Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobra wizja bardzo dobra! takie foto, tekst kizi i jakis tytul z parowa zwiazany. kazde sie posika ze smiechu, ale kto sie skusi na adopcje? tak z jajem...

trzeba kaske lilu wyslac.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']podstawowy problem jest taki, ze on nie bedzie paowki trzymal, tylko ja polknie w ciagu sekundy![/QUOTE]

a jakby mu plastikowa przymrozic do mordki na czas sesji? ;)
- teraz to ja czuje sie jak parufka bo glodze sie od kilkunasty tyg. (czytaj detoks) a wlasnie tak czytam i gadam i sobie ciactka podjadam i sie wlasnie zorientowałam ile juz pochłonęłam!!!

Posted

no, ryby chyba jesz?
kluski z makiem nie sa odzwierzece to czemu nie? a kapusta, lazanki, groch z kapusta, barszcz, sajgonki ;)

tzn nie sajgonki, ja tak mowie, zapomnialam nazwy jak zwykle...

Posted

Oj Kizi, to jak Ty już z dietą lecisz, to chyba Ci się tam powodzi za granicą ;) :D

Kora sztucznej parówki mu do pyska nie wsadzisz, bo pamietasz jak dostał gumowego hamburgera? Jak się rzucał w jego obronie?:crazyeye: Zdjęcia by były niefotogeniczne, wściekły Parówka:evil_lol:

Posted

[quote name='kora78']
......a kapusta, lazanki, groch z kapusta, barszcz, sajgonki ;)

tzn nie sajgonki, ja tak mowie, zapomnialam nazwy jak zwykle...[/QUOTE]

eh, myslalam ze to ja swieta spedzam za granica. Hyyy sajgonki myslisz uszka? Czy krokiety?
Marta to nie jest smieszne, wygladam teraz jak taka Maryna rozlazła ... ehhh

Posted

kora78 napisał(a):
trzeba ogloszenia zrobic parowce znow. z uwzglednieniem fot w lisciach. kto pomoze? kto wysle wszystko? no i do kogo i za jaka kase? moze za jego kase, co?

Kora ja go wyslalam kilkanascie dni temu z nowymi fotaki i nowym tekstem.
Proponuje wyroznic go na gumtree zamiast placic za pakiet 100ogloszen gdzie 80 stron jest martwych

Posted

moze ja sama zrobie te 20szt... bo w pakietach sa po 40-60 ogloszen.

na wyroznienie 50zl nas nie stac. :(

kilka dni temu? to juz ze 2 tyg minely, to juz daleko spadly, a teraz mamy nowe fotki.

Posted

krakusika nigdy nie robilam. rozumiem,ze to na krakow? ok bede robic. moze w ogole oglasajmy go na krakow, skoro tutaj od roku nikt go nie chce. ok? tylko i wylacznie krakow teraz. taki plan.

na adopcje.org od dawna fotki nie wchodza. juz z pol roku.

teraz tablica.pl jest chodliwa.

Posted

oglosilam parowke na:

doadopcji i morusek
adopcjapsa
gumtree
tablica
lento
petsy
cwirek
rozglos
ojej
owi
olx
przygarnijzwierzaka
kupiepsa
pajeczyna
e-zwierzak
petworld
krakusik

Posted

LILUtosi napisał(a):
a parowka ma zdjecia z kotem

dzieki za wiesci.
trzecie foto z kotem fajne do ogloszen. bede uzywac.

a jak swieta planujecie? w domu jestescie? goscie beda? co wtedy z parowka? w domu bedzie z psami, czy przenosicie do kojcow?

Posted

6 ale to czarne co za ogon ma robić to kawałek śpiwora.
Z przodu widać Nikitę czarną, później Parówa, później onka Livia, później moja Lilu ruda, a za moją Lilu Pixel na samym końcu, Grinę widać dobrze.

Posted

cioteczki u mnie kryzys nastąpił.Nadchodzi brak kasy na moje deklaracje.Do tej pory wywiązywałam się rzetelnie ale teraz proszę o wsparcie.
Zapraszam na bazarek z którego dochód zabezpieczy przeznaczę na opłatę kolejnych miesięcy w hotelikach (w tym Kubusia -Paróweczki).Porozsyłajcie proszę
http://www.dogomania.pl/threads/219981-Kostki-%C5%82apki-przysmaki-do-chrupnia-na-utrzymanie-deklaracji-sta%C5%82ych-do-2-01-12g.20-00?p=18269045#post18269045