kora78 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 ok. czyli nie. ok. a jakie je rarytaski? gotujesz im juz? czy masz na mysli czesc swojego obiadu :D lub batonika. to juz wiem, dlazego on tyje zamiast chudnac :D Quote
LILUtosi Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Batonika nie dostaje, ale kielbaska i paróweczki spadaja ze stolu. Po za tym je teraz karmę specjalna dla małych psów. Quote
kora78 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 parowka, to je parowki. w niedziele zawoze plakat i ulotki w pierwsze miejsce. reszta w nowym tygodniu, poczta. Quote
kizimizi Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 LILUtosi napisał(a): Po za tym je teraz karmę specjalna dla małych psów. znaczy sie grubych ? Quote
kora78 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 mamy 136zl i 70zl deklaracji stalych. z tego Satrina, jako darczynca 58zl prosila o przekazanie 20zl na wyroznione ogloszenie. wiec jest: 116+70= 186zl brakuje kasy na szczepienie na wscizklizne. no i chyba przed szczepieniem trzeba psa odrobaczyc.... brak okolo 30zl. Quote
LILUtosi Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Chłopak dostał tablety na robaki gdzieś miesiąc temu. Quote
Satrina Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Trzeba będzie szukać jakiś dobrych duszyczek. Zaraz porozsyłam trochę PW-może ktoś dołoży się do deklaracji albo choziaż jednorazowo coś dorzuci. Quote
kora78 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 (edited) ja juz jedna osobe tez dzis molestowalam o jakas deklaracje. bo stalych nam brakuje w sumie polowe i moze byc kiepsko za miesiac, dwa. choc to niewielka kwota i mozna bazarkowac i sie ratowac tym. dzis chcialam zawiezc do w-skiego klubu plakat i ulotki, to pani Wanda jest akurat na urlpie 2 mce, ale mowila,zebym zaniosla to dziewczyny to przyjma. w czwaretke od 15stej. marta ma zaniesc. plakat a4 wydrukowalam w domu, ladnie wyszedl. ulotki trzeba znow zmienic, bo moj nr tel totalnie niewidoczny tam jest. oglosilam na: adopcjapsa doadopcji i morusek top-ogloszenia petsy e-zwierzak petworld Edited February 5, 2012 by kora78 Quote
holmina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 zaglądam do paróweczki po małej przerwie,juz mysłałam ,że może ktoś z seniorow go wziąl........ Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Trzeba będzie szukać jakiś dobrych duszyczek. Zaraz porozsyłam trochę PW-może ktoś dołoży się do deklaracji albo choziaż jednorazowo coś dorzuci. dobrze by było.... Quote
Satrina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ja dopiero jutro wydrukuję ulotki, bo dziś duży ruch przy ksero. Miałam to zrobić rano jak jeszcze mało ludzi jest, ale auto kolejny raz umarło-diesel niestety. Quote
marta0731 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ja dziś nadrukowałam trochę w tej lepszej poprawionej wersji, z widocznym numerem ;) bo te pierwsze były kiepskie, nr prawie niewidoczny a co dopiero dla seniorów ;) Zaniosę do spół.podzamcze Tylko Kora przypomnij mi kiedy, bo Ty mnie atakujesz zawsze milionem informacji, a ja się wolę z chrześniakiem pobawić :D i jednym uchem wpada, a drugim... ;) Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Tylko Kora przypomnij mi kiedy, bo Ty mnie atakujesz zawsze milionem informacji, a ja się wolę z chrześniakiem pobawić :-D i jednym uchem wpada, a drugim... ;-) spox, z Lucziją tak jest, normalnie chwytający człowiek zaczyna rozumieć Lucziję po 3 telefonie, jak już jej samej od powtarzania język drętwieje......wtedy zwalnia..... :) Quote
kora78 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 ahahahha oj wiedzmy w czwartek od 15.00 do 16.3, ale oczywiste, ze lepiej po 15stej byc, a nie jak do domow beda szli. zaraz wysylam reszte, drugi typ ulotek i plakat tez juz mam. Quote
marta0731 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Klauzunka napisał(a):spox, z Lucziją tak jest, normalnie chwytający człowiek zaczyna rozumieć Lucziję po 3 telefonie, jak już jej samej od powtarzania język drętwieje......wtedy zwalnia..... :) Hihi :D Się zna siostrę, dlatego wolę żeby tu napisała, niż znów słuchać przez telefon :D Quote
kora78 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 marta0731 napisał(a):Hihi :D Się zna siostrę, dlatego wolę żeby tu napisała, niż znów słuchać przez telefon :D czekaj ty, czekaj. bo uslyszysz w zywe uszy. to pozalujesz ;) Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jesoooo gdzie się nie obejrzysz tak jakieś więzy krwi i porachunki rodzinne :) Kurczę, ciężko kogoś obgadać :) Quote
kora78 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 no, ty sie mozesz obgadywac sama ze soba :) zaluj :) Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 no, ty sie mozesz obgadywac sama ze soba zaluj ale franca wyszła z Ciebie - międzynarodowo to brzmi Luczija -Franczeska :) Quote
żanka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 hej:) mógłby mi ktoś przesłać najlepiej na poczte nr konta? zzawislak@wp.pl jestem biedną studentką, ale zawsze kilka zł moge dorzucić z racji wielkiego sentymentu do kundelków :) Quote
kora78 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='żanka']hej:) mógłby mi ktoś przesłać najlepiej na poczte nr konta? zzawislak@wp.pl jestem biedną studentką, ale zawsze kilka zł moge dorzucić z racji wielkiego sentymentu do kundelków :) oczywicie, zaraz posle. skladamy sie na moje konto. dziekuje za chec pomocy!!!! lilu, to ile za wscieklizne? Quote
żanka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 to poprosze, bo póki co nic nie dostałam. swoją drogą urocza psina, podobną parówcie mają moi rodzice, z tym, że już 12 letnią. mimo, że mam laba, uważam, że kundelki są najcudowniejsze. zastanawiam sie nad jakąś stałą deklaracją... ale do tego musze mieć płynność finansową a z tym za miesiąc czy dwa może być różnie. kurczaki. ale teraz coś wpłace a później jak będe mogła to też postaram sie dorzucać:) Quote
kora78 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 bardzo fajne rozwiazanie. nie stala, bo to zobowiazanie, ale pamietac, ze 8smego kazdego miesiaca place i jak cos bedzie to wrzucac, niby to jednorazowo, ale powtarzalnie w miare mozliwosci :) juz lece pm wyslac. zajelam sie fotkami i zapomnialam. Quote
marta0731 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 kora78 napisał(a):ahahahha oj wiedzmy w czwartek od 15.00 do 16.3, ale oczywiste, ze lepiej po 15stej byc, a nie jak do domow beda szli. zaraz wysylam reszte, drugi typ ulotek i plakat tez juz mam. Wydrukowałam dziś tą drugą 30razy Tylko, że lipa, bo ja pracuję w tym tygodniu do 16ej czyli nawet do 16.30 nie mam szans dojechać................................. Quote
Recommended Posts