kora78 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 ale jakby ds sie znalazlo to musimy zaszczepic na cito, zeby w ds nie ugryzl ze stresu i obserwacja i znow zamieszanie. juz to przerabialismy z psami w dt 2 razy. 15zl, ale plus dojazd weta? czy jakos grupowo? lilu, jakby ds byl z psem to pies musi byc ulegly, tak? zeby sobie parowka rzadzil, bo jak drugi bedzie sie stawial to wojna bedzie? jakby byl on i rezydent. Quote
Satrina Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dziewczyny co myslicie o tym: http://www.dogomania.pl/threads/111594-Reklamy-Bazark%C3%B3w/page22 na akcję senior fajnie by było zakupić 3 plakaty dla naszych psiaków. Quote
kora78 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 najpierw sie dowiedzmy, jaka forme moga miec te nasze ogloszenia i czy w ogole moga byc. ile szt, jaka wielkosc. o plakatch wie cos klauzunka, robila dla bostka, zamawiala gdzies. sadze, ze za darmo tez ktos robi, fochu lub ktos z podobna checia do pomocy, za darmo. zaplacilam za hotel. Quote
Satrina Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Zapraszam na bazarek dla Kubusia http://www.dogomania.pl/threads/220839-Fajne-damskie-i-męskie-ciuszki-na-DT-Juranda-i-Kubusia-do-17.01.2012?p=18366053#post18366053 Quote
LILUtosi Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Parówka teraz u mnie dogaduje się raczej ze wszystkimi. Mojego Pixiusia tylko straszy. Dwa razy został przyciśnięty do ziemi przez boksera i żyje ;-) Najlepiej jakby miał suczkę do kompletu. Quote
marta0731 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 LILUtosi napisał(a): Najlepiej jakby miał suczkę do kompletu. Suczkę do kompletu to pewnie każdy pies by chciał :D Choć na zdjęciu widać, że i kotka mile widziana ;) Quote
kora78 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 o matulo ,ktoz to sie objawil? a mialam juz wylaczac. Quote
marta0731 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 kora78 napisał(a):o matulo ,ktoz to sie objawil? a mialam juz wylaczac. Lubię Ci robić niespodzianki, i lubię jak nie możesz spać :D Nie mogę Ci tv przeszkadzać, to chociaż tak ;););) Quote
kora78 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 bo po 23ciej porzadni ludzie spia, a nie filmy ogladaja, a potem spia do poludnia i lepiej. pol godziny wiec zostalo. hehe lec na reszte naszych watkow, ale ale.. nie masz ich w subskrypcjach, a kizi na 1str watku o slicznotach tez nie ma czasu uzupelnic...to chociaz o montka napisz, BABY sie beda cieszyc :D tak je pieszczotliwie nazwalam :) Quote
kora78 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Satrina, jak z tymi klubami seniora? masz cos? p.s. bylas pod tesco? jest ta sunia? Quote
marta0731 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 kora78 napisał(a):bo po 23ciej porzadni ludzie spia, a nie filmy ogladaja, a potem spia do poludnia i lepiej. pol godziny wiec zostalo. hehe lec na reszte naszych watkow, ale ale.. nie masz ich w subskrypcjach, a kizi na 1str watku o slicznotach tez nie ma czasu uzupelnic...to chociaz o montka napisz, BABY sie beda cieszyc :D tak je pieszczotliwie nazwalam :) Zakopane odwiedziłyśmy i ja miałam spać??? Sama sobie śpij:eviltong: A inne wątki to musisz mi linki wysłać Quote
Satrina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dziewczyny, możecie podnosić mój bazarek dla Kubusia???Wyłączyli mi dogo w pracy......szefowa chyba sie wkurzyła, hahahahahahahah.Teraz będę mało wpadać tutaj;-( Quote
Satrina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dobra, jutro jutro dzwonię miedzy 15-17 do seniorów na Podzamcze (raz w tygodniu ąrzęduję), a w sobotę najprawdopodobniej do WOKu, bo wtedy emeryci tam są. Dam znać jutro czy na Podzamczu mozna zawiesić plakaty dla naszych pisaków Quote
kizimizi Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) [quote name='kora78'] 4. kizi, ale prblem w tym,ze tytulu nie da sie zmienic, rozumiesz? wpisuje po edycji, daje zapisz i sie nie zapisuje, nie zmienia sie nic.[/QUOTE] aha, a nie czytasz mnie uwaznie. Mowilam wam keidys na ogolnym wchskim watku ze nie moge edytowac tytulu i wlasnie mosialam pisac w tej sprawie do admina gdyz cytuje odp: teraz on moze zmieniac tutul TYLKO. Pomysmy nad tytulem i pisz do admina w tej sprawie [quote name='kora78']o matulo ,ktoz to sie objawil? a mialam juz wylaczac.[/QUOTE] [quote name='kora78'] a kizi na 1str watku o slicznotach tez nie ma czasu uzupelnic...to chociaz o montka napisz, BABY sie beda cieszyc :D tak je pieszczotliwie nazwalam :)[/QUOTE] Marta strasznie czepialska sie ta twoja siostra zrobila! Zawsze tak miala czy dopiero po slubie? ;) Ja znam kilka osob co zrobi (czyt. zaprojektuja) plakacik a pozniej musialybysmy tylko go druknac Edited January 11, 2012 by kizimizi Quote
kora78 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 ok, to czekamy na wiesci od Satriny i kizi walczy z plakatami, jak poznamy ich wymiary. p.s. zawsze bylam czepialska i bede nadal, bo to daje dobre efekty, a walcze tu dla psow, nie dla siebie :) Quote
kizimizi Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Isadora robila plakat dla Astiego jak nawial, moge ja poprosic o zrobienie. Potrzebne tylko teksty i zdjecia. Ja zrobilabym plakat wielkosci arkusza-jak to sie nazywa no no-taki papier duzy .... ???? Brystol? I na ten papier wlasnie wrzucila tak 3-4 psiaki. Quote
kora78 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 kto ci da powiesci brystol w woku... oni tam maja prace dzieci powieszone, plakaty z teatru, a nie jakies pieski.... nie przejdzie satrina, szkoda,ze ci odcieli neta, bardzo szkoda :( Quote
Satrina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Rozmawiałam z Panią z Podzamcza, ale poprosiła o telefon jutro, bo mieli to swoje jakieś spotkanie dzisiaj i nie mogła rozmawiać. Mi się wydaję, że nie muszą te plakaty wisieć, przecież Ci ludzie się spotykają rozmawiają itp., przecież osoba organizująca może przekazać informacje rozdać zdjęcia, ludzie mogą wziąć je do domu, pokazać rodzinie itp.-myślałam o takich pakietach dla emerytów. A neta będę miała, bo dziś przedłużyłam umowe na telefon i wzięłam sobie smartfona z netem:-))))))))))))))))))))) Quote
kora78 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 to sie ciesze, ze bedziesz miala :) ale nie sadzilam, ze az bys nie miala nigdzie! ale by bylo! zle :( ok, w formie ulotki, kilka szt z jednej kartki. tez ok. pogadaj jutro i sie dowiedz. zaproponuj plakat na tablice ogloszen oraz ulotki. Quote
kora78 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) Parowka na: gumtree tablica cafeanimal adopcjapsa doadocji i morusek kupsprzeda petworld petsy e-zwierzak kupiepsa tusprzedaj psy.pl psy.elk na krakow Edited January 12, 2012 by kora78 Quote
Satrina Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Przepraszam dziewczyny, ale wczoraj nie zadzwoniłam, a dzisija nie miałam głowy-obiecuję sie poprawić w poniedziałek i solidnie podzwonić. Quote
kora78 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 dobrze, czekamy do poniedzialku. jak to mwi klauzuka- co ma wisiec, nie utonie ;) Quote
Satrina Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Zaproponowałam Kubusia tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/221079-Zaadoptuję-małego-dorosłego-pieska. Quote
kora78 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 juz polecialam pisac tam, patrze a lilu juz tez reklamowala :) Quote
Satrina Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Kurcze, telefon poza zasięgiem nie mogę się dodzwonić do tej kobity cały dzień. Przygotuję maila i porozsyłałam na adresy mailowe. Quote
Recommended Posts