Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
lilu, co tam u parowki?

ja mialam tel o innego psa i pani tamtego psa bierze, ale parowka by tez tam super pasowal. jednak tamtemu domu nie bede zabierac, tamten 4lata w schronie, tez starszy. z dozywociem teoretycznie. a pani starsza i ma 2 sunie 11letnie, w mieszkaniu, we wrocku.
z parowka sobie poradzimy, musimy przeciez.

Z tej opowieści...

Posted

Powiem Wam że to straszne rozstawać się z takimi przytulakami. Dwa miesiące temu przyjechała do nas Gabusia Jamniczka, jest też przeurocza. Też byśmy chcieli ją zostawić. Bo Parówa jest moja a Gabusia bardziej Tz. Ale jakbyśmy zostawiali każdego pieska to skończylibyśmy jak Willas. Mamy już 4 swoje psy i przekroczenie tej liczby jest niedopuszczalne.

Posted

i ja to rozumiem. jakis umiar trzeba miec.
tylko co innego, jak zostawisz 2 latka, a 10latka, tez inaczej.
oddaj pixela a zostaw parowe ;) zartuje oczywiscie.

ja wiaze wielkie nadzieje z nasza "Akcja SENIOR". to tak netypowe na dogo, ze mamy sile, efekt pierwszenstwa :D
jak inni podlapia, to moze pozniej juz byc przesyt. jak np z fB i tak nie chwytac, ale teraz.... musimy zaszalec.

sluchajcie, jak finanse na drukowanie? mam robic po 30szt razy 3 i placic osobiscie? troche drogo mi wyjdzie chyba... w sumie sie jeszcze nie orientowalam, ile to kosztuje.
klauzunka drukowala kolorowe plakaty za 1zl za sztuke??

p.s. lilu, podjedziesz do Tymona na poadopcyjna juz?

Posted

ok, ale pamietaj. bo juz troche czasu minelo. jakby co to daj znac. bo oni olali troche sprawe. nie kontaktuja sie sami, fot sami nie wysylaja. dziwnie jakos. ja zawsze prosze o informowanie co jakis czas, a nie ze ja sama sie musze prosic.

Posted

kora78 napisał(a):
to teraz sie przyznawac, kto gdzie sie sypnal i gdzie dzilaja tak samo, jak my teraz :D

ja Isadorze jak poprosilam o plakat ;)

Ps.
plakat bedzie na dniach -tak pisala wczoraj. Jak jzu wysle to ja Ci go Kora szybko wysle bo na szczescie mam akces do poczty w pracy ... jeszcze ...

Posted

ok. jak masz poczte to ok.

moze parowke na wiewiorke oglaszac? ma jakies jedno foto z takimi oczami wytrzeszczonymi... albo jako chomika, bo takie foto tez ma z wiosny zeszlej :)

jak te domy seniora nie chwyca to ja juz nie wiem co...

Posted

Przelałam Lucynie 58 pln z bazarku dla Kubusia-może pójść to na DT, ale może choć mały skrawek tej kasy wykorzystać na jakieś wyróżnienie na Tablicy albo Gumtree? Jak myślicie?

Posted

zapisalam nowe fotki do ogloszen

lilu, a on z kotami tylko spi? czy bawi sie tez?

w pn sprawdze konto. wg mnie moze isc na wyroznienie, bo szukanie domu najwazniejsze. wg zyczenia ofiarodawczyni :)

mamy 78zl jednorazowo
70zl stalych deklaracji
moze bedzie 50 od dagi

jesli bez dagi i 38 bazarku satriny- bo 20 na wyroznienie tablicy. mamy kolo 140zl. a potrzeba 160. plus szczepoenie na wscieklizne..... grrr
lilu moge prosic o znizke w tym mcu z 160 na 140? plis.....

kizi, co z tymi plakatami? moze niech kto inny zrobi, moze zrobi to w 2 dni? juz 2 niedziele nam uciekly.............

Posted

kora78 napisał(a):

kizi, co z tymi plakatami? moze niech kto inny zrobi, moze zrobi to w 2 dni? juz 2 niedziele nam uciekly.............

czekam Kora.
Wyslalam ostatnio pm zaraz wysle 2

Posted

kora78 napisał(a):
chodzcie piszemy do kogos innego o plakaty, co? fochu? reklamuje sie, ze robi za darmo?

pisz do focha wiec. Mi Isadora na razie nie odp. pewnie jej nie ma na dogo