Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a dzwonila ta pani do Ciebie? to na kiedy sie umowilyscie?

ale sie to przeciaga niemilosiernie...
moge popytac kogo inngo o dowiezienie, ale najlepiej dla Reksia by bylo, gdybys Ty go zawiozla, opowiedziala o nim, lepiej by mu bylko tez w podroz, bo to stres dla niego. no i zobaczyliby, jak sie zachowuje przy osobie, ktora zna. to jest wazne. bo ja widzialam, jaki byl u mnie, a jak sie cieszyl, jak Ciebie zobaczyl.

Posted

Dzwoniła Pani ale ja nie byłam jej w stanie nic powiedzieć. W ten weekend nie ma szans. Mój tz na szkoleniu a ja dwa dni mam cała rodzinę na głowie. Raz do roku przyjeżdzają to się będę musiała napocić. Znowu w poniedziałek i wtorek ja jadę na szkolenie. To mój tz musi siedzieć na miejscu. Tamten tydzień był idealny.

Posted

a to tylko wekend wchodzi w gre ze strony pani?
tak to on nigdy nie pojedzie, albo oni sie rozmysla.

napisalam do fiorsten, czy moglaby Reksia zawiezc. juz trudno. niech jedzie ktokolwiek, obcy, ale niech ten pies wreszcie jedzie do tego domu.
moze jakiejs wroclawianki sie jeszcze pytac??

Posted

kora78 napisał(a):

napisalam do fiorsten, czy moglaby Reksia zawiezc. juz trudno. niech jedzie ktokolwiek, obcy, ale niech ten pies wreszcie jedzie do tego domu.
moze jakiejs wroclawianki sie jeszcze pytac??

Kora mam ci poszukac kogos z Wrocka?

Posted

Uff, niech wreszcie psiut dojedzie do domku - przedwczoraj dzwoniłam do Pani, odebrała córka i dowiedziałam się, ze są problemy z transportem. A dzwoniłam, aby dowiedzieć się, jak psina się adoptuje.
Trzymam kciuki za pomyślną drogę Reksia.

Posted

fiorsten wyjechala, matrix nie moze. napisalam na watkach transportowych, jakies pm do 2 osob jeszcze wyslalam. to czekamy na odp

lilu, ty jakby co w czw mozesz? bo szkolenie masz 2 dni? czy pierwszy dzien po tym szkoleniu mozesz pojechac?? czyli w srode?
jak teraz zaczelam szukac to moze sie najwczesniej na wt znajdzie, jak lilu bedzie mogla juz w sr, to bezsensu, zeby ktos obcy go wiozl tylko po to,zeby 1 dzien zaoszczedzic... to juz powinien jechac z lilu,zeby go tam wprowadzila.

Posted

kora78 napisał(a):
lobaria, a Ty moze za zwrot kasy bys mogla pojechac po Reksia i go dowiezc?

Niestety, nie dam rady, ale popytam znajomych, którzy często jeżdżą do Wrocławia - może udałoby się odebrać Reksia z Wrocka, gdybyście tam mogli go dowieźć.

Posted

chcialabym,zeby jutro pojechal. pm masz

a tymczasem, tak czy siak, trzeba sie brac za ogloszenia parowki. bo nam sprawy sie zastygly za mocno.
wieczorem wysle go do tych 20 ogloszen, po Reksiu co zostaly. i sama tez pare cykne.

a lilu, co u chlopakow???

Posted

no to czekamy, atmosfera napieta. Reksio moze jechac jutro z fiorsteinbock i jej kolezanka- kierowca. ale kobity pracuja i maja dzieci. musza jechac rano. a lilu rano w domu nie bedzie. no i nie wiem,jak z odebraniem Reksia.
czekam na odp lilu
domek tez czeka jutra.

Posted

kora78 napisał(a):

reksio zrobil koo w aucie, poza tym wszystko ok.

jak nie siku to qupa! Ale ty masz Reks fetysz :razz:
Trzymam kciukasy za domek.

A Parowka pewnie tam placze z tesknoty:-(