Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

he he to tak samo, jak my :D
jutro zadzwonie, to nie bedzie namolne chyba, co? :D

kizi! fetysz Reksia... hehe, a w nocy pewnie przebieral sie w ciuchy swojej panci :D

Lilu, a jak z kasa za transport? ile wyszlo i ile domek zaplacil?

Posted

Domek zapłacił 70zł i tak będzie ok.
Co do kupki to tz siedział w domu a wtedy pieski siedzą z nim i nie chcą wychodzić na zewnatrz. Pewnie Reksiu nie zdążył zrobić. Tz mógł go wykopać godzinę przed jazdą to by się załatwił. Ech, Ci Faceci.
Zadzwoń, zadzwoń bo jestem ciekawa.

Posted

hehe, no to super, ze domek zaplacil :)
ile za hotel? lilu policzysz?

kaske reksia zostawiamy w zawieszeniu, bo ja sie bardzo boje, ze on wroci. jakby co to wnioskuje, by jednorazowe fundusze Reksia szly na jego druga polowe, oczywiscie :)

Posted

Dzisiaj Parówa narozrabiała. Poczuł się samotny sam w salonie i wygryzł furtkę, wszystko obikał i obsrał. Pewnie chciał się wydostać ;-)
Niestety na czas nszej nieobecności będzie musiał lądować w kojcu - może wreszcie schudnie trochę bo już zaczął brzuchem po ziemi ciągnąć.

Posted

wygryzl furtke, czyli bramke na pietro, te zamykana? sam tam siedzial, na gorze, tak?

moze poczul, ze reksio go na zawsze juz opuscil moze jakas telepatia, naprzyrodzone psie zdolnosci, znak od przeznaczenia, ze Reksio tam zostanie na zawsze :)

to parowke wysylamy do gazety... napisze do metro... musze to ogarnac.

1/2 modułu bez zdjęcia.
1 moduł (46,5mm x 57,5 mm) ze zdjęciem (max- 400 znaków)
Ceny w/g cennika.
Data emisji proszę podać.
Termin przyjmowania zleceń - 2 dni przed emisją.
Proszę również podać dane osobowe do faktury.
Płatność do 7 dni po emisji, po otrzymaniu faktury.

ceny mialam podane iles str wstecz tutaj, kolo 50zl bylo na wrocek, w srodku tygodnia. blizej 100zl na piatek.

to co? lecimy dziewczyny i chlopaki??? z nowa fotka w locie? mi sie podoba najbardziej wg kolejnosci wstawienia lilu- nr 2

edit

ogloszenia w gazecie Metro:

cennik
jeden moduł = ok. 400 znaków plus zdjęcie.
Cena: Kraków, Trójmiasto, Poznań, Szczecin, Wrocław, Łódź,- pn-czw: 36,90, pt: 49,20;
Katowice: pn-czw: 49,20, pt: 73,80;
Warszawa: pn-czw: 98,40, pt: 123.
8 miast: pn-czw: 369,00, pt: 492,00 zł.

Posted

Chyba faktycznie nie doceniłyśmy psich uczuć. W końcu dwupak był razem w schroniskowy kojcu, Kubuś bronił Reksia, i chociaż w hoteliku może nie trzymali się razem, w końcu był ktoś najważniejszy - Człowiek, to jednak jakaś więź pewnie pozostała.

Posted

dzwonilam przed chwlia.
Reksio chodzi za pania krok w krok, nie przeszkadza jej to, wyjasnilam,ze to normalne.
zebra o jedzenie, kto co je to on juz czeka, tez wyjasnilam,ze on ma takie doswiadczenia,ze tak bedzie. ma ugotowana kasze i suche tez ma.
chodzi na smyczy po ogrodzie, siku robi.
ale dzis po pobudce niespodzianka na dywanie, kupa. to bylo pierwsze, co pani powiedziala. opisalam,jak to u mnie sie zablokowal i 2 dni kupy nie robil i sku 20godz nie robil. mowilam,zeby skarcic delikatnie. zeby wiedzial,ze tak nie wolno. pani potwierdzila,ze on lekliwy jest i sie boi karcenia.
cichy, nie szczeka.
pani pytala, czy chodzil w hotelu na smyczy, odpowiedzialam,ze kiedys tak, ostatnio nie. ze u mnie chodzil ladnie.
pani pytala,czy tam nauczony na kanape, bo tuaj tez myk od razu na kanape robi. mowila,ze ma swoje legowisko kupione i sie juz nauczyl,ze tam ma spac.

bede dzwonic za pare dni. jakby cos si dzialo tp nia ma dzwonic. wiec- oby nie dzwonili nigdy!!!!
boje sie,ze jak bedzie sie wciaz zalatwial to kaza go zabrac, tfu tfu tfu

Posted

wazne

czy sie przenosimy na watek parowki, ten stary, ktory zostal w zapomnieniu, czy zostajemy tutaj i mam 1 post pod samego parowke zmienic, a reksia wywalic? kizi, moglabys to wszystko wtedy w 2 post wlepic? bo ja mam post dopiero na 3str, to tak glupio.

czy zostajemy tu z parowka, czy wracamy na stary???

Posted

no i nie dzwonia i ok :)

Kuba na:

adopcjapsa
cafeanimal
doadopcji i morusek
przygarnijzwierzaka
psy.pl
psy.elk
kupiepsa
petsy
petworld
cwirek
tablica
lento
ojej
owi
olx
17. pajeczyna

Posted

[quote name='kora78']wazne

czy sie przenosimy na watek parowki, ten stary, ktory zostal w zapomnieniu, czy zostajemy tutaj i mam 1 post pod samego parowke zmienic, a reksia wywalic? kizi, moglabys to wszystko wtedy w 2 post wlepic? bo ja mam post dopiero na 3str, to tak glupio.

czy zostajemy tu z parowka, czy wracamy na stary???

ja wole zostac tu. Zmienie po prostu 1 post ale za pare dni. Niech Reksio sie udomowi - zeby nie zapeszac!!!!!

Posted

kizi, zmien juz jednak. jakby co to sie wrzuci pozniej spowrotem. tak naprawde czekac, czy reksio wroci to mozna i z miesiac. a ja porzadki robie na watku. nic nie jest nieodwracalne i bedzie mozna wszystko znow wrzucic do 1 posta. to skopiuj sobie wszystkie jego teksty do ogloszen i rozliczenia i wrzuc w 2 post, bo ten jest Twoj. ja potem w 1szym sobie usune. najpierw skopiuj.

LILU, musimy sie rozliczyc za hotel za Reksia.
placilam od 10.02. pojechal reksio z toba 10tego. pojechal 14stego. 3 dni. kolo 5zl za dzien, to 15zl. zgadza sie? czy to bedzie gratis

u kubusia pan z fb zalega juz za 2 mce, razem 100zl, a kuba ma 148zl jednorazowych. jak odejme to mu tylko 48zl zostanie :( akurat na jedno Metro...

Posted

Ech, przestańcie z tym czarnowidztwem!
Reksio ma zostać w DS, i to nie dlatego, żeby nam było lepiej, tylko jemu!
Oby to była pani, która przezwycięży pewne "niedogodności", pokocha i się nie podda.................:thumbs:

Posted

robie parowce gumtree na 1 str na wroclaw, za 50zl, na 31 dni.
fuks od nas ma takie cos kilka dni ledwie i 800 obejrzen, choc zero telefonu.

jak parowka znajdzie dom, przed uplywem 31dni wstawimy tam innego psa od nas. na to gumtree.

Posted

musze wam powiedzic ze dzis rano mysllaam o Reksiu i jednak wciaz zaskakuje mnie fakt ze z tej 2 on pierwszy znalazl dom.
Dziwi mnie wciaz ze parowka nie ma zainteresowania. Mysle zeby zrobic go pod starszych ludzi -znaczy sie teks do ogloszen bo sam parowa sie nadaje :D

co wy na to?

Posted

dobry pomysl :) ale tez starsi w necie nie szukaja psow :( wiec trzeba gazety cisnac, a to drozsze jest.
musze do tego metro sie dobrac, wciaz mi na maila nie odpisuja...