kora78 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 w profilu nie patrzylas, kiedy byla na dogo? ok, napisze za tym plakatem do fochu. ladny mamy tytul?? :cool3: Quote
kizimizi Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 kora78 napisał(a): ladny mamy tytul?? :cool3: no widze ze musialas do moda sie w koncu usmiechanc ;) Ja tez po extra posty :D Quote
daga31081980 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 zapraszam cioteczki do bazarku również dla Kubusia http://www.dogomania.pl/threads/222120-Nowe-piszcz%C4%85ce-zabawki-i-przysmaki-dla-psiak%C3%B3w-do-7-01-12-do-g-.20-00 Quote
daga31081980 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 kora78 napisał(a):cos link nie dziala mi wchodzi Quote
kora78 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 teraz juz dziala :) pomoge podbijac oczywiscie. Quote
Klauzunka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 jakby coś było nie tak z plakatami to ja na wątku Bostka podałam link - jedna dogomaniaczka robi plakaty, bardzo ładne. Quote
kora78 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 mam fajne cos z fb Stary pies?! A może... Zamiast „stary pies” pomyśl: dojrzały pies doświadczony pies , dostojny pies, ustatkowany pies. Pies w okresie drugiej młodości, pies bogaty w doświadczenie życiowe, pies który już zdążył się wyszumieć pies, co „młodość durną i chmurną” ma już za sobą. Pies, który pragnie stabilizacji. Stary pies, a może: * dać człowiekowi wiele radości i satysfakcji * pokochać człowieka mądrze i świadomie, czuć i okazywać wdzięczność za to, co mu się zaoferuje * być dla osób preferujących spokojny tryb życia alternatywą dla szalonego szczeniaka * zostać Twoim przyjacielem na kilka pięknych lat Może stary pies? moze wykorzystamy jakos?? fajne to! plakacik wlasnie jest robiony :) to wreszcie zaczniemy akcje :) Quote
kizimizi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Widzialam parufczaka na plakacie fochu -fajne. Jedyne co bym zmienila to te zdjecie poukładała przy opisie. A parufka ma taka fajna fotke z ludziem gdzies, ja dac lepiej a nie jak sam stoi jak ciołek taki :D Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 juz nie chce tyle tam zmaieszania robic i prosic co chwile o zmiany. wiem, jaka fota a ludziem. ale musi tez byc fota, zeby jego "figure" byl owidac, ze imie parowka nie wzielo sie z naszej glupoty, z wymyslania cudow na patyku. to moze tamto foto do ulotek, co? bo jeszcze ulotki nie ruszone sa. nie wiem, ile fot tam sie zmiesci. Quote
Klauzunka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 przy ulotce daj max dwie fotki, bo one chyba będą mniejsze i nie sposób będzie rozczytać tekstu. Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Klauzunka napisał(a):przy ulotce daj max dwie fotki, bo one chyba będą mniejsze i nie sposób będzie rozczytać tekstu. trafna sugestia, dzieki :) fochu pisala,ze chyba 2szt na 1 krtce jej wyjda, ze nie potrafi inaczej, ale bedzie probowac. jutro bede wszystko drukowac. jesli mam jutro poczta wysylac to musze miec adresy. w niedziele na podzamcze, tak Satrina? mozesz masz tam w niedz po drodze? bo ja specjalnie musialabym jechac. i musze cala rodzine do tego fatygowac, bo autem zima nie jezdze. ale jak nie jedziesz np. do rodzicow to zawioze. Quote
Klauzunka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 fochu pisala,ze chyba 2szt na 1 krtce jej wyjda, ze nie potrafi inaczej, ale bedzie probowac. w formacie A4 max dwie ulotki, więcej nie ma co próbować. Przerabiałam to z Bostem - dwa akurat, jak da więcej to nie będą czytelne. Quote
kora78 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 i znow dzieki za cenna rade :) mniej roboty bedzie z probowaniem na darmo. ide pisac fochu. edit, dunaj juz w schronie. nie wiem,czy znow KW go obejmuje??????? Quote
Klauzunka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 rewelka - Kochane ściągamy plakaciki i drukujemy :) Quote
kora78 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 to mi powiedz jaki format plakatu? pisalam sms do Ciebie. tutaj dalam ulotki. olakat mam taki,ze nie chce wejsc w imageschaka ani w fotosika. ten docelowy plakat. te, ktore pokazywalam nie sa docelowymi, tylko przejsciowymi Quote
Klauzunka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja format plakatu dawałam A4, ale ja miałam na nim jednego psa i wszystko było świetnie widoczne, poza tym też nie mogłam przesadzać z wielkością, bo nie każdy mi by się zgodził jakbym mu połowę ściany obwiesiła. Z tym imageschakiem to nie pomogę, bo w ogóle się na nim nie znam. A wrzuć mi go na skrzynkę zobaczę może u mnie wejdzie. Quote
kora78 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 o wlasnie, ok wysle ci na maila. to sie pomeczysz ;) ja jestem w takich sprawach dętka. zobacz, Ty za 1,5zl, a mi 4zl zawolali.. a wroclaw niby taaaki droooogi Quote
Klauzunka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 zobacz, Ty za 1,5zl, a mi 4zl zawolali.. a wroclaw niby taaaki droooogi no właśnie też się zgarbiłam, ale jak trzeba to trzeba. Quote
kizimizi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 kora78 napisał(a): zobacz, Ty za 1,5zl, a mi 4zl zawolali.. a wroclaw niby taaaki droooogi chodzi chyba o to gdzie drukujesz. jak fotograf to tak liczy, jak pojdziesz do meijsca gdzie robia ksera i druki to pewnie taniej Quote
kora78 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 grunt, ze na dzis plakatu nie mam. tz nie zrobil, nie znalazl poligrafii tak na cito. Quote
kora78 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 jak parowka zyje w te mrozy lilu? i podnosze pytanie, czy moge zaplacic mniej w tym miesiacu? Quote
LILUtosi Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Kora Parówa jest u mnie na stawce bardzo niskiej. Pies śpi ze mną w łóżku, je rarytaski. Zdarza mi się opuszczać cenę ale z 390. A nie z 160. Czy jakiś hotel na dogo ma takie stawki? Parówa nie przejmuje się mrozami bo wychodzi na siku i zaraz na łóżeczko z powrotem. Quote
Recommended Posts