta,,,ale przynajmniej część

Posted

chcialam sie wziasc za wyroznienie tablicy dla parowki. ale z ktorym tekstem wreszcie? tyle ich ma!

trzeba szybko, bo w wekend chyba ludzie psow szukaja. jak nie siedza w pracy.