Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam fajne cos z fb

Stary pies?! A może...

Zamiast „stary pies” pomyśl: dojrzały pies
doświadczony pies , dostojny pies, ustatkowany pies.
Pies w okresie drugiej młodości,
pies bogaty w doświadczenie życiowe,
pies który już zdążył się wyszumieć
pies, co „młodość durną i chmurną” ma już za sobą.
Pies, który pragnie stabilizacji.

Stary pies, a może:

* dać człowiekowi wiele radości i satysfakcji
* pokochać człowieka mądrze i świadomie, czuć i okazywać wdzięczność za to, co mu się zaoferuje
* być dla osób preferujących spokojny tryb życia alternatywą dla szalonego szczeniaka
* zostać Twoim przyjacielem na kilka pięknych lat

Może stary pies?

moze wykorzystamy jakos?? fajne to!

plakacik wlasnie jest robiony :) to wreszcie zaczniemy akcje :)

Posted

Widzialam parufczaka na plakacie fochu -fajne. Jedyne co bym zmienila to te zdjecie poukładała przy opisie.
A parufka ma taka fajna fotke z ludziem gdzies, ja dac lepiej a nie jak sam stoi jak ciołek taki :D

Posted

juz nie chce tyle tam zmaieszania robic i prosic co chwile o zmiany. wiem, jaka fota a ludziem. ale musi tez byc fota, zeby jego "figure" byl owidac, ze imie parowka nie wzielo sie z naszej glupoty, z wymyslania cudow na patyku.
to moze tamto foto do ulotek, co?
bo jeszcze ulotki nie ruszone sa. nie wiem, ile fot tam sie zmiesci.

Posted

Klauzunka napisał(a):
przy ulotce daj max dwie fotki, bo one chyba będą mniejsze i nie sposób będzie rozczytać tekstu.

trafna sugestia, dzieki :)

fochu pisala,ze chyba 2szt na 1 krtce jej wyjda, ze nie potrafi inaczej, ale bedzie probowac.

jutro bede wszystko drukowac. jesli mam jutro poczta wysylac to musze miec adresy. w niedziele na podzamcze, tak Satrina? mozesz masz tam w niedz po drodze? bo ja specjalnie musialabym jechac. i musze cala rodzine do tego fatygowac, bo autem zima nie jezdze. ale jak nie jedziesz np. do rodzicow to zawioze.

Posted

fochu pisala,ze chyba 2szt na 1 krtce jej wyjda, ze nie potrafi inaczej, ale bedzie probowac.

w formacie A4 max dwie ulotki, więcej nie ma co próbować. Przerabiałam to z Bostem - dwa akurat, jak da więcej to nie będą czytelne.

Posted

i znow dzieki za cenna rade :) mniej roboty bedzie z probowaniem na darmo.
ide pisac fochu.

edit, dunaj juz w schronie. nie wiem,czy znow KW go obejmuje???????

Posted

to mi powiedz jaki format plakatu? pisalam sms do Ciebie.
tutaj dalam ulotki. olakat mam taki,ze nie chce wejsc w imageschaka ani w fotosika.
ten docelowy plakat. te, ktore pokazywalam nie sa docelowymi, tylko przejsciowymi

Posted

ja format plakatu dawałam A4, ale ja miałam na nim jednego psa i wszystko było świetnie widoczne, poza tym też nie mogłam przesadzać z wielkością, bo nie każdy mi by się zgodził jakbym mu połowę ściany obwiesiła.
Z tym imageschakiem to nie pomogę, bo w ogóle się na nim nie znam. A wrzuć mi go na skrzynkę zobaczę może u mnie wejdzie.

Posted

o wlasnie, ok wysle ci na maila. to sie pomeczysz ;) ja jestem w takich sprawach dętka.

zobacz, Ty za 1,5zl, a mi 4zl zawolali.. a wroclaw niby taaaki droooogi

Posted

kora78 napisał(a):

zobacz, Ty za 1,5zl, a mi 4zl zawolali.. a wroclaw niby taaaki droooogi

chodzi chyba o to gdzie drukujesz. jak fotograf to tak liczy, jak pojdziesz do meijsca gdzie robia ksera i druki to pewnie taniej

Posted

Kora Parówa jest u mnie na stawce bardzo niskiej. Pies śpi ze mną w łóżku, je rarytaski. Zdarza mi się opuszczać cenę ale z 390. A nie z 160. Czy jakiś hotel na dogo ma takie stawki?

Parówa nie przejmuje się mrozami bo wychodzi na siku i zaraz na łóżeczko z powrotem.