LILUtosi Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Niestety ale mój tz ma szkolenie od jutra do niedzieli i nie będzie mógł zawieść Reksia w ten weekend. Quote
kora78 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 a dzwonila ta pani do Ciebie? to na kiedy sie umowilyscie? ale sie to przeciaga niemilosiernie... moge popytac kogo inngo o dowiezienie, ale najlepiej dla Reksia by bylo, gdybys Ty go zawiozla, opowiedziala o nim, lepiej by mu bylko tez w podroz, bo to stres dla niego. no i zobaczyliby, jak sie zachowuje przy osobie, ktora zna. to jest wazne. bo ja widzialam, jaki byl u mnie, a jak sie cieszyl, jak Ciebie zobaczyl. Quote
LILUtosi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dzwoniła Pani ale ja nie byłam jej w stanie nic powiedzieć. W ten weekend nie ma szans. Mój tz na szkoleniu a ja dwa dni mam cała rodzinę na głowie. Raz do roku przyjeżdzają to się będę musiała napocić. Znowu w poniedziałek i wtorek ja jadę na szkolenie. To mój tz musi siedzieć na miejscu. Tamten tydzień był idealny. Quote
kora78 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 a to tylko wekend wchodzi w gre ze strony pani? tak to on nigdy nie pojedzie, albo oni sie rozmysla. napisalam do fiorsten, czy moglaby Reksia zawiezc. juz trudno. niech jedzie ktokolwiek, obcy, ale niech ten pies wreszcie jedzie do tego domu. moze jakiejs wroclawianki sie jeszcze pytac?? Quote
kizimizi Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 kora78 napisał(a): napisalam do fiorsten, czy moglaby Reksia zawiezc. juz trudno. niech jedzie ktokolwiek, obcy, ale niech ten pies wreszcie jedzie do tego domu. moze jakiejs wroclawianki sie jeszcze pytac?? Kora mam ci poszukac kogos z Wrocka? Quote
LILUtosi Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 No i kolejny weeekend za nami a Reksio nadal u mnie. Ode mnie to 130 km - 2,5h min. W tą i z powrotem to 5h min. Quote
kora78 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 nie bylo mnie wekend. biore sie za szukanie transportu. Quote
Lobaria Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Uff, niech wreszcie psiut dojedzie do domku - przedwczoraj dzwoniłam do Pani, odebrała córka i dowiedziałam się, ze są problemy z transportem. A dzwoniłam, aby dowiedzieć się, jak psina się adoptuje. Trzymam kciuki za pomyślną drogę Reksia. Quote
kora78 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 lobaria, a Ty moze za zwrot kasy bys mogla pojechac po Reksia i go dowiezc? Quote
kora78 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 fiorsten wyjechala, matrix nie moze. napisalam na watkach transportowych, jakies pm do 2 osob jeszcze wyslalam. to czekamy na odp lilu, ty jakby co w czw mozesz? bo szkolenie masz 2 dni? czy pierwszy dzien po tym szkoleniu mozesz pojechac?? czyli w srode? jak teraz zaczelam szukac to moze sie najwczesniej na wt znajdzie, jak lilu bedzie mogla juz w sr, to bezsensu, zeby ktos obcy go wiozl tylko po to,zeby 1 dzien zaoszczedzic... to juz powinien jechac z lilu,zeby go tam wprowadzila. Quote
Lobaria Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 kora78 napisał(a):lobaria, a Ty moze za zwrot kasy bys mogla pojechac po Reksia i go dowiezc? Niestety, nie dam rady, ale popytam znajomych, którzy często jeżdżą do Wrocławia - może udałoby się odebrać Reksia z Wrocka, gdybyście tam mogli go dowieźć. Quote
kizimizi Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 jezeli ta sroda czy czwartek wypali na 100% i ludzie wiedza to powinno byc dobrze Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 wiem, wiem. tylko czekam na odp lilu. Quote
kizimizi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 kora78 napisał(a):wiem, wiem. tylko czekam na odp lilu. a co wiesz? Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 chcialabym,zeby jutro pojechal. pm masz a tymczasem, tak czy siak, trzeba sie brac za ogloszenia parowki. bo nam sprawy sie zastygly za mocno. wieczorem wysle go do tych 20 ogloszen, po Reksiu co zostaly. i sama tez pare cykne. a lilu, co u chlopakow??? Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 no to czekamy, atmosfera napieta. Reksio moze jechac jutro z fiorsteinbock i jej kolezanka- kierowca. ale kobity pracuja i maja dzieci. musza jechac rano. a lilu rano w domu nie bedzie. no i nie wiem,jak z odebraniem Reksia. czekam na odp lilu domek tez czeka jutra. Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 reksio jedzie popoludniu z tz lilu :) Quote
Lobaria Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani - Reksio już u Niej - rozgląda się po domku, wszystko obwąchuje i ponoć jest ok, Pani powiedziała, że jest słodki. Quote
kora78 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 o no to super :) a ja dzwonilam do lilu, tz wrocil, reksio odstawiony. jutro bedziemy wiedziec wiecej. reksio zrobil koo w aucie, poza tym wszystko ok. Quote
kizimizi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 kora78 napisał(a): reksio zrobil koo w aucie, poza tym wszystko ok. jak nie siku to qupa! Ale ty masz Reks fetysz :razz: Trzymam kciukasy za domek. A Parowka pewnie tam placze z tesknoty:-( Quote
LILUtosi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Parówa ma w pompie Reksia. Woli się przytulać do Pańci i bronić miejsca. Mam nadzieje że Reksiu też będzie miał takie miejsce. W katalugu zdjęć ostatnie foty Reksia. Quote
Onaa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Lilu a jak się Reksiu zachowywał na wstępie w nowym domku :) ? Quote
kora78 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Dogo07 napisał(a):Lilu a jak się Reksiu zachowywał na wstępie w nowym domku :) ? no wlasnie, cos wiecej od tza? Quote
Recommended Posts