Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i wczoraj wymiziałam te 2 psiaki, z jakimi jest\ Reksio w boksie, a on nie podszedł, schował się za budą, czasem wyglądnął ze strasznie przykra miną. strasznie on wyglądał, taki smutny tragicznie, naprawdę strasznie :(

Posted

Myślalam zeby jak sprawa z brunerem sie wyjasni i Buniak pojedzie do domu, zeby któremuś watek zrobic i zbierac deklaracje. Moze nawet 2 kolegó zklatki razem gdzieś wysłąć by sie udało. Bo te psy też tam siedzą długą, są takie pospolite burki i w dodatku pewnie chore.

Posted

czyli jakie 2?
choruszek siedzi teraz osobno, od wszystkich naszych, tzn z astrą,ale jej na hotel nie bierzemy,bo ma taki odzew,że dom znajdzie
mop nie jest z żadnym jakimś konkretnym,by szli razem, a w dodatku on wszystkich nie lubi to i na hotel z jakimś razem się nie nadaje do wysyłki

więc jakie 2?

aha.. bez ucha jest ze smutasem razem, są duże, więc koszt hotelu wysoki

te,co wysyłałam kiedyś to wybierałam po 1 z 1 bosku, one są wszystkie osobno nie znają się

Posted

no to pojedyncza bida. Np ta z okiem rozlana o nich ostatnio myslalam no ale dopoki sie dotychczasowi tymczasowicze nie "wydomkują' to nie zabieram sie za następny watek.
I tak jeszcze mam Franka i Skarbusia w głowie.

Posted

kizimizi napisał(a):
ani jednego.
To pies mało "medialny" wiec wiadomo jak z odzewem an takie burki ....

niestety...:(
Czasem kamilawa u siebie w schronie wyadoptuje takie sieroty, ze az dziw bierze. W Azylu niedawno zabrali Czeske, ktora siedziala i siedziala, rezydentka.
I Reksia zabiora, do domu.

Posted

I w Azylu sa takie...ja je nazywam "niewidzialnymi".
Ludzie przechodza i czasem nawet na chwile nie przystana, a staruszki sie wdzięczą, prężą, na łapkach staja, niestety nie maja wygladu Yorka, Shit zu, pudelka :(

Posted

oj tak znam te psiaki. Jak sa male to pol biedy gorzej jak to duże psiaki.
Takze Reks nie ejst jeszczew tak tragicznej sytuacji.

Musze isc go kiedys obstrykać ładnie, w fajne kolorki (bo te zdjecia sa nieladne) i moze sie uda jakoś.

Posted

mam zamiar jak pojade do schronu tylko ze nie nastapi to ani w tym tyg. ani raczej w przyszłym. Niestety :(

Moze jakby jakiś psiak miał jechać od nas do ds to kora go obstryka tylko,z e sama pisałą z eon ostatnio srednio chciał dac sie fotografować.

Posted

reks pogryzł się z jednym psem z boksu i razem poszli na izolatkę, by lizać rany
kuleje trochę na przednią łąpkę
mam fotki wreszcie lepsze
wymiziałąm go, pieszczoch z niego
a jak zobaczył, obcego ludzia to biegał w kółko i ujadał, ale głosik ma ciuchutki