Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

parwka do gory!
juz sie lansuje w nowych ogloszeniach. podalam tytul- o parowce, jakis zwiazek. zauwazylam, ze wtedy ma wiecej wejsc. jak dawalam tytul- kanapowa parowka w sam raz do kochania, itp
mial naprawde wiecej wejsc, niz jak pisalo= starszy, maly psiak szuka milosci

stad powinno byc 85zl jednorazowo dla parowki. od kmurdz. ale jeszcze czekam chwile, bo ona odpisuje raz na kilka tyg, bo nie zaglada na dogo czesciej.
http://www.dogomania.pl/threads/181148-Kudlacz-Rufi-po-latach-w-schronie-wreszcie-w-ds

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tylko czasem ;-)
Najgorsza jest parówa, bo reszta idzie za mną a parówie to sie nie chce nawet rano. Livia Onka szaleje caly dzien z pixelem lub pixel z nikitą na zewnatrz. Grina też wychodzi jak ja idę do pracy. A parówa większośc dnia śpi. Muszę go na siłę z domu wyrzucać.

Posted

kora78 napisał(a):
ponawiam pytanie: czy on reaguje na imie parowa? nie reaguje na kubus?

My mówimy parówka, parówa ale jak krzyknełam teraz Kubuś to się obudził i patrzył na mnie. Pewnie reagje na intonację.

Posted

Lilu skad mialas liscie do zdjec? Kora ci gdzies tam po drodze podrzucila? :D
PArowka -zwlaszcza na ostatnim zdjeciu- jakis ty elegent ;)

zawsze jak go ogladam to weny dostaje wiec napisze mu dzis listopadowy, jesienny tekst do ogloszen o ile dogo pozwoli bo mam dzis problemy

Posted

LILUtosi napisał(a):
Specjalnie dla Kory zamówiłam Tira liści co by foty na liściach były ;-)

no i masz Kora, lisci jej sie zachcialo! Teraz czekaj az nas Lilu skasuje za ten miesiac! ;)

Ps.
Na taka parufeczke to chyba taczka by straczyła :D

Posted

wplynelo 50zl od Florentynki za kubusia :) dziekuje!! z tego wyrownalam w 1 poscie wszystko.

fotki sliczne, tylko parowka jednak sie zbytnio wtapia w tlo. trzeba je do ogloszen wykorzystac, ale inne tez dawac. to ostatnie najlepsze.

Posted

kora78 napisał(a):

fotki sliczne, tylko parowka jednak sie zbytnio wtapia w tlo. trzeba je do ogloszen wykorzystac, ale inne tez dawac. to ostatnie najlepsze.

ah Kora no i jakie ty liscie wiozlas, co?!
Teraz musimy czekac az snieg spadnie bo wtedy bedzie lepiej widoczny ;) A u was Lilu to snieg jak i u nas czy znow bedzie trzeba zamawiac?