Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale jakby ds sie znalazlo to musimy zaszczepic na cito, zeby w ds nie ugryzl ze stresu i obserwacja i znow zamieszanie. juz to przerabialismy z psami w dt 2 razy.

15zl, ale plus dojazd weta? czy jakos grupowo?

lilu, jakby ds byl z psem to pies musi byc ulegly, tak? zeby sobie parowka rzadzil, bo jak drugi bedzie sie stawial to wojna bedzie? jakby byl on i rezydent.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najpierw sie dowiedzmy, jaka forme moga miec te nasze ogloszenia i czy w ogole moga byc. ile szt, jaka wielkosc.
o plakatch wie cos klauzunka, robila dla bostka, zamawiala gdzies. sadze, ze za darmo tez ktos robi, fochu lub ktos z podobna checia do pomocy, za darmo.

zaplacilam za hotel.

Posted

Parówka teraz u mnie dogaduje się raczej ze wszystkimi. Mojego Pixiusia tylko straszy. Dwa razy został przyciśnięty do ziemi przez boksera i żyje ;-)
Najlepiej jakby miał suczkę do kompletu.

Posted

kora78 napisał(a):
o matulo ,ktoz to sie objawil? a mialam juz wylaczac.

Lubię Ci robić niespodzianki, i lubię jak nie możesz spać :D
Nie mogę Ci tv przeszkadzać, to chociaż tak ;););)

Posted

bo po 23ciej porzadni ludzie spia, a nie filmy ogladaja, a potem spia do poludnia i lepiej.
pol godziny wiec zostalo. hehe

lec na reszte naszych watkow, ale ale.. nie masz ich w subskrypcjach, a kizi na 1str watku o slicznotach tez nie ma czasu uzupelnic...to chociaz o montka napisz, BABY sie beda cieszyc :D tak je pieszczotliwie nazwalam :)

Posted

kora78 napisał(a):
bo po 23ciej porzadni ludzie spia, a nie filmy ogladaja, a potem spia do poludnia i lepiej.
pol godziny wiec zostalo. hehe

lec na reszte naszych watkow, ale ale.. nie masz ich w subskrypcjach, a kizi na 1str watku o slicznotach tez nie ma czasu uzupelnic...to chociaz o montka napisz, BABY sie beda cieszyc :D tak je pieszczotliwie nazwalam :)

Zakopane odwiedziłyśmy i ja miałam spać??? Sama sobie śpij:eviltong:

A inne wątki to musisz mi linki wysłać

Posted

Dziewczyny, możecie podnosić mój bazarek dla Kubusia???Wyłączyli mi dogo w pracy......szefowa chyba sie wkurzyła, hahahahahahahah.Teraz będę mało wpadać tutaj;-(

Posted

Dobra, jutro jutro dzwonię miedzy 15-17 do seniorów na Podzamcze (raz w tygodniu ąrzęduję), a w sobotę najprawdopodobniej do WOKu, bo wtedy emeryci tam są. Dam znać jutro czy na Podzamczu mozna zawiesić plakaty dla naszych pisaków

Posted (edited)

[quote name='kora78']

4. kizi, ale prblem w tym,ze tytulu nie da sie zmienic, rozumiesz? wpisuje po edycji, daje zapisz i sie nie zapisuje, nie zmienia sie nic.[/QUOTE]

aha, a nie czytasz mnie uwaznie. Mowilam wam keidys na ogolnym wchskim watku ze nie moge edytowac tytulu i wlasnie mosialam pisac w tej sprawie do admina gdyz cytuje odp: teraz on moze zmieniac tutul TYLKO.
Pomysmy nad tytulem i pisz do admina w tej sprawie

[quote name='kora78']o matulo ,ktoz to sie objawil? a mialam juz wylaczac.[/QUOTE]

[quote name='kora78'] a kizi na 1str watku o slicznotach tez nie ma czasu uzupelnic...to chociaz o montka napisz, BABY sie beda cieszyc :D tak je pieszczotliwie nazwalam :)[/QUOTE]

Marta strasznie czepialska sie ta twoja siostra zrobila! Zawsze tak miala czy dopiero po slubie? ;)

Ja znam kilka osob co zrobi (czyt. zaprojektuja) plakacik a pozniej musialybysmy tylko go druknac

Edited by kizimizi
Posted

ok, to czekamy na wiesci od Satriny i kizi walczy z plakatami, jak poznamy ich wymiary.

p.s. zawsze bylam czepialska i bede nadal, bo to daje dobre efekty, a walcze tu dla psow, nie dla siebie :)

Posted

Isadora robila plakat dla Astiego jak nawial, moge ja poprosic o zrobienie. Potrzebne tylko teksty i zdjecia. Ja zrobilabym plakat wielkosci arkusza-jak to sie nazywa no no-taki papier duzy .... ???? Brystol?
I na ten papier wlasnie wrzucila tak 3-4 psiaki.

Posted

kto ci da powiesci brystol w woku... oni tam maja prace dzieci powieszone, plakaty z teatru, a nie jakies pieski.... nie przejdzie

satrina, szkoda,ze ci odcieli neta, bardzo szkoda :(

Posted

Rozmawiałam z Panią z Podzamcza, ale poprosiła o telefon jutro, bo mieli to swoje jakieś spotkanie dzisiaj i nie mogła rozmawiać. Mi się wydaję, że nie muszą te plakaty wisieć, przecież Ci ludzie się spotykają rozmawiają itp., przecież osoba organizująca może przekazać informacje rozdać zdjęcia, ludzie mogą wziąć je do domu, pokazać rodzinie itp.-myślałam o takich pakietach dla emerytów.

A neta będę miała, bo dziś przedłużyłam umowe na telefon i wzięłam sobie smartfona z netem:-)))))))))))))))))))))

Posted

to sie ciesze, ze bedziesz miala :) ale nie sadzilam, ze az bys nie miala nigdzie! ale by bylo! zle :(

ok, w formie ulotki, kilka szt z jednej kartki. tez ok. pogadaj jutro i sie dowiedz. zaproponuj plakat na tablice ogloszen oraz ulotki.

Posted (edited)

Parowka na:
gumtree
tablica
cafeanimal
adopcjapsa
doadocji i morusek
kupsprzeda
petworld
petsy
e-zwierzak
kupiepsa