kora78 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 parwka do gory! juz sie lansuje w nowych ogloszeniach. podalam tytul- o parowce, jakis zwiazek. zauwazylam, ze wtedy ma wiecej wejsc. jak dawalam tytul- kanapowa parowka w sam raz do kochania, itp mial naprawde wiecej wejsc, niz jak pisalo= starszy, maly psiak szuka milosci stad powinno byc 85zl jednorazowo dla parowki. od kmurdz. ale jeszcze czekam chwile, bo ona odpisuje raz na kilka tyg, bo nie zaglada na dogo czesciej. http://www.dogomania.pl/threads/181148-Kudlacz-Rufi-po-latach-w-schronie-wreszcie-w-ds Quote
kizimizi Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 parufczak sie lansuje, juz wczoraj widzialam. A tytuł z "parówką" przyciaga bo każdy sie zastanawia co to takiego :D Quote
LILUtosi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A tu paróweczka z towarzystwem do kimania. Quote
kizimizi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 hehe Lilu czy te psy u Ciebie poza spaniem to cos czasem robia? :D Quote
LILUtosi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ale tylko czasem ;-) Najgorsza jest parówa, bo reszta idzie za mną a parówie to sie nie chce nawet rano. Livia Onka szaleje caly dzien z pixelem lub pixel z nikitą na zewnatrz. Grina też wychodzi jak ja idę do pracy. A parówa większośc dnia śpi. Muszę go na siłę z domu wyrzucać. Quote
kora78 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 ponawiam pytanie: czy on reaguje na imie parowa? nie reaguje na kubus? Quote
kizimizi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 buhahah wziasc parufczaka na sile na dwor, neich sie inhaluje troche ;) Quote
LILUtosi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 kora78 napisał(a):ponawiam pytanie: czy on reaguje na imie parowa? nie reaguje na kubus? My mówimy parówka, parówa ale jak krzyknełam teraz Kubuś to się obudził i patrzył na mnie. Pewnie reagje na intonację. Quote
kizimizi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 LILUtosi napisał(a): ale jak krzyknełam teraz Kubuś to się obudził i patrzył na mnie jak śmiesz parufki sen przerywac?:mad: Quote
kora78 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 czyli on nosi imie parowka. szkoda, bo brzydkie. Quote
LILUtosi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nie panikuj Kora, przyszli właściciele go nauczą swojego imienia. Quote
kizimizi Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Lilu skad mialas liscie do zdjec? Kora ci gdzies tam po drodze podrzucila? :D PArowka -zwlaszcza na ostatnim zdjeciu- jakis ty elegent ;) zawsze jak go ogladam to weny dostaje wiec napisze mu dzis listopadowy, jesienny tekst do ogloszen o ile dogo pozwoli bo mam dzis problemy Quote
marta0731 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Oj ta KOra nic się nie chwaliła, że do Parówki z liściami jedzie :D:D:D hehe :) Quote
LILUtosi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Specjalnie dla Kory zamówiłam Tira liści co by foty na liściach były ;-) Quote
kizimizi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 LILUtosi napisał(a):Specjalnie dla Kory zamówiłam Tira liści co by foty na liściach były ;-) no i masz Kora, lisci jej sie zachcialo! Teraz czekaj az nas Lilu skasuje za ten miesiac! ;) Ps. Na taka parufeczke to chyba taczka by straczyła :D Quote
LILUtosi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Co mu będę żałować. Zreztą Korze też nie będę ....:eviltong: Quote
kora78 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 hehehehehe :) net mi odcielo chwilowo. Quote
kora78 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 wplynelo 50zl od Florentynki za kubusia :) dziekuje!! z tego wyrownalam w 1 poscie wszystko. fotki sliczne, tylko parowka jednak sie zbytnio wtapia w tlo. trzeba je do ogloszen wykorzystac, ale inne tez dawac. to ostatnie najlepsze. Quote
kizimizi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 kora78 napisał(a): fotki sliczne, tylko parowka jednak sie zbytnio wtapia w tlo. trzeba je do ogloszen wykorzystac, ale inne tez dawac. to ostatnie najlepsze. ah Kora no i jakie ty liscie wiozlas, co?! Teraz musimy czekac az snieg spadnie bo wtedy bedzie lepiej widoczny ;) A u was Lilu to snieg jak i u nas czy znow bedzie trzeba zamawiac? Quote
kora78 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 kizi ja snieg z chelmca bede wiozla. wszystko juz zaplanowane. kupilam turystyczna lodowke. Quote
kizimizi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 hehe chcialabym widziec fote: Parufczak stoi dwiema lapkami na jakiejs leśnej kniei, wokół śnieg a z gałązki nad głową kapie mu lód. Bardzo kalendarzowe ujęcie :D Quote
marta0731 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 To jak tu już takie wizje idą............. to może zdjęcie z parówką w zębach? :):):) I najlepiej parówki naokoło, a co, zaszalejmy :D:D:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts