kora78 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 no i wczoraj wymiziałam te 2 psiaki, z jakimi jest\ Reksio w boksie, a on nie podszedł, schował się za budą, czasem wyglądnął ze strasznie przykra miną. strasznie on wyglądał, taki smutny tragicznie, naprawdę strasznie :( Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Kurcze czyli Reksik nastepny na dt by sie przydał? Quote
kora78 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 pierwszy był Mop, on dłużej w schronie, Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ja w ogole myslalam o tych burkach co jeden nie ma ucha i innych co kiedys fotki podeslalas. Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Myślalam zeby jak sprawa z brunerem sie wyjasni i Buniak pojedzie do domu, zeby któremuś watek zrobic i zbierac deklaracje. Moze nawet 2 kolegó zklatki razem gdzieś wysłąć by sie udało. Bo te psy też tam siedzą długą, są takie pospolite burki i w dodatku pewnie chore. Quote
kora78 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 czyli jakie 2? choruszek siedzi teraz osobno, od wszystkich naszych, tzn z astrą,ale jej na hotel nie bierzemy,bo ma taki odzew,że dom znajdzie mop nie jest z żadnym jakimś konkretnym,by szli razem, a w dodatku on wszystkich nie lubi to i na hotel z jakimś razem się nie nadaje do wysyłki więc jakie 2? aha.. bez ucha jest ze smutasem razem, są duże, więc koszt hotelu wysoki te,co wysyłałam kiedyś to wybierałam po 1 z 1 bosku, one są wszystkie osobno nie znają się Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 no to pojedyncza bida. Np ta z okiem rozlana o nich ostatnio myslalam no ale dopoki sie dotychczasowi tymczasowicze nie "wydomkują' to nie zabieram sie za następny watek. I tak jeszcze mam Franka i Skarbusia w głowie. Quote
kora78 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 a kto to franek i skarbuś? tak, najpierw musi nam trochę psów odejść, ds znaleźć. za dużo się uzbierało Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Franek to benek z Dobrocina a Skarbek to pies z nużyca z Leborka. Nikt go nie chce na dt wziąć bo moze inne psy pozarażać Quote
fiorsteinbock Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ja myslalam, ze Reksio jest wyzszy. Teraz na tej nowej fotce widze, ze troszke mniejszy. Dziewczyny a jest odzew, chociaz jakis telefon w jego sprawie? Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ani jednego. To pies mało "medialny" wiec wiadomo jak z odzewem an takie burki .... Quote
fiorsteinbock Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kizimizi napisał(a):ani jednego. To pies mało "medialny" wiec wiadomo jak z odzewem an takie burki .... niestety...:( Czasem kamilawa u siebie w schronie wyadoptuje takie sieroty, ze az dziw bierze. W Azylu niedawno zabrali Czeske, ktora siedziala i siedziala, rezydentka. I Reksia zabiora, do domu. Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 oj oby :( A my mamy tam tez staruszki co siedza jeszcze dluzje niz on (on jest całkiem krótko tam). Jest psiak bez ucha i taki z rozlanym okiem. Burki zwykłe... ach :( Quote
fiorsteinbock Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 I w Azylu sa takie...ja je nazywam "niewidzialnymi". Ludzie przechodza i czasem nawet na chwile nie przystana, a staruszki sie wdzięczą, prężą, na łapkach staja, niestety nie maja wygladu Yorka, Shit zu, pudelka :( Quote
kizimizi Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 oj tak znam te psiaki. Jak sa male to pol biedy gorzej jak to duże psiaki. Takze Reks nie ejst jeszczew tak tragicznej sytuacji. Musze isc go kiedys obstrykać ładnie, w fajne kolorki (bo te zdjecia sa nieladne) i moze sie uda jakoś. Quote
ketunia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Biedactwo:( Alegro Reksia: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1025528685[/URL] Quote
ketunia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Proszę :) Cioteczki a nie da się zrobić Reksowi ładniejszych fotek ? Quote
kizimizi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 mam zamiar jak pojade do schronu tylko ze nie nastapi to ani w tym tyg. ani raczej w przyszłym. Niestety :( Moze jakby jakiś psiak miał jechać od nas do ds to kora go obstryka tylko,z e sama pisałą z eon ostatnio srednio chciał dac sie fotografować. Quote
kora78 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 reks pogryzł się z jednym psem z boksu i razem poszli na izolatkę, by lizać rany kuleje trochę na przednią łąpkę mam fotki wreszcie lepsze wymiziałąm go, pieszczoch z niego a jak zobaczył, obcego ludzia to biegał w kółko i ujadał, ale głosik ma ciuchutki Quote
Recommended Posts